Maaltijdservice Grubbenvorst

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Grubbenvorst voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Grubbenvorst? Via www.seniorenmaaltijd.nl doorzoekt u eenvoudig verschillende leveranciers in uw eigen gemeente. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of koelverse maaltijden die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: u maakt zelf de keuze. Te bestellen vanaf €5,00 per persoon. Smullen van Parijse worteltjes of Filetlapje met jus, witlof a la crème en aardappelpuree? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Geholpen door de maaltijdservice in Grubbenvorst beschikt u over heerlijke gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieLimburg
GemeenteHorst aan de Maas
Netnummer077 (+3177)
Postcode5971
PrijsindicatieVanaf €5,45
Maaltijd suggestieBroccolisoep

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €19,95 Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €24,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten december 2021

Senioren maaltijdservice in Grubbenvorst

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdservices in de regio van Grubbenvorst. U kunt denken aan erkende bezorgers als Vers aan tafel en/of Coop. Maar ook in de buurt kan men kiezen voor interessante initiatieven en slagerijen. Iedere aanbieder levert een eigen keuken en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Door middel van Seniorenmaaltijd.nl kan u daardoor de bezorgdiensten op uw gemak naast elkaar zetten. Het uitzoeken van een solide dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor wat aangenamer. Weet u niet of het wat voor u is? Kijk dan eerst naar een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u te maken met maaltijdvoorkeuren zoals bijv. vloeibare of andere warme dieetmaaltijden in Grubbenvorst? Geen probleem! Best veel bezorgmaaltijden aan huis zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, vol verse producten en veel groenten. In de volgende stap worden de ingrediënten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Hierdoor blijven structuur en smaak onaangeroerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Maximale versheid
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen ongezonde toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na bereiding middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven gewaarborgd. Weken lang goed te houden. Elke week een bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Kleine en grote porties
 • Groot keuzemenu

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Grubbenvorst. Vaak toegepast door bijv. senioren die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. In veel gevallen afgehandeld door een plaatselijk restaurant.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

Veel bezorgers hebben daarnaast een extra boodschappenservice voor ouderen. Hiermee bestelt u eenvoudig verse of handige boodschappen als gebraden gehakt of palingworst. Normaal gratis mee bezorgd wanneer u dat wil (maandjaar).

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Op een vast moment in de week
 • Groente, fruit, snacks etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Grubbenvorst

Gaat uw interesse uit naar heerlijke diepvriesmaaltijd in Grubbenvorst? Of bent u meer op zoek naar een structurele oplossing zoals koelverse bezorgmaaltijden? Of houdt u juist van een instelling gespecialiseerd in tafeltje dekje, zodat u meteen kunt aanschuiven? Er is de keuze uit vele soorten maaltijden die mogelijk passen bij uw wensenlijstje en mogelijke diëten. Geniet onbezorgd van maaltijden als Shoarma met zuurkool of Flensjes met fruit. Verderop ziet u bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk van dienst kunnen zijn. Onze tip: begin met een proefpakket. Daarmee kunt een voor een lage prijs gezonde maaltijden met dagverse ingrediënten en zonder conserveringsmiddelen beoordelen. Het invullen van de bestellijst kan vaak via een menulijst, telefonisch of online. Het eten wordt vaak bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken meestal niet met een vast abonnement. Lees ook verder over: Tafeltje Dekje.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgSpoorweg 105963 NJHegelsom
BuurtzorgExpeditiestraat 125961 PXHorst
Keurslager CoppensSint Lambertusplein 55961 EWHorst
Keurslager JanssenPastoor Vullinghsstraat 495975 APSevenum
Zorgcentrum Vincent DepaulSchoolstraat 155981 AHPanningen
BuurtzorgKerkstraat 785981 CHPanningen
BuurtzorgPiet Petersstraat 1 – 35993 DCMaasbree
Tafeltje-Dek-JeKasteelsingel 86001 EZWeert
Keurslager van BrusselMuntpassage 386001 GMWeert
Smakelijketen.nuMaaseikerweg 1626006 ADWeert
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Maak dan een melding bij onze klantenservice.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met 4 maaltijden voor €15,00


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Grubbenvorst voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die wordt gerekend is afhankelijk van aspecten als de aanbieder, het totale assortiment, en de omvang van de bezorgservice.

 • Koelverse maaltijd als Linzensoep met bleekselderij kunt u al bestellen vanaf €4,55.
 • Diepvriesmaaltijd als Hamlapje, tuinboontjes, spekjes, aardappelpuree, bieslook kunt u al laten bezorgen vanaf €3,6.
 • Een tafeltje-dekje-maaltijd (warm geleverd) als Rundersaucijs met jus, spinazie en gekookte aardappelen wordt al bezorgd vanaf €5,6.
De recepten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Schaaldierensoep, een lekker bijgerecht en iets lichts zoals Dame blanche ijs als afsluiter. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan men een tegemoetkoming in de kosten (subsidie / WMO) aanvragen in gemeente Horst aan de Maas. Meer daarover leest u op www.horstaandemaas.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Gemalen maaltijden.

Gegevens

Tips voor maaltijden

 • Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst
 • Spinazie à la crème met champignons
 • Rode bieten met een speklap en jus
 • Boerenkoolstampot, 2 gehaktballen
 • Pannekoeken met een gebakken ei

Plekken in deze regio


Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Grubbenvorst regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Kijk eerst na wat voor type kant-en-klaar maaltijd klopt met uw gesteldheid. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk de populaire maaltijd-bedrijven en bepaal uw voorkeuren. Bekijk met name de voedingswaarden, op welke manieren u kunt bestellen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Een proefpakket nemen

  De grote services verstrekken een zeer betaalbaar proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zo kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met voordelige aanbieders.

 4. Bezorgafspraken maken

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kunt u direct nog een bestelling doen. Steeds vaker doet u dat per telefoon, met behulp van de menukaart, of email / internet. De maaltijden voor ouderen worden niet zelden bezorgd middels een behulpzame bezorger in december 2021.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Binnen het koelverse segment is er vaak een menulijst met grofweg 30 maaltijden. Als we het hebben over vriesvers kunt u meestal kiezen uit 90+ blijvende maaltijden. Met een tafeltje dekje gebruikt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In sommige gevallen is zelf samenstellen ook een optie.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, heel veel services hebben een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Onder andere Varkensstooflap met jus, snijbonen en gekookte aardappelen en Stroganoff du chef. Zodoende ontvangt men altijd goede seniorenmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw maaltijdservice.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats als u deze besteld heeft. Via de menulijsten kunt u wekelijks zelf – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De kant-en-klaar maaltijden worden normaliter door een regionale bezorger op een vast tijdstip geleverd. Het koelverse aanbod om de 4 dagen. In het geval van vriesvers: maandelijks.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Gezond en vers eten bevordert uw vitaliteit en gezondheid. Een verse warme maaltijd ligt hieraan ten grondslag. Diverse ouderen of mensen met een beperking hebben moeite met het bereiden van een maaltijd. Om die reden zijn er een aantal vormen van hulp bij koken of regelen van maaltijden. U kunt denken aan steun bij klaarmaken, klaarzetten of toediening. Dit wordt dikwijls geregeld uit zorgwetten als Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO december 2021) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan bekijk dan de subsidie maaltijdvoorziening Grubbenvorst. De ontvangen voorziening kan u veel opleveren:

 • Voordelig eten bij bijvoorbeeld een woonzorgcentrum. Netjes bezorgd in o.a. Griendtsveen, America, Meterik, Hegelsom, Horst, Melderslo, Broekhuizen, Lottum, Grubbenvorst, Broekhuizen, Sevenum, Kronenberg, Evertsoorsd, Meerlo, Tienray, Swolgen.
 • Gesubsidieerde seniorenmaaltijden van een leverancier waar uw gemeente actief mee samenwerkt voor tafeltje dekje Grubbenvorst maaltijdbezorging.
 • Iemand die u eraan herinnerd dat het tijd is voor de maaltijd. Via www.horstaandemaas.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” wat de verschillende mogelijkheden in de gemeente zijn (postcodegebied 5970, 5971).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan