Maaltijdservice Kronenberg

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Kronenberg voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Meer weten over voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Kronenberg? Via deze website bekijkt u probleemloos verschillende bezorgdiensten die aan huis leveren. Warme gerechten, of vriesverse maaltijden die alleen maar even de magnetron in hoeven: dat kunt u zelf beslissen. Nu al voor €4,15 per maal. Smullen van Vier-groentenstamppot of Kip in kerriesaus, doperwten, rijst? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er is een oplossing! D.m.v. de maaltijdservice in Kronenberg smult u weer van heerlijke maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieLimburg
GemeenteHorst aan de Maas
Netnummer077 (+3177)
Postcode5976
PrijsindicatieVanaf €5,48
Maaltijd suggestieGarnalensoep

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €19,95 Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €24,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten december 2021

Senioren maaltijdservice in Kronenberg

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices in Kronenberg. Bijvoorbeeld grote maaltijdbezorgers als Diepvriesman of Culinair Kommers. Ook binnen de gemeente kan men kiezen voor tal van initiatieven en sociale voorzieningen. Iedere aanbieder wordt bestempeld door een “eigen” keuken en procedures rondom bestellen en betaling. Via Seniorenmaaltijd.nl kan u daardoor de leveranciers eenvoudig tegen elkaar afzetten. Het kiezen van een geschikte maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor een beetje makkelijker. Zijn er nog twijfels? Kijk dan eerst naar een speciaal voordelig proefpakket. Bestaan er menu-voorkeuren als bijv. eiwitrijke of andere warme dieetmaaltijden in Kronenberg? Ook dan bent u welkom! Erg veel thuismaaltijden voor ouderen worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met uitsluitend verse groenten. In de volgende stap worden deze maaltijden snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door deze handeling blijven vitaminen en mineralen gegarandeerd. Het is 1 week houdbaar.

 • 100% dagvers
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen pakjes en zakjes

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers klaargemaakt en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Structuur en smaak blijven zo intact. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Kleine en grote porties
 • Uitgebreid assortiment

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Kronenberg. Een redding voor bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. In de regel geïnitieerd door een meer lokale partij.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

Verscheideneleveranciers beschikken over een bruikbare boodschappenservice voor chronisch zieken. Zo bestelt u zonder moeite nuttige boodschappen zoals dranken of kipfilet. Normaliter gratis bezorgd door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Direct alles in huis
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Uitgebreid assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Kronenberg

Gaat uw interesse uit naar handige diepvriesmaaltijd in Kronenberg? Of prefereert u vers bereidde koelverse magnetronmaaltijden? Of houdt u juist van een organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit een hoop thuismaaltijden die mogelijk voldoen aan uw wensenlijstje en mogelijke allergieën. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Linzensoep met bleekselderij of Draadjesvlees in biersaus, stoofpeertjes, aardappelkoekjes. Hieronder treft u verschillende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk ook verder kunnen helpen. Meestal is er een proefpakket beschikbaar. Daarmee kunt u tegen een aantrekkelijke prijs uitstekende maaltijden met lekker veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen keuren. Een bestelling plaatst u vaak online, telefonisch of via de menulijst. De menu’s worden vaak geleverd door een persoonlijke bezorger. Er geldt meestal geen vast contract. U kunt hier ook meer lezen over Uitgekookt.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslager JanssenPastoor Vullinghsstraat 495975 APSevenum
BuurtzorgSpoorweg 105963 NJHegelsom
BuurtzorgExpeditiestraat 125961 PXHorst
Zorgcentrum Vincent DepaulSchoolstraat 155981 AHPanningen
BuurtzorgKerkstraat 785981 CHPanningen
BuurtzorgPiet Petersstraat 1 – 35993 DCMaasbree
Tafeltje-Dek-JeKasteelsingel 86001 EZWeert
Keurslager van BrusselMuntpassage 386001 GMWeert
Smakelijketen.nuMaaseikerweg 1626006 ADWeert
SPAR DerksenSebastiaanstraat 126011 REEll
Wilt u een nieuwe service toevoegen of aan laten passen? Stuur ons dan een mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met 4 maaltijden voor €15,00


zoek maaltijdservice

Wat betaal ik voor de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Kronenberg voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die u betaalt komt tot stand door elementen als de maaltijdservice, het totale assortiment, en eventuele extra dienstverlening.

 • Koelverse maaltijd als Varkenslapje, pepersaus, erwten, spinazie, krieltjes kunt u al laten bezorgen vanaf €5.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Hollandse hachee, rode kool, gekookte aardappelen is beschikbaar vanaf €4,8.
 • Een warme maaltijd (tafeltje dekje) als Kippenvlees in kerriesaus is er al vanaf €7,25.
De maaltijden is niet waar het bij blijft. Ook Witlofsoep, extra groenten en iets fris zoals Cranachan als nagerecht. Heeft u te maken met geldproblemen? Potentieel kan u een subsidie maaltijdvoorzien (WMO) aanvragen via uw gemeente Horst aan de Maas. Meer details leest u op www.horstaandemaas.nl. Op deze website leest u ook meer over Vloeibare maaltijden.

Informatie

Suggesties van maaltijden

 • Rundvlees, rode kool, aardappelpuree
 • Doperwtje wortel kippenpoot schotel
 • Spitskoolschotel en aardappelpuree
 • Penne, champignonragout, broccoli
 • Kip, worteltjes, aardappelpuree

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Kronenberg aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Ga eerst na wat voor thuismaaltijd past bij uw wensenlijstje. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk de meest gekozen bezorgservices en bekijk de beschikbaarheid. Let goed op het soort gerechten, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De belangrijkste maaltijd-verzorgers stunten met een zeer betaalbaar proefpakket. Denk dan aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Hierdoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bekende maaltijd-verzorgers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was het proefpakket naar wens? Gelukkig, nu kan men gelijk nieuwe gerechten bestellen. Steeds vaker doet u dat door te bellen, met behulp van de menukaart, of met de tablet. Het eten wordt in de regel geleverd aan huis door een lokale leverancier in december 2021.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu met plusminus 30 menu’s. Kiest u voor vriesvers dan is het aanbod gelimiteerd tot 70+ blijvende gerechten. Via het tafeltje dekje principe is er vaak een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Meer en meer is vers op maat een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle aanbieders werken met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Onder andere Koolvis met mosterdsaus, prei en gekookte aardappelen of Rundergehaktbal met vleesjus, gekookte aardappelen, spinazie à la crème. Hiermee zijn er voor alle ouderen bezorgmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd indien u een bestelling heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van de standaard bestellijst kan men eenvoudig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er geleverd?

De verse maaltijden worden in de regel door een regionale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers: elke week. Het vriesverse aanbod elke 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met voldoende groenten bevordert uw lichamelijke gezondheid. De warme maaltijd is daarbij van groot belang. Diverse ouderen of mensen met een beperking lopen soms vast met zelfstandig koken / boodschappen doen. Hierom bieden een aantal organisaties hulp aan huis gericht op maaltijden. Het gaat om steun bij klaarmaken, klaarzetten of toediening. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO december 2021), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Kronenberg. De subsidie is een goede uitkomst voor:

 • Voordelig eten bij een wijkrestaurant of eetpunt. Inclusief levering in de wijken Griendtsveen, America, Meterik, Hegelsom, Horst, Melderslo, Broekhuizen, Lottum, Grubbenvorst, Broekhuizen, Sevenum, Kronenberg, Evertsoorsd, Meerlo, Tienray, Swolgen.
 • Gesubsidieerde kant-en-klaar maaltijden van een leverancier waar uw gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Kronenberg maaltijdbezorging.
 • Een persoon die samen met u gaat eten. Middels www.horstaandemaas.nl treft u onder “maaltijdvoorziening” het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 5976).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan