Maaltijdservice Lottum

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Lottum voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Behoefte aan voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Lottum? Door middel van www.seniorenmaaltijd.nl doorzoekt u probleemloos verschillende leveranciers die aan huis leveren. Warm geleverd, of dagverse gerechten die alleen maar even de magnetron in hoeven: u kunt alle kanten op. Nu al voor €5,00 p.p. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Boeuf bourguignon, gemengde groenten en aardappelpuree en Spaghetti, tonijn, kappertjes? Maar lukt zelf koken niet meer? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Middels de maaltijdservice in Lottum krijgt u uitstekende maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieLimburg
GemeenteHorst aan de Maas
Netnummer077 (+3177)
Postcode5973
PrijsindicatieVanaf €5,46
Maaltijd suggestieAppelcompote

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €19,95 Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €24,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten december 2021

Senioren maaltijdservice in Lottum

We zien meer en meer maaltijdservices in Lottum. We hebben het over erkende bezorgers als Diepvriesman of PLUS. Ook binnen de gemeente kunt u terecht bij allerlei initiatieven en slagerijen. Iedere leverancier onderscheidt zich door een eigen aanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Met behulp van www.seniorenmaaltijd.nl kunt u de leveranciers eenvoudig met elkaar vergelijken. Het selecteren van een goede verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende wat minder gecompliceerd. Weet u niet of het wat voor u is? Profiteer nu van een aantrekkelijk proefpakket! Is er sprake van bepaalde voorkeuren zoals kaliumbeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Lottum? Ook dan bent u welkom! Legio maaltijden aan huis voor bejaarden kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daarna worden de ingrediënten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Hierdoor blijven geur, kleur en smaak in topconditie. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers klaargemaakt en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Structuur en smaak blijven optimaal behouden. Voor meerdere maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is dan ook overbodig.

 • Lang houdbaar
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Veel verschillende menu’s

Tafeltje dekje

Bij tafeltje dekje krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Lottum. Een redding voor bijv. senioren die het eten niet meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Vaak gedaan door een meer lokale partij.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

Veel leveranciers bieden ook een bruikbare boodschappenservice voor ouderen. Zo koop men zonder moeite nuttige boodschappen zoals afbak donker meergranen broodjes of chocolade. Gewoonlijk zonder bezorgkosten tot in de keuken (maandjaar).

 • Direct alles in huis
 • Op een vast moment in de week
 • Groente, fruit, snacks etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Lottum

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van de lekkerste diepvriesmaaltijd in Lottum? Of neigt u meer naar gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor senioren? Of heeft u liever een instelling die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit talloze thuismaaltijden die mogelijk voldoen aan uw gesteldheid en diëten/allergieën. Op die manier kunt u weer genieten van Hete Bliksem met een speklapje en Kipsaté, babi pangang met sajor bonen en indische rijsttafel. Hieronder vindt u bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Op deze manier kunt u zeer goedkoop ambachtelijke maaltijden met veel groenten en weinig vet, zout of andere toevoegingen keuren. Een bestelling plaatst u vaak online, telefonisch of via de menulijst. De gerechten worden vaak bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Ook is het vrijblijvend, er is meestal niet iets als een doorlopend abonnement. Lees ook meer over Kant en klaar maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgSpoorweg 105963 NJHegelsom
BuurtzorgExpeditiestraat 125961 PXHorst
Keurslager CoppensSint Lambertusplein 55961 EWHorst
Keurslager JanssenPastoor Vullinghsstraat 495975 APSevenum
Zorgcentrum Vincent DepaulSchoolstraat 155981 AHPanningen
BuurtzorgKerkstraat 785981 CHPanningen
BuurtzorgPiet Petersstraat 1 – 35993 DCMaasbree
Tafeltje-Dek-JeKasteelsingel 86001 EZWeert
Keurslager van BrusselMuntpassage 386001 GMWeert
Smakelijketen.nuMaaseikerweg 1626006 ADWeert
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met 4 maaltijden voor €15,00


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Lottum voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die wordt gerekend wordt gevormd door elementen als de maaltijdservice, de mate van versheid, en eventuele allergieën.

 • Koelverse maaltijd zoals Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst kunt u al bestellen vanaf €6,3.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Procureurlapje in jus, spinazie a la crème en aardappelpuree is beschikbaar vanaf €4,1.
 • Warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Rundvlees met gegrilde groente kunt u al bestellen vanaf €5,5.
Het eten kan uitgebreid worden. Bestel ook Spinaziesoep, een lekker bijgerecht en voor de volledigheid een Sundae om het feest compleet te maken. Is uw budget niet toereikend? Wellicht kunt u een subsidie aanvragen via het WMO loket van de gemeente Horst aan de Maas. Aanvullende info treft u op www.horstaandemaas.nl. Op deze website leest u ook meer over Glutenvrije maaltijden.

Stats & Facts

Maaltijd ideeën

 • Sucadelapje, bladspinazie, krieltjes
 • Kip in kerriesaus, doperwten, rijst
 • Speklapjes met jus en preistamppot
 • Gehakt, bloemkool, aardappelpuree
 • Viergroentenstamppot, gehaktbal

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Lottum bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Ga eerst na welke vorm van een thuismaaltijd klopt met uw wensen. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden aanbieders

  Vergelijk de meest gekozen aanbieders en selecteer er een. Let goed op het gerechten-aanbod, keuze in bezorgdagen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Proefpakket bestellen

  De belangrijkste dienstverleners werken met een goedkoop of gratis proefpakket. Denk dan aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Mede daarom kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met bekende verstrekkers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Beviel het proefpakket? In dat geval kunt u zonder problemen nieuwe gerechten bestellen. In veel gevallen kan dit via een speciaal telefoonnummer, door de menukaart in te vullen, of via de iPad. De maaltijden voor senioren worden doorgaans bezorgd middels een lokale leverancier in december 2021.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks keuzemenu van zo’n 25 gerechten. Spreken we over vriesvers, dan kunt u kiezen uit 100+ blijvende gerechten. Met een tafeltje dekje treft men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Steeds vaker is zelf mixen en combineren ook een optie.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Praktisch alle services bieden een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Kip Cordon Bleu, bloemkool, broccoli, aardappelen of Kip in kerriesaus, doperwten, rijst. Handig, want zo zijn er voor iedereen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er geldt geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats nadat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van de standaard bestellijst kunt u snel en simpel – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Hoe verloopt de levering?

De opwarmmaaltijden worden gewoonlijk door uw eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Binnen het koelverse segment 2 wekelijks. Bij vriesvers spreken we van 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met voldoende groenten is van belang voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Elke dag een warme maaltijd wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel senioren of beperkten zijn niet in staat dit zelfstandig te regelen. Mede daardoor bieden een aantal organisaties hulp aan huis gericht op maaltijden. Het betreft hulp bij boodschappen doen en koken. Dit wordt dikwijls geregeld uit zorgwetten als Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO december 2021), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Lottum. Uw tegemoetkoming is een goede uitkomst voor:

 • Gesubsidieerde gerechten bij een restaurant in de buurt. Levering in alle wijken zoals Griendtsveen, America, Meterik, Hegelsom, Horst, Melderslo, Broekhuizen, Lottum, Grubbenvorst, Broekhuizen, Sevenum, Kronenberg, Evertsoorsd, Meerlo, Tienray, Swolgen.
 • Gesubsidieerde seniorenmaaltijden van een bedrijf waar uw gemeente actief mee samenwerkt voor tafeltje dekje Lottum maaltijdbezorging.
 • Een thuishulp die de maaltijden opwarmt. Op www.horstaandemaas.nl treft u onder “maaltijdvoorziening” hoe de gemeente hiermee omgaat (postcodegebied 5973).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan