Maaltijdservice Horst aan de Maas

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Horst aan de Maas voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Horst aan de Maas? Geholpen door onze vergelijker vindt u supersnel verschillende bedrijven in uw eigen gemeente. Maaltijden warm bezorgd, of een dagvers gerecht die u zelf moet opwarmen: u maakt zelf de keuze. Dit kan al vanaf €4,75 per persoon. Smullen van Rundvlees, rode kool, aardappelpuree of Macaronischotel bolognese? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Er kan meer dan u denkt! Met behulp van de maaltijdservice in Horst aan de Maas profiteert u van uitstekende gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLimburg
GemeenteHorst aan de Maas
Netnummer0478 (+31478)
Postcode5961
PrijsindicatieVanaf €6,17
Maaltijd suggestieVarkensvlees in saus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten december 2023

Senioren maaltijdservice in Horst aan de Maas

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices in en rondom Horst aan de Maas. Denk aan grote bezorgers als Mealhero en/of Oh My Guts. Ook in de gemeente zelf zien we tal van organisaties en verswinkels. Elke organisatie hanteert een heel eigen productaanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Via deze website kan u daarom de bezorgers probleemloos op een rijtje zetten. De keuze maken voor een relevante leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan wat overzichtelijker. Moeite met kiezen? Profiteer nu van een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen. Heeft u te maken met dieetwensen als onder andere gluten- en lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Horst aan de Maas? Er kan meer dan u denkt! Nogal wat bezorgmaaltijden aan huis zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. Daaropvolgend wordt de maaltijd gekoeld en goed verpakt. Daardoor blijven vitaminen en mineralen ongeschonden. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak gaan zo niet verloren. Maximaal 3 maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen hoef je niet te doen.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Gezond en lekker
 • Veel verschillende menu’s

Tafeltje dekje

Bij tafeltje dekje krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Horst aan de Maas. Een uitkomst voor bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Meestal verzorgd door een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • WMO mogelijkheden
 • Elke dag bezorgd

Boodschappenservice

Verscheideneservices hebben daarnaast een handige boodschappenservice voor chronisch zieken. In dat geval koop men moeiteloos broodnodige boodschappen als snoep en huishoudelijke artikelen. Veelal zonder extra kosten bezorgd door uw eigen bezorger (maandjaar).

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Horst aan de Maas

Wilt u af en toe genieten van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Horst aan de Maas? Of geeft u de voorkeur aan de meest verse koelverse magnetronmaaltijden? Of wenst u juist een aanbieder die zich concentreert op tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden vele seniorenmaaltijden die mogelijk matchen met uw situatie en mogelijke allergieën. U beslist zelf wat er wordt bezorgd, denk aan menu’s als Klapstuk met hutspot of Forel met venkel. Onderstaand treft u diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk ook verder kunnen helpen. Dikwijls kunt u het eerst proberen met een proefpakket. Met deze proefbox kunt u extra voordelig voedzame maaltijden met min. 200 gram groenten en weinig zout en andere toevoegingen uitproberen. Bestellen kan vaak online, telefonisch of met de bestellijst. Het eten wordt vaak bezorgd door een vaste bezorger. Er is meestal geen sprake van een vast abonnement. Bekijk ook meer informatie over Maaltijdservice.nl.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslager CoppensSint Lambertusplein 55961 EWHorst
EetwinkelDrakeboch 35954 CXBeesel
SPAR van ElkMaasstraat 515944 CBArcen
BuurtzorgExpeditiestraat 125961 PXHorst
BuurtzorgSpoorweg 105963 NJHegelsom
Keurslager JanssenPastoor Vullinghsstraat 495975 APSevenum
Zorgcentrum Vincent DepaulSchoolstraat 155981 AHPanningen
BuurtzorgKerkstraat 785981 CHPanningen
BuurtzorgPiet Petersstraat 1 – 35993 DCMaasbree
Tafeltje-Dek-JeKasteelsingel 86001 EZWeert
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Stuur ons dan een mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Horst aan de Maas voor ouderen fluctueren ontzettend. Het uiteindelijke tarief hangt af van elementen als de maaltijdservice, de mate van versheid, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Koelverse maaltijd als Varkensfilet in jus met koolraap is er al vanaf €4,95.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Couscous, kip, mergueze worst bestelt u vanaf €5.
 • Warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Doperwtenpuree is beschikbaar vanaf €6,5.
De gerechten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Burgersoep, een extra salade en iets lichts zoals Roomijs om het af te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? Potentieel kan u een subsidie aanvragen via het WMO loket van de gemeente Horst aan de Maas. Aanvullende info kan u lezen op www.horstaandemaas.nl. Op deze website leest u ook meer over Maaltijdservice.

Cijfers en feiten

Maaltijd voorbeelden

 • Witlof a la creme
 • Stamppot zuurkool
 • Pasta kip madras
 • Kipfilet in saus
 • Chili con carne

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Horst aan de Maas regelen

 1. Wat zoekt u precies?

  Onderzoek allereerst welk soort opwarmmaaltijd rijmt met uw wensenlijstje. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Selecteer magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk de aangeraden bezorgdiensten en geef de voorkeur door. Achterhaal altijd eerst het assortiment, bezorg- en betaalmogelijkheden, en recensies van andere klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  Het gros van de verstrekkers geven een zeer betaalbaar proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Op basis daarvan kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met gespecialiseerde leveranciers.

 4. Een vaste leverdag

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kan men snel en simpel weer nieuwe gerechten bestellen. Doorgaans is dat mogelijk via de telefoon, via de papieren bestellijst of via de iPad. De maaltijden worden gemiddeld genomen bezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks wisselend assortiment van zo’n 30 menu’s. Binnen het vriesvers-segment kan men kiezen uit 70 – 150 blijvende menu’s. Bij de tafeltje dekje service gebruikt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf uw bord samenstellen ook een optie.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, heel veel services komen u tegemoet met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Zoals bijv. Sucadelapje met jus, perencompote en aardappelpuree of Stoofpotje, andijvie à la crème, aardappelpuree. Hierdoor zijn er voor iedereen warme maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw leverancier.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er geldt geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd als u deze besteld heeft. Aan de hand van een speciale menukaart kunt u iedere week zelfstandig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De seniorenmaaltijden worden in algemene zin door een eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. In het geval van koelvers: 2 wekelijks. Bij vriesverse gerechten maandelijks.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een gewoon goede maaltijd stimuleert uw algehele gesteldheid. De warme maaltijd is daarbij cruciaal. Veel bejaarden of gehandicapten hebben problemen met het zelfstandig koken. Daardoor onderscheiden we een aantal vormen van hulp bij eten en drinken. Het betreft assistentie bij koken, eten en opruimen. We onderscheiden hiervoor een aantal zorgwetten: Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO december 2023). Voor ouderen met een laag inkomen bekijk dan de subsidie maaltijdvoorziening Horst aan de Maas. Uw voorziening kan bijvoorbeeld inhouden:

 • Gesubsidieerd eten via een wooninstelling of restaurant. Levering in alle wijken zoals Griendtsveen, America, Meterik, Hegelsom, Horst, Melderslo, Broekhuizen, Lottum, Grubbenvorst, Broekhuizen, Sevenum, Kronenberg, Evertsoorsd, Meerlo, Tienray, Swolgen.
 • Goedkope maaltijden aan huis van een bedrijf waar uw gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Horst aan de Maas maaltijdbezorging.
 • Klaarzetten, aanreiken en toedienen van voeding. Via www.horstaandemaas.nl vindt u onder het kopje “Maaltijdvoorziening” de mogelijkheden in de gemeente (postcodegebied 5865).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente