Maaltijdservice Well

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Well voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Well? Aan de hand van deze website vindt u gemakkelijk verschillende bedrijven die leveren in uw plaats. Warm geleverd, of magnetronmaaltijden die nog even in de magnetron moeten: u bepaalt het helemaal zelf. Al beschikbaar vanaf €3,95 per maaltijd. Flink uitpakken met Wisselmenu Asperge Brabanconne en Rundergehaktbal met vleesjus, gekookte aardappelen rode kool met appel? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Geen probleem! Via de maaltijdservice in Well geniet u van verse maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLimburg
GemeenteBergen Limburg
Netnummer0485 (+31485)
Postcode5855
PrijsindicatieVanaf €5,23
Maaltijd suggestieVissoep

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten september 2023

Senioren maaltijdservice in Well

Er zijn nogal wat maaltijdservices die bezorgen in Well. Neem populaire bedrijven als Freasy en/of Culinair Kommers. Ook in deze plaats zelf zien we tal van instellingen en speciale eetpunten. Elk bedrijf wordt gekenmerkt door zijn eigen assortiment en procedures rondom bestellen en betaling. Aan de hand van onze tool kan u daardoor de aanbieders overzichtelijk vergelijken op allerlei onderdelen. De keuze maken voor een geschikte bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook wat overzichtelijker. Twijfelt u nog? Bestel in dat geval een betaalbaar proefpakket. Spelen er dieetwensen zoals o.a. lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Well? Er is gelukkig een alternatief. Flink wat maaltijden aan huis voor senioren zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, vol verse producten en veel groenten. In de volgende stap worden de ingrediënten gekoeld en goed verpakt. Met deze techniek blijven geur, kleur en smaak intact. Het is 1 week houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen ongezonde toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het koken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen blijven in goede conditie. Weken lang goed te houden. Wekelijks een bezorger aan huis is hier niet aan de orde.

 • Lang houdbaar
 • Porties ruim voldoende
 • Hollandse pot

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje: warme maaltijden aan huis voor senioren in Well. Vaak toegepast door bijv. hulpbehoevenden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Veelvuldig georganiseerd door een plaatselijk restaurant.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Maximale versheid
 • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

Verscheideneleveranciers bieden ook een premium boodschappenservice voor chronisch zieken. Hierdoor krijgt men probleemloos verse of handige boodschappen als frisdrank en chocolade vla. Normaliter kosteloos bezorgd met de maaltijden (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Well

Op zoek naar een oplossing voor uitstekende diepvriesmaaltijd in Well? Of bent u meer op zoek naar een structurele oplossing zoals koelverse magnetronmaaltijden? Of heeft u liever een organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit verscheidene magnetronmaaltijden die mogelijk matchen met uw omstandigheden en menu voorkeuren. Zo kunt u weer genieten van gerechten als Scholfilet met kerrieroom uit de oven en Pastaschotel: kip met broccoli. Op deze pagina ontdekt u diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk ook verder kunnen helpen. Veel leveeranciers wekren met een proefpakket. Met deze proefbox kunt een voor een lage prijs heerlijke maaltijden met dagverse ingrediënten en weinig zout en andere toevoegingen beoordelen. Het invullen van de bestellijst kan vaak via een menulijst, telefonisch of online. Het eten wordt vaak geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Ook is het vrijblijvend, er is meestal niet iets als een doorlopend abonnement. Bekijk ook meer informatie over Apetito.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Ikgavoorvers.nlStevensbeekseweg 3-A5845 ERSint Anthonis
Keurslagerij ThijssenDe Merret 65845 DASint Anthonis
BuurtzorgKolonel Silvertoplaan 65845 BLSint Anthonis
Culi-ViteNoord Binnensingel 235911 EAVenlo
Slagerij de KarbinderWolweversstraat 765914 PGVenlo
BuurtzorgMaagdenbergweg 275915 CPVenlo
BuurtzorgPosthuisstraat 75931 EMTegelen
De Nieuwe MuntLingsterhofweg 124-1265931 MBTegelen
Keurslager van HeesKerkstraat 735931 NMTegelen
Mary Surinaamse maaltijdserviceSchoolstraat 175941 GBVelden
Bedrijf toevoegen of een vermelding aanpassen? Stuur dan een bericht.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat kosten de maaltidjen?

De kosten van maaltijden aan huis in Well voor ouderen wijken nogal af. Het tarief voor een maaltijd hangt af van aspecten als de aanbieder, de mate van versheid, en de omvang van de bezorgservice.

 • Koelverse maaltijd zoals Stamppot koolraap met appel wordt al bezorgd vanaf €5,05.
 • Diepvriesmaaltijd als Mexicaanse kipschotel, paprika, ananas, rijst bestelt u vanaf €4,7.
 • Warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Gebakken kibbeling kunt u al bestellen vanaf €5,85.
De maaltijden is niet waar het bij blijft. Ook Vermicellisoep, een lekker bijgerecht en een dessert als Aardbeien ijs als afsluiter. Heeft u moeite met de financiën? Potentieel kan u een subsidie maaltijdvoorzien (WMO) aanvragen via uw gemeente Bergen Limburg. Meer hierover is beschikbaar op www.bergen.nl. Op deze website leest u ook meer over Natriumarme maaltijden.

Feiten

Maaltijd voorbeelden

 • Rode bieten met een speklap en jus
 • Maaltijdsalade met kip en avocado
 • Raapstelen stamppot met beenham
 • Runderhachee, stamppot hutspot
 • Pastaschotel: kip met broccoli

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Well bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Trek eerst na welke vorm van een opwarmmaaltijd klopt met uw leefpatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden leveranciers

  Vergelijk meest gekozen maaltijddiensten en selecteer er een. Let goed op het maaltijd-aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Proefpakket bestellen

  De grote maaltijd-verzorgers verstrekken een extra goedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Hierdoor kunt u op een prettige manier kennismaken met professionele dienstverleners.

 4. Vaste levermomenten

  Was het proefpakket naar wens? Dan kunt u gelijk een nieuwe bestelling plaatsen. In veel gevallen doet u dat door even te bellen, met behulp van de menulijst, of via internet. De magnetronmaaltijden worden doorgaans bezorgd middels een regionale bezorger in september 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks wisselend assortiment van zo’n 15 maaltijden. In het aanbod van vriesvers is het assortiment beperkt tot 70 – 150 blijvende menu’s. In het geval van tafeltje dekje heeft u te maken met een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf mixen en combineren een mogelijkheid.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel maaltijdservices hanteren een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Bijvoorbeeld Sucadelapje met jus. Tuinbonen met ui en tijm. Aardappelgratin Mediteraans of Kip-groenteschotel. Op die manier ontvangt men altijd goede thuismaaltijden voor senioren! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats zodra u zelf een bestelling geplaatst heeft. Aan de hand van een handige bestellijst kunt u wekelijks zelf – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De menu’s worden in de regel door een eigen bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Het koelverse aanbod om de 4 dagen. Binnen het vriesverse segment 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een voedzame maaltijd draagt bij aan uw vitaliteit en gezondheid. De warme maaltijd is essentieel. Sommige bejaarden of gehandicapten hebben moeite met het bereiden van een maaltijd. Hierdoor zijn er een aantal vormen van hulp aan huis gericht op maaltijden. Dit heeft te maken met een thuishulp voor inkopen doen, koken en schoonmaken. We onderscheiden hiervoor een aantal zorgwetten: Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO september 2023). Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er een subsidie maaltijdvoorziening Well. Uw tegemoetkoming heeft als voordeel:

 • Gesubsidieerde maaltijden bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Bezorging in onder andere Aijen, Oud-Bergen, Nieuw-Bergen, Afferden, Siebengewald, Ell, Ellerlooi.
 • Gesubsidieerde maaltijden aan huis van een partij waar de gemeente een contract mee heeft voor tafeltje dekje Well maaltijdbezorging.
 • Klaarzetten, aanreiken en toedienen van voeding. Op www.bergen.nl treft u onder “maaltijdvoorziening” de zaken waarvoor u bij de gemeente terecht kunt (postcodegebied 5854, 5855).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan