Maaltijdservice Evertsoord

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Evertsoord voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Evertsoord? Dankzij onze tool vergelijkt u overzichtelijk diverse bezorgdiensten die bij u thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of een dagvers gerecht die een paar minuten in de magnetron gaan: u maakt zelf de keuze. Verkrijgbaar vanaf €3,90 per gerecht. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Halskarbonade met jus, doperwten met worteltjes en gekookte aardappelen of Macaronischotel bolognese? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er is gelukkig een alternatief. Geholpen door de maaltijdservice in Evertsoord smult u weer van vers bereidde gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieLimburg
GemeenteHorst aan de Maas
Netnummer077 (+3177)
Postcode5977
PrijsindicatieVanaf €5,49
Maaltijd suggestieKipschnitzel

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €19,95 Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €24,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten december 2021

Senioren maaltijdservice in Evertsoord

Er zijn nogal wat maaltijdservices in de regio van Evertsoord. U kunt denken aan populaire services als Van Marle of Handgraaf maaltijden. Echter, ook heel lokaal kan men kiezen voor tal van initiatieven en wijkrestaurants. Ieder bedrijf wordt gekenmerkt door een eigen aanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Dankzij onze vergelijker kunt u derhalve de bedrijven overzichtelijk tegen elkaar afzetten. Het kiezen van een relevante leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende wat overzichtelijker. Moeite met kiezen? Bestel in dat geval eerst een proefpakket. Spelen er allergieën of dieetwensen zoals zoutarme of andere warme dieetmaaltijden in Evertsoord? Er kan meer dan u denkt! Een aanzienlijk deel van de kant-en-klaar maaltijden aan huis passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, vol verse producten en veel groenten. In de volgende stap wordt de maaltijd gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door deze handeling blijven smaak en vitamines intact. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Heerlijke en smaakvol
 • Weinig zout en vetten

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct shock-freeze ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven zo intact. Maanden lang op te slaan. Iedere 7 dagen inkopen doen is geen verplichting.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Hollandse pot

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Evertsoord. Een goede vervanger voor bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Doorgaans gedaan door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • 100% vers
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappenservice

Diverse aanbieders hebben daarnaast een extra boodschappenservice voor gehandicapten. Zo koop men gelijk broodnodige boodschappen als rauwe ham en koffiemelk. Niet zelden gratis afgeleverd door uw eigen bezorger (maandjaar).

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Uitgebreid assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Evertsoord

Op zoek naar een oplossing voor voedzame diepvriesmaaltijd in Evertsoord? Of houdt u juist van een structurele oplossing zoals koelverse opwarmmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een organisatie die zich focust op tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden meerdere menu’s die mogelijk passen bij uw gesteldheid en eventuele voedingsvoorschrift. U beslist zelf wat er wordt bezorgd, denk aan menu’s als Flensjes met fruit of Spareribs met patat en salade. Hieronder bekijkt u een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Hiermee kunt u heel voordelig complete maaltijden met verse ingrediënten en weinig kunstmatige toevoegingen keuren. Maaltijden kan vaak via de bestellijst, per telefoon of internet. De menu’s worden vaak geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Ook is het vrijblijvend, er is meestal niet iets als een vast contract. Op deze website leest u ook meer over Apetito.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslager JanssenPastoor Vullinghsstraat 495975 APSevenum
BuurtzorgSpoorweg 105963 NJHegelsom
BuurtzorgExpeditiestraat 125961 PXHorst
Zorgcentrum Vincent DepaulSchoolstraat 155981 AHPanningen
BuurtzorgKerkstraat 785981 CHPanningen
BuurtzorgPiet Petersstraat 1 – 35993 DCMaasbree
Tafeltje-Dek-JeKasteelsingel 86001 EZWeert
Keurslager van BrusselMuntpassage 386001 GMWeert
Smakelijketen.nuMaaseikerweg 1626006 ADWeert
SPAR DerksenSebastiaanstraat 126011 REEll
Wilt u een nieuwe service toevoegen of aan laten passen? Contact opnemen kan per mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met 4 maaltijden voor €15,00


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Evertsoord voor ouderen variëren nogal. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van bijvoorbeeld de aanbieder, het soort maaltijd, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Koelverse maaltijd als Draadjesvlees in biersaus, stoofpeertjes, aardappelkoekjes is verkrijgbaar vanaf €5,1.
 • Vriesverse maaltijd als Stamppot spinazie a la creme is verkrijgbaar vanaf €3,85.
 • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Lamscurry met sperziebonen, pikante cajun rijst is beschikbaar vanaf €7,1.
De recepten is niet het enigste: Wat te denken van Aspergesoep, een lekker bijgerecht en iets fris zoals Kaiserschmarren om het af te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Mogelijk kan u dan een subsidie maaltijdvoorzien (WMO) aanvragen via uw gemeente Horst aan de Maas. Meer details kunt u vinden op www.horstaandemaas.nl. U kunt op deze website ook meer informatie bekijken over Natriumarme maaltijden.

Belangrijke info

Voorbeelden van maaltijden

 • Varkensvlees, erwten, aardappelpuree
 • Stoofpotje peer, rundvlees en puree
 • Rundergehaktbal met jus en hutspot
 • Schnitzel met gebakken aardappels
 • Koolvis, broccoli, kruidenpuree

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Evertsoord aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Ga eerst na wat voor soort maaltijdservice past bij uw gesteldheid. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk aangeraden maaltijdvoorzieningen en bepaal uw voorkeuren. Bekijk met name het assortiment, de manier van bezorging, en recensies van andere klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  De professionele maaltijdservices hebben een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Zo’n aanbieding kan betekenen 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Op basis daarvan kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met bekende services.

 4. Vaste levermomenten

  Genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kunt u wekelijks een nieuwe bestelling plaatsen. Gewoonlijk is dat mogelijk door te bellen, door gerechten in te vullen, of met de computer. De maaltijden worden vaak aan huis gebracht via een regionale bezorger in december 2021.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met ongeveer 30 gerechten. Bij vriesvers is het assortiment beperkt tot 70 – 150 blijvende menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er sprake van een vast weekmenu. In steeds meer gevallen is zelf ingrediënten combineren een extra dienst die afgenomen kan worden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle dienstverleners komen u tegemoet met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Varkenshaasje in pepersaus of Rundvlees met satésaus, Tjaptjoy en witte rijst. Op die manier zijn er voor alle bejaarden kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen indien u deze besteld heeft. Middels een speciale menukaart kunt u snel en simpel – op meerdere manieren – de gerechten laten brengen.

Hoe werkt de bezorging?

De bezorgmaaltijden worden gewoonlijk door een eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. Het koelverse assortiment wekelijks. Het vriesverse aanbod 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Verse voeding heeft invloed op uw energie en levenslust. Een uitgebalanceerde warme maaltijd is heel belangrijk. Veel ouderen of gehandicapten zijn niet in staat dit zelfstandig te regelen. Hierdoor zijn er verschillende vormen van thuishulp rondom koken en eten. Denk aan steun bij inkopen doen, koken en schoonmaken. Deze hulp valt onder de Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO december 2021). Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er een subsidie voor de warme maaltijd, ofwel maaltijdvoorziening Evertsoord. De ontvangen voorziening is een goede uitkomst voor:

 • Voordelig eten bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Bezorging in onder meer Griendtsveen, America, Meterik, Hegelsom, Horst, Melderslo, Broekhuizen, Lottum, Grubbenvorst, Broekhuizen, Sevenum, Kronenberg, Evertsoorsd, Meerlo, Tienray, Swolgen.
 • Goedkope magnetronmaaltijden van een service waar uw gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Evertsoord maaltijdbezorging.
 • Iemand die in de buurt is bij risico op verslikking. Via www.horstaandemaas.nl bekijkt u op de pagina “maaltijdvoorziening” de opties in de gemeente (postcodegebied 5977).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan