Maaltijdservice America

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in America voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Benieuwd naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in America? Middels deze website achterhaalt u eenvoudig verschillende leveranciers die bij u thuisbezorgen. Warme gerechten, of een opwarmmaaltijd die alleen maar even de magnetron in hoeven: u bepaalt het helemaal zelf. En dat al vanaf €3,80 per persoon. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Kipfilet met kippenjus, appelmoes en gebakken kriel en Vissticks in botersaus, tutti frutti, gebakken aardappelen? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Geholpen door de maaltijdservice in America smult u weer van de lekkerste gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieLimburg
GemeenteHorst aan de Maas
Netnummer0478 (+31478)
Postcode5966
PrijsindicatieVanaf €5,44
Maaltijd suggestieGroentensoep

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €19,95 Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €24,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten december 2021

Senioren maaltijdservice in America

Er zijn nogal wat maaltijdservices in de regio van America. Denk dan aan grote partijen als Royal Foods en Gooise Tafel. Ook in de gemeente zelf kunt u terecht bij prima leveranciers en speciale eetpunten. Iedere leverancier onderscheidt zich door een eigen keuken en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Met behulp van Seniorenmaaltijd.nl kan u de bedrijven overzichtelijk tegen elkaar afzetten. Het selecteren van de beste verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier wat minder gecompliceerd. Weet u niet of het wat voor u is? Start eens met een betaalbaar proefpakket. Spelen er specifieke wensen zoals bijv. lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in America? Ook dan bent u welkom! Steeds meer maaltijden aan huis voor ouderen zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd verse producten. Daaropvolgend worden deze maaltijden direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door dit proces blijven voedingswaarden in topconditie. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Vol van smaak
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen razendsnel ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen raken niet bedorven. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week bestellen is dan ook overbodig.

 • Lang houdbaar
 • Gezond en lekker
 • Veel keuze

Tafeltje dekje

Via tafeltje dekje ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in America. Ideaal voor bijv. ouderendie (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Dikwijls afgehandeld door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Maximale versheid
 • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

Meerdere bezorgers beschikken over een handige boodschappenservice voor ouderen. Daarmee krijgt men zonder moeite belangrijke boodschappen als kaas extra belegen blaarkop en cake. In algemene zin kosteloos afgeleverd met de maaltijden (maandjaar).

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in America

Wilt u af en toe genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in America? Of geeft u de voorkeur aan de meest verse koelverse bezorgmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een bedrijf die actief is op het gebied van tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit relatief veel maaltijdservices die mogelijk voldoen aan uw eisen en voedingsadvies. Wekelijks kunt u kiezen uit maaltijden als Stamppot rode kool met hachee of Chili con carne, gehakt, rijst. Onderstaand ontdekt u verschillende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Dankzij deze proefbox kunt een voor een lage prijs de lekkerste maaltijden gemaakt met verse producten en weinig koolhydraten keuren. U kunt vaak via verschillende manieren bestellen. De maaltijden worden vaak bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Ook is het vrijblijvend, er is meestal niet iets als een vast contract. Bekijk ook meer informatie over Koelvers maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgSpoorweg 105963 NJHegelsom
BuurtzorgExpeditiestraat 125961 PXHorst
Keurslager CoppensSint Lambertusplein 55961 EWHorst
Keurslager JanssenPastoor Vullinghsstraat 495975 APSevenum
Zorgcentrum Vincent DepaulSchoolstraat 155981 AHPanningen
BuurtzorgKerkstraat 785981 CHPanningen
BuurtzorgPiet Petersstraat 1 – 35993 DCMaasbree
Tafeltje-Dek-JeKasteelsingel 86001 EZWeert
Keurslager van BrusselMuntpassage 386001 GMWeert
Smakelijketen.nuMaaseikerweg 1626006 ADWeert
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met 4 maaltijden voor €15,00


zoek maaltijdservice

Hoe hoog zijn de kosten van de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in America voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs hangt af van aspecten als de organisatie, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en de omvang van de bezorgservice.

 • Koelverse maaltijd als Stoofpotje, andijvie à la crème, aardappelpuree kunt u al laten bezorgen vanaf €6.
 • Een vriesverse maaltijd als Lasagna bolognese kan je kopen vanaf €3,5.
 • Tafeltje dekje (een warme maaltijd aan huis) als Gehaktschijf met appelcompote is beschikbaar vanaf €6,65.
De maaltijden hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Groentesoep, een gezonde salade en iets lichts zoals Yoghurtijs om mee af te sluiten. Is uw budget niet toereikend? Potentieel kan u een subsidie maaltijdvoorzien (WMO) aanvragen via uw gemeente Horst aan de Maas. Overige informatie kunt u vinden op www.horstaandemaas.nl. Op deze website leest u ook meer over Zoutarme maaltijden.

Belangrijke info

 • Provincie: Limburg
 • Gemeente: Horst aan de Maas
 • (Net) nummer: 0478 (+31478)
 • Centrale postcode: 5966
 • Lokale wijk: Griendtsveen

Suggesties van maaltijden

 • Spinazie à la crème met champignons
 • Stoofpotje peer, rundvlees en puree
 • Macaroni in tomatensaus, ham, kaas
 • Penne pesto, kip, groene groenten
 • Gebonden kerrie-champignonsoep

Plekken in deze regio


Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in America regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Stel eerst vast wat voor opwarmmaaltijd in overeenkomst is met uw gesteldheid. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk populaire maaltijdservices en bepaal uw voorkeuren. Bekijk met name het assortiment, de bestel en bezorgopties, en de klantwaardering.

 3. Proefpakket bestellen

  De belangrijkste leveranciers geven een spotgoedkoop proefpakket. U kunt denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een prettige manier kennismaken met geschikte leveranciers.

 4. Vaste levermomenten

  Was het proefpakket naar wens? Zo ja, dan kunt u dagelijks een nieuwe menulijst invullen. Doorgaans kan dit via de telefoon, via de papieren bestellijst of email / internet. De seniorenmaaltijden worden dikwijls aan huis gebracht via een vertrouwde bezorger in december 2021.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u gerechten kiezen op een lijst met circa 15 maaltijden. Bij vriesvers is het assortiment beperkt tot 80+ vaste vaste gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan treft men een vast weekmenu. In sommige gevallen is zelf mixen en combineren ook mogelijk.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, steeds meer maaltijd-verzorgers voorzien in een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Neem nou Hamburger, uiensaus, appelmoes, gebakken aardappelen en Boerengehaktschotel en aardappelschijfjes met roomsaus. Handig, want zo zijn er voor alle ouderen thuismaaltijden voor senioren! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen aanbieder.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd nadat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Middels de standaard bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de bezorging?

De menu’s worden gewoonlijk door een regionale bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers: elke week. Bij vriesvers is dat elke 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met voldoende groenten stimuleert een vitaal en energiek lichaam. Elke dag een warme maaltijd wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige senioren of hulpbehoevenden zijn niet in staat dit zelfstandig te regelen. Om die reden zijn er een aantal vormen van hulp bij eten en drinken. Het betreft een thuishulp voor boodschappen doen en koken. Deze hulp valt onder de Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO december 2021), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u zich soms beroepen op een subsidie maaltijdvoorziening America. De ontvangen voorziening biedt goede ondersteuning voor:

 • Voordelig eten bij een concept als Open Tafel. Bezorging in onder andere Griendtsveen, America, Meterik, Hegelsom, Horst, Melderslo, Broekhuizen, Lottum, Grubbenvorst, Broekhuizen, Sevenum, Kronenberg, Evertsoorsd, Meerlo, Tienray, Swolgen.
 • Gesubsidieerde kant-en-klaar maaltijden van een bedrijf waar uw gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje America maaltijdbezorging.
 • Iemand die bij u thuis helpt met het eten. Op www.horstaandemaas.nl bekijkt u op de pagina “maaltijdvoorziening” hoe de gemeente hiermee omgaat (postcodegebied 5966).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan