Maaltijdservice Sevenum

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sevenum voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Behoefte aan gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Sevenum? Via deze website treft u supersnel verschillende bezorgdiensten die leveren in uw plaats. Warm geleverd, of magnetronmaaltijden die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: u bepaalt het helemaal zelf. Al beschikbaar vanaf €5,15 per maal. Smullen van Kip satésaus, Tjaptjoy en witte rijst of Vissticks in botersaus, tutti frutti, gebakken aardappelen? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Dat hoeft geen obstakel te vormen. D.m.v. de maaltijdservice in Sevenum smult u weer van uitstekende gerechten, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

ProvincieLimburg
GemeenteHorst aan de Maas
Netnummer077 (+3177)
Postcode5975
PrijsindicatieVanaf €5,47
Maaltijd suggestiePreiroomsoep

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €19,95 Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €24,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten december 2021

Senioren maaltijdservice in Sevenum

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdservices in de regio van Sevenum. Bijvoorbeeld grote aanbieders als Eet Smakelijk en/of Chef Martin. Ook binnen de gemeente ontwikkelen zich verschillende initiatieven en zorginstellingen. Elk bedrijf onderscheidt zich door een eigen productaanbod en bestelvoorwaarden. Via Seniorenmaaltijd.nl kan u de leveranciers eenvoudig op een aantal punten vergelijken. Het selecteren van een relevante maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende wat aangenamer. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel dan een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er in uw geval bepaalde wensen als vloeibare of andere warme dieetmaaltijden in Sevenum? Er is een oplossing! Steeds meer maaltijden aan huis voor senioren kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, vol verse producten en veel groenten. In de volgende stap wordt het gerecht teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Met deze techniek blijven smaak en vitamines gegarandeerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • 100% dagvers
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Zonder conserveringsmiddelen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers klaargemaakt en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Kleur, smaak en geur raken niet bedorven. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week bestellen is dan ook overbodig.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • NL en buitenlandse keuken

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sevenum. Ideaal voor bijv. chronisch zieken waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaliter georganiseerd door een meer lokale partij.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Mogelijke subsidie
 • Individuele bezorgopties

Boodschappenservice

Een aantal organisaties voorzien in een speciale boodschappenservice voor bejaarden. Zo bestelt men zonder moeite praktische of verse producten als snoepjes of dieetproducten. In de regel gratis bezorgd op een vooraf gekozen moment (maandjaar).

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Groente, fruit, snacks etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Sevenum

Op zoek naar een oplossing voor smaakvolle diepvriesmaaltijd in Sevenum? Of houdt u juist van een wekelijkse bezorgde koelverse seniorenmaaltijden? Of neigt u meer naar een bedrijf gespecialiseerd in tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit meerdere mogelijkheden die mogelijk voldoen aan uw gesteldheid voedingspatroon. Op die manier kunt u weer genieten van Stamppot Zuurkool met appel en Stamppot Andijvie met spekjes. Op deze pagina vindt u een aantal landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk van dienst kunnen zijn. Veel leveeranciers wekren met een proefpakket. Op deze manier kunt u heel voordelig vers bereidde maaltijden met lekker veel groenten en zonder conserveringsmiddelen keuren. U kunt vaak via verschillende manieren bestellen. De menu’s worden vaak geleverd door een lokale / regionale bezorger. Zij werken meestal vaak niet met een doorlopende overeenkomst. Lees ook meer over Maaltijdservice.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale bedrijven, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslager JanssenPastoor Vullinghsstraat 495975 APSevenum
BuurtzorgSpoorweg 105963 NJHegelsom
BuurtzorgExpeditiestraat 125961 PXHorst
Zorgcentrum Vincent DepaulSchoolstraat 155981 AHPanningen
BuurtzorgKerkstraat 785981 CHPanningen
BuurtzorgPiet Petersstraat 1 – 35993 DCMaasbree
Tafeltje-Dek-JeKasteelsingel 86001 EZWeert
Keurslager van BrusselMuntpassage 386001 GMWeert
Smakelijketen.nuMaaseikerweg 1626006 ADWeert
SPAR DerksenSebastiaanstraat 126011 REEll
Kent u zelf nog nieuwe bedrijven of info laten aanpassen? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met 4 maaltijden voor €15,00


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sevenum voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs per maaltijd hangt af van zaken als de maaltijdservice, het aantal verwerkte maaltijden, en andere extra services.

 • Koelverse maaltijd zoals Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst kunt u al bestellen vanaf €5.
 • Een vriesverse maaltijd als Stoofpotje, andijvie à la crème, aardappelpuree is beschikbaar vanaf €3,7.
 • Een warme Tafeltje dekje maaltijd als Vissticks met groenten kan je kopen vanaf €5,6.
Het diner kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Vissoep, een gezonde salade en iets fris zoals Baba au rhum na. Beschikt u niet over voldoende geld? Doorgaans kunt u een subsidie maaltijdvoorzien (WMO) aanvragen via uw gemeente Horst aan de Maas. Aanvullende info leest u op www.horstaandemaas.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Lactosevrije maaltijden.

Kerngegevens

 • Provincie: Limburg
 • Gemeente: Horst aan de Maas
 • (Net) nummer: 077 (+3177)
 • Centrale postcode: 5975
 • Populaire wijk: Griendtsveen

Maaltijden suggesties

 • Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst
 • Groentemix, kormasaus, basmatirijst
 • Hachee met rodekool en witte rijst
 • Kip, sperziebonen, aardappelpuree
 • Kip tikka massala, basmatirijst

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Sevenum bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Check als eerst wat voor bezorgmaaltijd in lijn is met uw omstandigheden. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk aangeraden maaltijddiensten en selecteer er een. Let met name op het gerechten-aanbod, keuze in bezorgdagen, en recensies van andere klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  De professionele verstrekkers verstrekken een goedkoop of gratis proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Mede daarom kunt u zonder hoge kosten kennismaken met goede maaltijd-verzorgers.

 4. Wekelijks bestellen

  Genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kan men eenvoudigeen nieuwe bestelling doorgeven. Doorgaans kan dat via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menukaart, of online. De kant-en-klaar maaltijden worden steeds vaker bezorgd tot in de keuken via een vriendelijke bezorgservice in december 2021.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks wisselend assortiment met ruwweg 20 menu’s. Bij vriesvers is het assortiment beperkt tot 50 – 100 blijvende gerechten. Bij de tafeltje dekje service is er sprake van een vast weekmenu. In sommige gevallen is zelf uw menu samenstellen een mogelijkheid.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Praktisch alle dienstverleners hanteren een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Zoals bijv. Kip in rozemarijnsaus, broccoli, aardappelpuree of Vegetarische pastaschotel met tomaten. Zodoende zijn er voor alle bejaarden warme maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats zodra u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Middels een handige bestellijst kan men eenvoudig – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling plaatsen.

Hoe werken de leveringen?

De magnetronmaaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip geleverd. Binnen het koelverse segment 2 wekelijks. Bij vriesverse maaltijden om de 2 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een verse maaltijd bevordert een goede balans en energie. De warme maaltijd is heel belangrijk. Diverse ouderen of hulpbehoevenden lukt het niet om zelf hun potje te koken. Daarom zijn er een aantal vormen van hulp bij koken of regelen van maaltijden. U kunt denken aan een thuishulp voor inkopen doen, koken en schoonmaken. Deze hulp valt onder de Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO december 2021) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u een laag inkomen? Dan is er een subsidie voor de warme maaltijd, ofwel maaltijdvoorziening Sevenum. Uw tegemoetkoming biedt enkele voordelen:

 • Gesubsidieerde gerechten via een wooninstelling of restaurant. Zij leveren in de regio, waaronder Griendtsveen, America, Meterik, Hegelsom, Horst, Melderslo, Broekhuizen, Lottum, Grubbenvorst, Broekhuizen, Sevenum, Kronenberg, Evertsoorsd, Meerlo, Tienray, Swolgen.
 • Gesubsidieerde bezorgmaaltijden van een leverancier waar uw gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Sevenum maaltijdbezorging.
 • Iemand die helpt bij klaarzetten en bereiden van eten. Op www.horstaandemaas.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en wat de verschillende mogelijkheden in de gemeente zijn (postcodegebied 5975).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan