Maaltijdservice Venray

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Venray voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Meer weten over gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Venray? Middels deze pagina doorzoekt u probleemloos diverse aanbieders die aan huis leveren. Een warme maaltijdservice, of een vriesvers maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: u maakt zelf de keuze. Al beschikbaar vanaf €4,50. Genieten van Champignonsoep met rundvlees en Beef Squats? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Via de maaltijdservice in Venray ontvangt u uitstekende gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLimburg
GemeenteVenray
Netnummer0478 (+31478)
Postcode5801
PrijsindicatieVanaf €6,38
Maaltijd suggestieKippensoep

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten september 2023

Senioren maaltijdservice in Venray

We zien meer en meer maaltijdservices in en rondom Venray. Neem populaire maaltijdbezorgers als Apetito of Etume. Maar ook lokaal zijn er tal van leveranciers en verswinkels. Elk bedrijf heeft zo een eigen keuken en procedures rondom bestellen en betaling. Via onze tool kan u de bezorgdiensten snel en makkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Een keuze maken voor een goede leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan een beetje makkelijker. Moeite met kiezen? Begin dan met een betaalbaar proefpakket. Bestaan er maaltijdvoorkeuren zoals bijvoorbeeld lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Venray? Dat is niet erg! Veel maaltijden aan huis zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met 100% verse ingrediënten. Nadien wordt het eten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Om die reden blijven voedingswaarden optimaal behouden. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Met verse producten bereid
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het klaarmaken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur blijven gewaarborgd. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Uitgebreid assortiment

Tafeltje dekje

Bij tafeltje dekje krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Venray. Een redding voor bijv. gehandicapten die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! In de regel gedaan door een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappenservice

De meeste services hanteren ook een praktische boodschappenservice voor senioren. Hiermee koop men moeiteloos belangrijke boodschappen als halfvolle melk en chocopasta. In de regel zonder extra kosten bezorgd op een vooraf gekozen moment (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Venray

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van handige diepvriesmaaltijd in Venray? Of zoekt u gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor senioren? Of neigt u meer naar een instelling gespecialiseerd in tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn flink wat maaltijdservices die mogelijk voldoen aan uw wensenlijstje en eventuele dieet. Op die manier kunt u weer genieten van Stamppot Hete bliksem met stroop en Visschotel met wortel en gebakken aardappel. Onderstaand ziet u een aantal landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook terecht kunt. Onze tip: begin met een proefpakket. Daarmee kunt u tegen een zeer scherpe prijs complete maaltijden bomvol belangrijke voedingsstoffen en zonder conserveringsmiddelen proberen. Bestellen kan vaak zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Uw bestelling wordt vaak geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken meestal niet met een vast abonnement. Bekijk ook meer informatie over Kant en klaar maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Mannen met smaakKuikenvlaas 2b5763 PZMilheeze
Angela schept opHoge Zijdeweg 195756 PLVlierden
Els maaltijdenLangstraat 895752 RKDeurne
Stichting Synthese MaaltijdserviceLeunseweg 515802 CGVenray
De MaaltijdservicePlataanstraat 145802 EJVenray
BuurtzorgKeizersveld 13 A5803 AMVenray
Culinair CreatiefKeizersveld 205803 ANVenray
Slagerij van den EijndenMonseigneur Hanssenstraat 315807 BAOostrum
Verkoeijen Partyservice & slagerijHorsterweg 1a5809 ERLeunen
BuurtzorgBaansestraat 6f5825 BXOverloon
Een vermelding wijzigen of extra opties toevoegen? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Venray voor ouderen lopen zeer uiteen. Het tarief voor een maaltijd heeft te maken met aspecten als de organisatie, het totale assortiment, en andere extra services.

 • Koelverse maaltijd zoals Zuurkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst is er al vanaf €5,9.
 • Een vriesverse maaltijd als Stamppot rode kool met hachee vindt u vaak al vanaf €4,4.
 • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Gebonden goulashsoep bestelt u vanaf €5,75.
Een verse maaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Rundvleessoep, een extra rauwkostsalade en niet te vergeten een toetje als Kaiserschmarren achteraf. Heeft u moeite met de financiën? Wellicht kunt u de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Venray. Meer hierover leest u op www.venray.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Natriumarme maaltijden.

Belangrijke info

 • Provincie: Limburg
 • Gemeente: Venray
 • Netnummer: 0478 (+31478)
 • Hoofdpostcode: 5801
 • Wijk: Venray

Maaltijd ideeën

 • Gebakken krieltjes
 • Prei-gehaktschotel
 • Push Up Meatballs
 • Braadworst in jus
 • Rundvlees in jus

Steden in de omgeving


Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Venray aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Achterhaal eerst welk soort thuismaaltijd in overeenkomst is met uw eisen. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk de professionele maaltijddiensten en kies een geschikte. Let met name op het gerechten-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en recensies van andere klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  De populaire leveranciers stunten met een scherp geprijsd proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zodoende kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met alle services.

 4. Maaltijden afnemen

  Bevalt het proefpakket? Dat is fijn, nu kan men zonder moeite een nieuwe bestelling doorgeven. In veel gevallen doet u dat door even te bellen, via de papieren bestellijst of email / internet. De menu’s worden dikwijls geleverd aan huis door een vertrouwde bezorger in september 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met om en nabij de 30 menu’s. In het aanbod van vriesvers is er een keus te maken uit 80+ vaste maaltijden. Bij de tafeltje dekje service is er vaak één maaltijd per dag. Bij meer en meer leveranciers is vers op maat een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Zeker. Landelijke maaltijd-verzorgers komen u tegemoet met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. ZoalsSpaghetti bolognese en Schnitzel, sperziebonen, gebakken aardappelen. Handig, want zo zijn er voor alle bejaarden bezorgmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Is er een minimale afname?

Nee, aanbieders hanteren geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd op het moment dat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Via de unieke menukaart / lijst kunt u wekelijks zelf – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De kant-en-klaar maaltijden worden in de regel door een vaste bezorgdienst iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers is dat 1 of 2 keer per week. Het vriesverse assortiment 1 of 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een verse maaltijd heeft invloed op een optimale lichamelijke gesteldheid. Een verse warme maaltijd ligt hieraan ten grondslag. Sommige ouderen of invaliden kunnen niet zelf een warmte maaltijd klaarmaken. Hierdoor zijn er een aantal vormen van hulp bij maaltijden. Bijvoorbeeld hulp bij inkopen doen, koken en schoonmaken. Dit wordt vaak geregeld vanuit de Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO september 2023) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan bekijk dan de subsidie maaltijdvoorziening Venray. Zo’n subsidie kan bijvoorbeeld inhouden:

 • Lagere prijzen bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Levering in alle wijken zoals Venray, Overige kernen.
 • Goedkope maaltijden voor ouderen van een maaltijdservice waar de gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Venray maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het bereiden/eten van de maaltijd. Via www.venray.nl treft u onder “maaltijdvoorziening” de zaken waarvoor u bij de gemeente terecht kunt (postcodegebied 5800, 5801, 5802, 5803, 5804).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente