Maaltijdservice Tienray

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Tienray voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Behoefte aan gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Tienray? Met behulp van onze tool achterhaalt u probleemloos verschillende bedrijven in uw regio. Maaltijden warm bezorgd, of koelverse gerechten die u gemakkelijk zelf opwarmt: u maakt zelf de keuze. Al te verkrijgen vanaf €4,60 per gerecht. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Gebakken lekkerbekje met vegetarische jus, aardappelpuree, wortelen met peterselie en Boerengehaktschotel met aardappelpuree? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door middel van de maaltijdservice in Tienray beschikt u over uitstekende gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLimburg
GemeenteHorst aan de Maas
Netnummer0478 (+31478)
Postcode5865
PrijsindicatieVanaf €5,29
Maaltijd suggestieSnijbonen

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €19,95 Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €24,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten december 2021

Senioren maaltijdservice in Tienray

We zien meer en meer maaltijdservices in en rondom Tienray. Neem bijv. grote services als Vers aan tafel en/of Ekonoom. Echter, ook heel lokaal ontstaan er prima instanties en vrijwilligersorganisaties. Elke partij wordt gekenmerkt door zijn eigen productaanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Aan de hand van de maaltijdservice-vergelijker kan u daarom de organisaties gemakkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitkiezen van een relevante service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor wat aangenamer. Moeite met kiezen? Kijk dan eerst naar een extra betaalbaar proefpakket. Is er sprake van allergieën of dieetwensen als bijv. eiwitrijke of andere warme dieetmaaltijden in Tienray? Er is gelukkig een alternatief. Een aanzienlijk deel van de maaltijden aan huis voor senioren kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met uitsluitend verse groenten. Daaropvolgend worden deze maaltijden gekoeld en goed verpakt. Hierdoor blijven structuur en smaak in topconditie. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen razendsnel ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen blijven in goede conditie. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen is hier niet aan de orde.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Porties ruim voldoende
 • Hollandse pot

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Tienray. Vaak toegepast door bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Het eten wordt warm bezorgd. Doorgaans georganiseerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Maximale versheid
 • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

De meeste bezorgers hanteren ook een extra boodschappenservice voor bejaarden. Zo haalt men moeiteloos verse of handige boodschappen als zoetjes of kaas. Vaak gratis mee bezorgd door uw eigen bezorger (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Op een vast moment in de week
 • Groente, fruit, snacks etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Tienray

Gaat uw interesse uit naar heerlijke diepvriesmaaltijd in Tienray? Of geeft u de voorkeur aan een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor ouderen? Of heeft u liever een bedrijf met expertise op het gebied van tafeltje dekje waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden veel verschillende opwarmmaaltijden die mogelijk passen bij uw wensen en eventuele voedingsvoorschrift. Geniet onbezorgd van maaltijden als Kip Cordon Bleu, bloemkool, broccoli, aardappelen of Stamppot Zuurkool met appel. Verderop bieden wij verschillende landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. Meestal is er een proefpakket beschikbaar. Daarmee kunt u tegen een zeer scherpe prijs vers bereidde maaltijden met verse ingrediënten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proeven. Het invullen van de bestellijst kan vaak via een menulijst, telefonisch of online. Uw bestelling wordt vaak bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Er is meestal geen sprake van een doorlopende overeenkomst. U kunt hier ook meer lezen over Van Smaak.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Ikgavoorvers.nlStevensbeekseweg 3-A5845 ERSint Anthonis
Keurslagerij ThijssenDe Merret 65845 DASint Anthonis
BuurtzorgKolonel Silvertoplaan 65845 BLSint Anthonis
Culi-ViteNoord Binnensingel 235911 EAVenlo
Slagerij de KarbinderWolweversstraat 765914 PGVenlo
BuurtzorgMaagdenbergweg 275915 CPVenlo
BuurtzorgPosthuisstraat 75931 EMTegelen
De Nieuwe MuntLingsterhofweg 124-1265931 MBTegelen
Keurslager van HeesKerkstraat 735931 NMTegelen
Mary Surinaamse maaltijdserviceSchoolstraat 175941 GBVelden
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met 4 maaltijden voor €15,00


zoek maaltijdservice

Wat betaal ik voor de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Tienray voor ouderen variëren nogal. Het tarief voor een maaltijd hangt af van onderdelen als de aanbieder, het productieproces, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Koelverse maaltijd als Kip cordon blue, broccoli bloemkoolmix en krieltjes met peterselie vindt u vaak al vanaf €4,6.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Stamppot Hete bliksem met stroop is er al voor €4,2.
 • Een tafeltje-dekje-maaltijd (warm geleverd) als Kipstoofpotje, champignonsaus, appelcompôte, patat kan je kopen vanaf €6,75.
Het diner kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Bloemkoolsoep, een gezonde salade en een toetje als Bitterkoekjes mousse om het feest compleet te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan men de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Horst aan de Maas. Aanvullende info leest u op www.horstaandemaas.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Uitgekookt.

Cijfers en feiten

Maaltijd ideeën

 • Spitskoolschotel en aardappelpuree
 • Penne, champignonragout, broccoli
 • Stamppot boerenkool met worst
 • Koolvis, broccoli, kruidenpuree
 • Vegetarische lasagna, spinazie

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Tienray aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Ga eerst na welk soort seniorenmaaltijd in overeenkomst is met uw eisen. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Selecteer magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk populaire maaltijd-bedrijven en kies een geschikte. Check vooral het assortiment, keuze in bezorgdagen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  De belangrijkste services werken met een extra goedkoop proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Mede daarom kunt u zonder hoge kosten kennismaken met bepaalde maaltijd-verzorgers.

 4. Maaltijden afnemen

  Was de proefbestelling goed? Dan kunt u zonder problemen een nieuwe bestelling doorgeven. Doorgaans kan dit via de telefoon, door gerechten in te vullen, of via de iPad. De magnetronmaaltijden worden in de regel bezorgd tot in de keuken via een lokaal gezicht / bezorger in december 2021.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden profiteert u van een menukaart met om en nabij de 15 menu’s. Kiest u voor vriesvers dan is er een keus te maken uit 80+ blijvende maaltijden. Met een tafeltje dekje gebruikt men een speciaal dagmenu. Bij sommige aanbieders is zelf een maaltijd samenstellen ook een optie.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer aanbieders hebben een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Onder andere Gehakt, prei, aardappelpuree of Koolvisfilet in mosterdsaus. Op die manier zijn er voor alle bejaarden kant-en-klaar maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw maaltijdservice.

Is er een minimale afname?

Nee, er geldt geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd in het geval u zelf een bestelling geplaatst heeft. Middels de welbekende bestellijst kan men eenvoudig – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De seniorenmaaltijden worden in de regel door een regionale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Het koelverse assortiment wekelijks. In het geval van vriesvers: om de 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een gewoon goede maaltijd heeft invloed op uw vitaliteit en gezondheid. De warme maaltijd is daarbij van groot belang. Veel ouderen of hulpbehoevenden lopen soms vast met zelfstandig koken / boodschappen doen. Daarom bieden een aantal organisaties hulp rondom de maaltijd. We hebben het over ondersteuning bij koken, eten en opruimen. Dit wordt vaak geregeld vanuit de Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO december 2021), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is uw inkomen niet toereikend? Dan bekijk dan de subsidie maaltijdvoorziening Tienray. Een tegemoetkoming kan u veel opleveren:

 • Gesubsidieerde gerechten via een cafe of lokale eetgelegenheid. Levering in o.a. Griendtsveen, America, Meterik, Hegelsom, Horst, Melderslo, Broekhuizen, Lottum, Grubbenvorst, Broekhuizen, Sevenum, Kronenberg, Evertsoorsd, Meerlo, Tienray, Swolgen.
 • Voordelige magnetronmaaltijden van een bedrijf waar uw gemeente actief mee samenwerkt voor tafeltje dekje Tienray maaltijdbezorging.
 • Iemand die helpt bij klaarzetten en bereiden van eten. Via www.horstaandemaas.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 5865).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan