Maaltijdservice Swolgen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Swolgen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Benieuwd naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Swolgen? Dankzij seniorenmaaltijd.nl vergelijkt u snel en simpel verschillende organisaties die maaltijden thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of koelverse maaltijden die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: u maakt zelf de keuze. Al te verkrijgen vanaf €3,60 p.p. Aanschuiven voor Bami, quorn, satésaus en Kip in kerriesaus, doperwten, rijst? Maar gaat het koken u moeilijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Door de maaltijdservice in Swolgen hebt u toegang tot voedzame maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieLimburg
GemeenteHorst aan de Maas
Netnummer0478 (+31478)
Postcode5866
PrijsindicatieVanaf €5,3
Maaltijd suggestieKippensoep

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €19,95 Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €24,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten december 2021

Senioren maaltijdservice in Swolgen

Er zijn nogal wat maaltijdservices die bezorgen in Swolgen. We hebben het over erkende organisaties als Diepvriesman en/of Culinair Kommers. Echter, ook heel lokaal ontstaan er verschillende instellingen en verswinkels. Iedere optie hanteert een eigen productaanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Middels onze tool kunt u de leveranciers eenvoudig op een aantal punten vergelijken. Het selecteren van een relevante bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan een beetje makkelijker. Zijn er nog twijfels? Kijk dan eerst naar een goedkoop proefpakket. Spelen er specifieke wensen als bijvoorbeeld glutenvrije of andere warme dieetmaaltijden in Swolgen? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Erg veel maaltijden aan huis voor senioren kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd kakelverse ingrediënten. In de volgende stap worden deze maaltijden teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door deze handeling blijven smaak en voedingswaarden beschermd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Met verse producten bereid
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak, geur en mineralen raken niet bedorven. 10 weken lang eetbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is hier niet aan de orde.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Veel keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje: warme maaltijden aan huis voor senioren in Swolgen. Een uitkomst voor bijv. hulpbehoevenden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Dikwijls georganiseerd door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappenservice

Verscheidenefirma’s hebben ook een bruikbare boodschappenservice voor gehandicapten. Op die manier haalt u probleemloos verse of handige boodschappen als leverkaas of cola. Dikwijls kosteloos bezorgd met de maaltijden (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Tot in de keuken geleverd
 • Duizenden producten

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Swolgen

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van heerlijke diepvriesmaaltijd in Swolgen? Of zoekt u een wekelijkse bezorgde koelverse bezorgmaaltijden? Of neigt u meer naar een leverancier gespecialiseerd in tafeltje dekje, met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden relatief veel opwarmmaaltijden die mogelijk matchen met uw voorkeuren en voedingsadvies. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Lekkerbekje, doperwten,wortelen, gebakken aardappelen of Rundvlees in kruidige jus, spruiten, gekookte aardappelen. Hieronder treft u suggesties voor landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Meestal is er een proefpakket beschikbaar. Op deze manier kunt u tegen een aantrekkelijke prijs smaakvolle maaltijden met lekker veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen keuren. U kunt vaak via verschillende manieren bestellen. Het eten wordt vaak geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Er is meestal geen sprake van een doorlopende afneemverplichting. U kunt hier ook meer lezen over Albert Heijn.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Ikgavoorvers.nlStevensbeekseweg 3-A5845 ERSint Anthonis
Keurslagerij ThijssenDe Merret 65845 DASint Anthonis
BuurtzorgKolonel Silvertoplaan 65845 BLSint Anthonis
Culi-ViteNoord Binnensingel 235911 EAVenlo
Slagerij de KarbinderWolweversstraat 765914 PGVenlo
BuurtzorgMaagdenbergweg 275915 CPVenlo
BuurtzorgPosthuisstraat 75931 EMTegelen
De Nieuwe MuntLingsterhofweg 124-1265931 MBTegelen
Keurslager van HeesKerkstraat 735931 NMTegelen
Mary Surinaamse maaltijdserviceSchoolstraat 175941 GBVelden
Een vermelding wijzigen of extra opties toevoegen? Stuur ons dan een mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met 4 maaltijden voor €15,00


zoek maaltijdservice

Wat betaal ik voor de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Swolgen voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die wordt gerekend wordt gevormd door elementen als de aanbieder, het type gerecht en andere extra services.

 • Koelverse maaltijd als Runderstoofpotje met stamppot hutspot is er al voor €5,25.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Maaltijdsalade met kip en avocado is beschikbaar vanaf €4,55.
 • Een tafeltje-dekje-maaltijd (warm geleverd) als Gebakken heek met béarnaisesaus en een groentenrisotto van zilvervliesrijst kunt u al bestellen vanaf €5,65.
Een verse maaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Okrosjka, een gezonde salade en een dessert als Banaan ijs na. Beschikt u niet over voldoende geld? Mogelijk kan u dan de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Horst aan de Maas. Meer informatie leest u op www.horstaandemaas.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Apetito.

Cijfers en feiten

Maaltijden suggesties

 • Rundergehaktbal met jus en hutspot
 • Schnitzel met gebakken aardappels
 • Kippenpoot met doperwtjes wortel
 • Bloemkool met rundvlees schotel
 • Varkenslapje in champignonsaus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Swolgen aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Achterhaal eerst wat voor soort maaltijdservice matcht met uw wensen. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden aanbieders

  Vergelijk de meest gekozen leveranciers en geef de voorkeur door. Let met name op het gerechten-aanbod, de bestel en bezorgopties, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  De professionele leveranciers stunten met een extra goedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Hierdoor kunt u laagdrempelig kennismaken met geschikte services.

 4. Bestellingen plaatsen

  Genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kunt u eenvoudigeen nieuwe menulijst invullen. Meestal doet u dit telefonisch, door gerechten in te vullen, of via de iPad. De magnetronmaaltijden worden vaak tot in de keuken geleverd via een vriendelijke bezorgservice in december 2021.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst met pakweg 20 menu’s. In het aanbod van vriesvers is het assortiment beperkt tot 70+ vaste maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan heeft u te maken met een daghap, zonder keuze. Meer en meer is zelf samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijdverstrekkers gebruiken een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als o.a. Appelpannenkoek of Nasi goreng. Handig, want zo ontvangt men altijd goede bezorgmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw leverancier.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen wanneer u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door middel van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men op eigen houtje – online, telefonisch of op papier – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De verse maaltijden worden meestal door uw eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelverse maaltijden om de 4 dagen. Het vriesverse aanbod 1 of 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een goede maaltijd helpt mee aan uw algehele gesteldheid. Een verse warme maaltijd is daarbij een voorwaarde. Diverse bejaarden of gehandicapten hebben problemen met het zelfstandig koken. Hierdoor faciliteren steeds meer bedrijven hulp bij eten en drinken in huis. Bijvoorbeeld thuishulp bij boodschappen doen en koken. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO december 2021), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Swolgen. Een tegemoetkoming kan u veel voordeel brengen:

 • Gesubsidieerde gerechten via een cafe of lokale eetgelegenheid. Bezorging in onder andere Griendtsveen, America, Meterik, Hegelsom, Horst, Melderslo, Broekhuizen, Lottum, Grubbenvorst, Broekhuizen, Sevenum, Kronenberg, Evertsoorsd, Meerlo, Tienray, Swolgen.
 • Korting op kant-en-klaar maaltijden van een maaltijdservice waar uw gemeente een contract mee heeft voor tafeltje dekje Swolgen maaltijdbezorging.
 • Iemand die u eraan herinnerd dat het tijd is voor de maaltijd. Via www.horstaandemaas.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en hoe de gemeente hiermee omgaat (postcodegebied 5866).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan