Maaltijdservice Hegelsom

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Hegelsom voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in de beste maaltijden aan huis voor ouderen in Hegelsom? D.m.v. deze website vindt u overzichtelijk verschillende bedrijven in uw eigen gemeente. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of vriesverse maaltijden die u zelf moet opwarmen: u kunt alle kanten op. Nu al voor €4,15 p.p. Smullen van Hamlapje in jus met stamppot andijvie of Speklap in jus, rode bietjes en gekookte aardappelen? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er kan meer dan u denkt! D.m.v. de maaltijdservice in Hegelsom ontvangt u voedzame maaltijden, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

ProvincieLimburg
GemeenteHorst aan de Maas
Netnummer077 (+3177)
Postcode5963
PrijsindicatieVanaf €5,42
Maaltijd suggestieSavooiekool

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €19,95 Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €24,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten januari 2022

Senioren maaltijdservice in Hegelsom

We zien meer en meer maaltijdservices in de regio van Hegelsom. Denk dan aan populaire maaltijdbezorgers als Vers voor Thuis en/of Easy Meal. Echter, ook heel lokaal kunt u terecht bij uitstekende aanbieders en wijkrestaurants. Iedere partij heeft weer een eigen keuken en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Door middel van onze vergelijker kunt u de firma’s snel en makkelijk op een aantal punten vergelijken. Het uitzoeken van een degelijke service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zodoende een stuk gemakkelijker. Eerst eens proberen? Start eens met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen. Heeft u te maken met maaltijdvoorkeuren zoals bijvoorbeeld lactosebeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Hegelsom? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Best veel maaltijden aan huis voor senioren houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd verse producten. Daaropvolgend worden deze producten gekoeld naar onder 5⁰C. Hierdoor blijven voedingswaarden optimaal behouden. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het koken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven gewaarborgd. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Lang houdbaar
 • Eenvoudig op te warmen
 • Ruime keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje: warme maaltijden aan huis voor senioren in Hegelsom. Een redding voor bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaal gedaan door lokale vrijwilligers.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappenservice

Diverse bezorgers bieden ook een nuttige boodschappenservice voor gehandicapten. Op die manier haalt u moeiteloos broodnodige boodschappen als scharreleieren en wilde tomaten mix. Normaliter kosteloos bezorgd op een vooraf gekozen moment (maandjaar).

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Een volwaardige supermarkt

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Hegelsom

Hebt u interesse in heerlijke diepvriesmaaltijd in Hegelsom? Of heeft u liever vers bereidde koelverse opwarmmaaltijden? Of zoekt u juist een lokale organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje, met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden diverse opwarmmaaltijden die mogelijk passen bij uw voorkeuren en mogelijke diëten. U beslist zelf wat er wordt bezorgd, denk aan menu’s als Broccoli rollade schotel of Stamppot Boerenkool met rookworst. Hieronder ziet u diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk van dienst kunnen zijn. Meestal is er een proefpakket beschikbaar. Op deze manier kunt u verrassend voordelig voedzame maaltijden met min. 200 gram groenten en weinig vet, zout of andere toevoegingen uitproberen. Maaltijden kan vaak via de bestellijst, per telefoon of internet. De maaltijden worden vaak bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Ook is het vrijblijvend, er is meestal niet iets als een abonnement. Lees ook verder over: Natriumarme maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgSpoorweg 105963 NJHegelsom
BuurtzorgExpeditiestraat 125961 PXHorst
Keurslager CoppensSint Lambertusplein 55961 EWHorst
Keurslager JanssenPastoor Vullinghsstraat 495975 APSevenum
Zorgcentrum Vincent DepaulSchoolstraat 155981 AHPanningen
BuurtzorgKerkstraat 785981 CHPanningen
BuurtzorgPiet Petersstraat 1 – 35993 DCMaasbree
Tafeltje-Dek-JeKasteelsingel 86001 EZWeert
Keurslager van BrusselMuntpassage 386001 GMWeert
Smakelijketen.nuMaaseikerweg 1626006 ADWeert
Wilt u een nieuwe service toevoegen of aan laten passen? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met 4 maaltijden voor €15,00


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Hegelsom voor ouderen verschillen onderling enorm. Het tarief voor een maaltijd wordt gevormd door o.a. de aanbieder, het aanbod in gerechten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Koelverse maaltijd als Kalkoenbiefstuk in dragonsaus. Tuinbonen met ui en tijm. Gebakken aardappelblokjes vindt u vaak al vanaf €5,65.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Kalfssaucijsjes in specerijenjus. Witlof à la crème. Gekookte aardappelen kunt u al bestellen vanaf €4,05.
 • Een warm bezorgde maaltijd (tafeltje dekje) als Draadjesvlees in rode wijnsaus kan je kopen vanaf €5,9.
Een verse maaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Thukpa, een lekker bijgerecht en iets fris zoals Boerenjongens mousse achteraf. Zijn kosten voor u een probleem? Dan kunt u mogelijk een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Horst aan de Maas. Praktische info treft u op www.horstaandemaas.nl. Bekijk ook meer informatie over Koolhydraatarme maaltijden.

Stats & Facts

Maaltijd ideeën

 • Viscurry. Sajour boontjes. Couscous
 • Pasta Carbonara met ei, spek en ui
 • Rode bieten met een speklap en jus
 • Maaltijdsalade met kip en avocado
 • Hete Bliksem met een speklapje

Plekken in de omgeving


Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Hegelsom bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Onderzoek allereerst welk type thuismaaltijd matcht met uw voedingspatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Kies een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk de meest gekozen maaltijddiensten en selecteer er een. Check vooral de voedingswaarden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De professionele maaltijd-verzorgers hebben een scherp geprijsd proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Hierdoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met alle maaltijd-verzorgers.

 4. Elke week een levering

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dat is fijn, nu kan men snel en simpel nog een bestelling doen. Vaak doet u dat via telefoon, via een menulijst, of email / internet. De maaltijden voor ouderen worden dikwijls tot in de keuken geleverd via een behulpzame bezorger in januari 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met circa 15 gerechten. Binnen het vriesvers-segment kan men kiezen uit 100+ vaste vaste gerechten. In het geval van tafeltje dekje is er sprake van een speciaal dagmenu. Steeds vaker is zelf gerechten samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel maaltijdverstrekkers voorzien in een speciale categorie met dieetmaaltijden. Neem nou Pasta Venetia en Rundercarré met kruidenjus, gekookte aardappelen, kapucijners. Daardoor zijn er voor alle ouderen warme maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw bezorger.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd wanneer u zelf een bestelling geplaatst heeft. Middels een speciale menukaart kan men eenvoudig – op meerdere manieren – een bestelling plaatsen.

Hoe werken de leveringen?

De kant-en-klaar maaltijden worden in algemene zin door een eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij gerechten maaltijden 2 wekelijks. Bij vriesvers is dat 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een gewoon goede maaltijd bevordert uw algehele gesteldheid. Elke dag een warme maaltijd is daarbij een voorwaarde. Diverse senioren of invaliden kunnen moeite ervaren tijdens het koken. Daardoor faciliteren steeds meer bedrijven hulp bij eten en drinken in huis. Het betreft steun bij eten bereiding, opdienen en afruimen. Dit wordt dikwijls geregeld uit zorgwetten als Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO januari 2022), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Voor ouderen met een laag inkomen is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Hegelsom. De beschikbare regeling biedt enkele voordelen:

 • Voordelig eten via een cafe of lokale eetgelegenheid. Bezorging in onder meer Griendtsveen, America, Meterik, Hegelsom, Horst, Melderslo, Broekhuizen, Lottum, Grubbenvorst, Broekhuizen, Sevenum, Kronenberg, Evertsoorsd, Meerlo, Tienray, Swolgen.
 • Voordelige thuismaaltijden van een bezorgdienst waar een gemeente een contract mee heeft voor tafeltje dekje Hegelsom maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het bereiden/eten van de maaltijd. Via www.horstaandemaas.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 5963).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan