Maaltijdservice Broekhuizenvorst

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Broekhuizenvorst voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Broekhuizenvorst? Dankzij deze website achterhaalt u overzichtelijk diverse bezorgdiensten die leveren in uw plaats. Warm geleverd, of een kant-en-klaar maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: de mogelijkheden zijn enorm. En dat al vanaf €5,55 per maal. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Vegetarische ragout met paddenstoelen, witte rijst, doperwten en Gehaktbal met jus, bloemkool à la crème en gekookte aardappelen? Maar is zelf koken geen optie meer? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door de maaltijdservice in Broekhuizenvorst krijgt u smaakvolle gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLimburg
GemeenteHorst aan de Maas
Netnummer077 (+3177)
Postcode5871
PrijsindicatieVanaf €5,31
Maaltijd suggestieErwtensoep

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €19,95 Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €24,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten december 2021

Senioren maaltijdservice in Broekhuizenvorst

Er zijn nogal wat maaltijdservices in de buurt van Broekhuizenvorst. Neem bijv. erkende partijen als Freasy of Kooc. Ook in deze plaats zelf zijn er prima leveranciers en restaurants. Iedere partij onderscheidt zich door zijn eigen manier van bereiding en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Met behulp van deze website kan u de services op uw gemak op een aantal punten vergelijken. Een keuze maken voor een relevante maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook wat overzichtelijker. Twijfelt u nog? Ga dan eerst voor een speciaal voordelig proefpakket. Heeft u voorkeuren zoals o.a. eiwitrijke of andere warme dieetmaaltijden in Broekhuizenvorst? Dat hoeft niet erg te zijn! Erg veel maaltijden aan huis voor senioren zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. In de volgende stap worden de ingrediënten gekoeld naar onder 5⁰C. Daardoor blijven structuur en smaak ongeschonden. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • 100% dagvers
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het klaarmaken ingevroren via de shock-freeze methode. Belangrijke voedingsstoffen raken niet bedorven. Meerdere maanden te bewaren. Elke week een bezorging is dan ook overbodig.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Ruime keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Broekhuizenvorst. Perfect voor bijv. hulpbehoevenden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Vaak geregeld via een meer lokale partij.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Extra hulp mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappenservice

Verschillende bedrijven hanteren ook een bruikbare boodschappenservice voor ouderen. Zodoende krijgt u gelijk belangrijke boodschappen als magere kwark of paté. Niet zelden zonder bezorgkosten wanneer u dat wil (maandjaar).

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Broekhuizenvorst

Hebt u interesse in heerlijke diepvriesmaaltijd in Broekhuizenvorst? Of geeft u de voorkeur aan de meest verse koelverse opwarmmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een instelling die zich focust op tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit allerlei thuismaaltijden die mogelijk aansluiten op uw omstandigheden en diëten/allergieën. Geniet onbezorgd van maaltijden als Lekkerbekje, doperwten,wortelen, gebakken aardappelen en Kipfilet in piri piri saus. Hieronder ziet u verschillende landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk kunnen helpen. Vaak is er een proefpakket beschikbaar. Daarmee kunt u extra voordelig uitstekende maaltijden met min. 200 gram groenten en weinig vet, zout of andere toevoegingen uittesten. Bestellen kan vaak online, telefonisch of met de bestellijst. Uw bestelling wordt vaak geleverd door uw eigen bezorger. Aanbieders werken meestal niet met een doorlopend abonnement. U kunt hier ook meer lezen over Jumbo.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Ikgavoorvers.nlStevensbeekseweg 3-A5845 ERSint Anthonis
Keurslagerij ThijssenDe Merret 65845 DASint Anthonis
BuurtzorgKolonel Silvertoplaan 65845 BLSint Anthonis
Culi-ViteNoord Binnensingel 235911 EAVenlo
Slagerij de KarbinderWolweversstraat 765914 PGVenlo
BuurtzorgMaagdenbergweg 275915 CPVenlo
BuurtzorgPosthuisstraat 75931 EMTegelen
De Nieuwe MuntLingsterhofweg 124-1265931 MBTegelen
Keurslager van HeesKerkstraat 735931 NMTegelen
Mary Surinaamse maaltijdserviceSchoolstraat 175941 GBVelden
Wilt u een nieuwe service toevoegen of aan laten passen? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met 4 maaltijden voor €15,00


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Broekhuizenvorst voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die wordt gerekend is afhankelijk van onderdelen als de organisatie, de grootte van de keuken, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Koelverse maaltijd als Bami goreng speciaal, kip in satésaus kunt u al laten bezorgen vanaf €6,05.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Schnitzel,tuinbonen, groentesaus, aardappelpuree, bieslook wordt al bezorgd vanaf €4,4.
 • Een warm bezorgde maaltijd (tafeltje dekje) als Kipfilet in saus bestelt u vanaf €6,6.
De gerechten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Koude vruchtensoep, een extra rauwkostsalade en iets fris zoals Pudding om mee af te sluiten. Heeft u weinig financiële middelen? Wellicht kunt u via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Horst aan de Maas. Overige informatie bekijkt u op www.horstaandemaas.nl. Bekijk ook meer informatie over Mealhero.

Cijfers en feiten

Maaltijd voorbeelden

 • Babi saté, Tjaptjoy en witte rijst
 • Rookworst met stamppot boerenkool
 • Penne pesto, kip, groene groenten
 • Wisselmenu Aspergesoep met zalm
 • Rundvlees met gegrilde groente

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Broekhuizenvorst regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Trek eerst na welk soort thuismaaltijd rijmt met uw situatie. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk beschikbare maaltijdservices en bepaal uw voorkeuren. Achterhaal altijd eerst de versheid van ingrediënten, de wijze van bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  De meeste services hebben een spotgoedkoop proefpakket. Denk dan aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Door hier gebruik van te maken kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met goede verstrekkers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was het proefpakket naar wens? In dat geval kan men overzichtelijk weer nieuwe gerechten bestellen. Steeds vaker kan dat door te bellen, met behulp van de menulijst, of via de website. De gerechten worden doorgaans bezorgd tot in de keuken via een lokale leverancier in december 2021.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Binnen het koelverse segment is er doorgaans een keuze menulijst met plusminus 15 menu’s. Bij vriesvers kunt u kiezen uit 50 – 100 blijvende maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er sprake van een speciaal dagmenu. Steeds vaker is zelf ingrediënten combineren een mogelijkheid.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Praktisch alle aanbieders bieden een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Kiprollade tutti frutti met kruidenjus, aardappelpuree met persillade, gemengde groente en Kipsaté en ei met bami goreng. Op die manier krijgt iedereen geschikte kant-en-klaar maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd op het moment dat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van de standaard bestellijst kan men direct en zonder moeite – op meerdere manieren – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De maaltijden worden gewoonlijk door een eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesverse maaltijden om de 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een gewoon goede maaltijd stimuleert een optimale lichamelijke gesteldheid. Een warme maaltijd in de avond mag dan ook niet ontbreken. Diverse ouderen of beperkten lopen soms vast met zelfstandig koken / boodschappen doen. Daardoor bieden een aantal organisaties hulp bij eten en drinken in huis. Het betreft steun bij koken, eten en opruimen. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO december 2021), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u moeite met de financiën? Dan is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening Broekhuizenvorst. Deze regeling biedt goede ondersteuning voor:

 • Aantrekkelijke prijzen bij een wijkrestaurant of eetpunt. Netjes bezorgd in o.a. Griendtsveen, America, Meterik, Hegelsom, Horst, Melderslo, Broekhuizen, Lottum, Grubbenvorst, Broekhuizen, Sevenum, Kronenberg, Evertsoorsd, Meerlo, Tienray, Swolgen.
 • Goedkope kant-en-klaar maaltijden van een bedrijf waar een gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Broekhuizenvorst maaltijdbezorging.
 • Iemand die u eraan herinnerd dat het tijd is voor de maaltijd. Via www.horstaandemaas.nl treft u onder “maaltijdvoorziening” wat de verschillende mogelijkheden in de gemeente zijn (postcodegebied 5871).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan