Maaltijdservice Wellerlooi

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Wellerlooi voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Behoefte aan geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Wellerlooi? Door gebruik te maken van www.seniorenmaaltijd.nl doorzoekt u snel en simpel verschillende bedrijven die bij u thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of een vriesvers maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: de mogelijkheden zijn enorm. En dat al vanaf €4,80 per gerecht. Genieten van Maaltijdpoffertjes en Rundersaucijsje met vleesjus, aardappelpuree, rode bieten? Maar gaat het koken u moeilijk? Er is gelukkig een alternatief. Middels de maaltijdservice in Wellerlooi geniet u van heerlijke gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLimburg
GemeenteBergen Limburg
Netnummer0478 (+31478)
Postcode5856
PrijsindicatieVanaf €5,24
Maaltijd suggestieMacaroni

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten mei 2023

Senioren maaltijdservice in Wellerlooi

Er zijn ontzettend veel maaltijdservices in en rondom Wellerlooi. Neem interessante maaltijdbezorgers als Freasy en/of Jumbo. Echter, ook heel lokaal bestaan er verschillende instanties en speciale eetpunten. Iedere aanbieder levert z’n eigen keuken en voorwaarden. Door gebruik te maken van Seniorenmaaltijd.nl kan u de firma’s overzichtelijk op een rijtje zetten. Het uitkiezen van een solide leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan wat aangenamer. Eerst kijken of het wat is? Start eens met eerst een proefpakket. Heeft u voorkeuren als kaliumbeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Wellerlooi? Geen probleem! Legio maaltijden aan huis houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. In de volgende stap worden deze producten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Om die reden blijven geur, kleur en smaak beschermd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Ambachtelijk bereid
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen pakjes en zakjes

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct razendsnel ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak raken niet bedorven. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Enorm veel keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje: warme maaltijden aan huis voor senioren in Wellerlooi. Vaak toegepast door bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Normaal georganiseerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Warm thuisbezorgd
 • 100% vers
 • Vaste bezorger

Boodschappenservice

Verschillende bedrijven bieden ook een handige boodschappenservice voor ouderen. Daarmee krijgt men probleemloos nuttige boodschappen zoals afbak kaas mais broodjes en grillworst. Normaal zonder extra kosten bezorgd wanneer u dat wil (maandjaar).

 • Direct alles in huis
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Duizenden producten

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Wellerlooi

Wilt u af en toe genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Wellerlooi? Of houdt u juist van vers bereidde koelverse maaltijden voor senioren? Of bent u meer op zoek naar een aanbieder die zich concentreert op tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden vele type aanbieders die mogelijk aansluiten op uw voorkeuren en eetpatroon. Wekelijks kunt u kiezen uit maaltijden als Stamppot spinazie a la creme en Tagliatelle, zalm, groene aspergepunten. Onderstaand ziet u verschillende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk kunnen helpen. Meestal is er een proefpakket beschikbaar. Dankzij deze proefbox kunt een voor een lage prijs verse maaltijden gemaakt met verse producten en zonder ongezonde toevoegingen beoordelen. Bestellen kan vaak online, telefonisch of met de bestellijst. De gerechten worden vaak bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Aanbieders werken meestal niet met een doorlopend abonnement. Lees ook meer over Mealhero.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Ikgavoorvers.nlStevensbeekseweg 3-A5845 ERSint Anthonis
Keurslagerij ThijssenDe Merret 65845 DASint Anthonis
BuurtzorgKolonel Silvertoplaan 65845 BLSint Anthonis
Culi-ViteNoord Binnensingel 235911 EAVenlo
Slagerij de KarbinderWolweversstraat 765914 PGVenlo
BuurtzorgMaagdenbergweg 275915 CPVenlo
BuurtzorgPosthuisstraat 75931 EMTegelen
De Nieuwe MuntLingsterhofweg 124-1265931 MBTegelen
Keurslager van HeesKerkstraat 735931 NMTegelen
Mary Surinaamse maaltijdserviceSchoolstraat 175941 GBVelden
Onze lijst met opties aanpassen of uit laten breiden? Stuur dan een bericht.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Wellerlooi voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die u betaalt heeft te maken met factoren als de aanbieder, de grootte van de keuken, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Koelverse maaltijd als Draadjesvlees in biersaus, stoofpeertjes, aardappelkoekjes is verkrijgbaar vanaf €6,45.
 • Diepvriesmaaltijd als Sucadelapje, sperziebonen, aardappelpuree is beschikbaar vanaf €3,5.
 • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Bloemkool met rundvlees schotel kunt u al bestellen vanaf €5,55.
Een verse maaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Juliennesoep, een extra rauwkostsalade en voor de volledigheid een Schaafijs om het feest compleet te maken. Heeft u een laag inkomen? Soms kan men een tegemoetkoming in de kosten (subsidie / WMO) aanvragen in gemeente Bergen Limburg. Meer hierover is beschikbaar op www.bergen.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Diepvriesmaaltijden.

Stats & Facts

Voorbeelden van maaltijden

 • Rode bieten met een speklap en jus
 • Stamppot Boerenkool met rookworst
 • Groenteburger, prei, aardappelen
 • Gebonden kerrie-champignonsoep
 • Hete Bliksem met een speklapje

Plaatsen in de omgeving


Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Wellerlooi bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Ga eerst na wat voor soort kant-en-klaar maaltijd aansluit op uw voedingspatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijddiensten en maak een keuze. Let goed op het soort gerechten, bezorg- en betaalmogelijkheden, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De belangrijkste aanbieders bieden een extra goedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Hierdoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met goede leveranciers.

 4. Maaltijden afnemen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kan men eenvoudigeen nieuwe bestelling doorgeven. Doorgaans doet u dat door even te bellen, door gerechten in te vullen, of via de iPad. Het eten wordt meestal thuisbezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in mei 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Binnen het koelverse segment is er vaak een menulijst met ongeveer 15 gerechten. Gaat men voor vriesvers, dan kunt u meestal kiezen uit 75 – 125 maaltijden die het hele jaar vaststaan. In het geval van tafeltje dekje gebruikt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf uw bord samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, heel veel maaltijdservices werken met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Denk aan Parijse worteltjes en Zalm in dillesaus. Daardoor zijn er voor alle ouderen bezorgmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw bezorger.

Is er een minimale afname?

Nee, leveranciers werken niet met een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd zodra u deze besteld heeft. Door het invullen van de menulijsten kunt u iedere week zelfstandig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de bezorging?

De gerechten worden in de meeste gevallen door een vaste bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers: elke 3/4 dagen. Binnen het vriesverse segment 1 of 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met verse ingrediënten bevordert een optimale lichamelijke gesteldheid. Een uitgebalanceerde warme maaltijd is daarbij van groot belang. Veel senioren of mensen met een beperking hebben problemen met het zelfstandig koken. Daardoor zijn er een aantal vormen van hulp aan huis gericht op maaltijden. Dit heeft te maken met hulp bij keukeninrichting, opwarmen van eten en consumptie. Hiervoor kan ook aanspraak worden gemaakt op Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO mei 2023) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Voor ouderen met een laag inkomen kunt u zich soms beroepen op een subsidie maaltijdvoorziening Wellerlooi. Een tegemoetkoming biedt goede ondersteuning voor:

 • Gesubsidieerd eten via een wooninstelling of restaurant. Netjes bezorgd in o.a. Aijen, Oud-Bergen, Nieuw-Bergen, Afferden, Siebengewald, Ell, Ellerlooi.
 • Goedkope maaltijden aan huis van een service waar uw gemeente actief mee samenwerkt voor tafeltje dekje Wellerlooi maaltijdbezorging.
 • Iemand die helpt bij klaarzetten en bereiden van eten. Via www.bergen.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 5856).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan