Maaltijdservice Griendtsveen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Griendtsveen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Meer weten over de beste maaltijden aan huis voor ouderen in Griendtsveen? Door gebruik te maken van www.seniorenmaaltijd.nl doorzoekt u gemakkelijk verschillende leveranciers die aan huis leveren. Maaltijden warm bezorgd, of een vriesverse gerecht die nog even in de magnetron moeten: u kunt alle kanten op. Al te verkrijgen vanaf €4,70 per persoon. Ouderwets genieten van Vegetarische grillstukjes met pomodorisaus met een Italiaanse rijstschotel of Kalkoen in licht romige champignonsaus, broccoli en rösti rondjes? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Via de maaltijdservice in Griendtsveen beschikt u over complete maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieLimburg
GemeenteHorst aan de Maas
Netnummer0493 (+31493)
Postcode5766
PrijsindicatieVanaf €4,96
Maaltijd suggestiePastaschotel met spinazie

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €19,95 Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €24,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten december 2021

Senioren maaltijdservice in Griendtsveen

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdservices die actief zijn in Griendtsveen. Bijvoorbeeld interessante bezorgers als Apetito of Kooc. Ook in de gemeente zelf ontstaan er verschillende organisaties en wijkrestaurants. Iedere optie wordt bestempeld door een eigen manier van bereiding en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Door gebruik te maken van Seniorenmaaltijd.nl kan u daardoor de leveranciers op uw gemak op een aantal punten vergelijken. De keuze maken voor de beste service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor leuker en makkelijker. Moeite met kiezen? Ga dan eerst voor een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen. Zijn er in uw geval dieetwensen als onder andere lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Griendtsveen? Geen probleem! Opvallend veel maaltijden aan huis voor senioren zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Nadien wordt het eten gekoeld en goed verpakt. Om die reden blijven smaak en vitamines ongedeerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen blijven gewaarborgd. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Porties ruim voldoende
 • Veel verschillende menu’s

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Griendtsveen. Vaak toegepast door bijv. ouderendie de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Dikwijls gedaan door een plaatselijk restaurant.

 • Direct aanschuiven
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

Diverse firma’s beschikken over een nuttige boodschappenservice voor senioren. In dat geval haalt u snel belangrijke boodschappen als huishoudelijke artikelen en vlokken. Vaak gratis mee bezorgd op een vooraf gekozen moment (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Tot in de keuken geleverd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Griendtsveen

Bent u specifiek op zoek naar gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Griendtsveen? Of prefereert u gezonde en lekkere koelverse opwarmmaaltijden? Of wenst u juist een instelling die actief is op het gebied van tafeltje dekje, met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn allerlei opties die mogelijk passen bij uw situatie voedingspatroon. Geniet onbezorgd van maaltijden als Rode bieten met een speklap en jus of Stamppot spitskool met kaas. Hieronder tonen wij verschillende landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk ook verder kunnen helpen. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Daarmee kunt u zeer goedkoop vers bereidde maaltijden met lekker veel groenten en zonder conserveringsmiddelen testen. Het invullen van de bestellijst kan vaak via een menulijst, telefonisch of online. De maaltijden worden vaak bezorgd door een vaste bezorger. U zit meestal niet vast aan een doorlopende afneemverplichting. Bekijk ook meer informatie over Uitgekookt.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Mannen met smaakKuikenvlaas 2b5763 PZMilheeze
Angela schept opHoge Zijdeweg 195756 PLVlierden
Els maaltijdenLangstraat 895752 RKDeurne
Stichting Synthese MaaltijdserviceLeunseweg 515802 CGVenray
De MaaltijdservicePlataanstraat 145802 EJVenray
BuurtzorgKeizersveld 13 A5803 AMVenray
Culinair CreatiefKeizersveld 205803 ANVenray
Slagerij van den EijndenMonseigneur Hanssenstraat 315807 BAOostrum
Verkoeijen Partyservice & slagerijHorsterweg 1a5809 ERLeunen
BuurtzorgBaansestraat 6f5825 BXOverloon
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Stuur dan een bericht.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met 4 maaltijden voor €15,00


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Griendtsveen voor ouderen variëren nogal. De prijs wordt gevormd door factoren als de organisatie, het totale assortiment, en de omvang van de bezorgservice.

 • Koelverse maaltijd zoals Babi ketjap, pikante groenten met ananas en bami goreng wordt al bezorgd vanaf €6,35.
 • Diepvriesmaaltijd als Shoarma met zuurkool kunt u al laten bezorgen vanaf €5,25.
 • Een warme Tafeltje dekje maaltijd als Kalkoen met paddenstoelenroomsaus, boterbonen en aardappelpuree bestelt u vanaf €6.
De gerechten is niet het enigste: Wat te denken van Pindasoep, extra groenten en niet te vergeten een toetje als Yoghurtijs om het af te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Wellicht kunt u een tegemoetkoming in de kosten (subsidie / WMO) aanvragen in gemeente Horst aan de Maas. Overige informatie kunt u teruglezen op www.horstaandemaas.nl. Of klik door voor meer informatie over Vloeibare maaltijden.

Informatie

Maaltijden suggesties

 • Pannekoeken met een gebakken ei
 • Zalmfilet in zoete mosterdsaus
 • Tagliatelle, kip, paddestoelen
 • Alaska-koolvis in mosterdsaus
 • Bloemkool cordonbleu schotel

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Griendtsveen bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Stel eerst vast wat voor type kant-en-klaar maaltijd in lijn is met uw omstandigheden. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Kies een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk de populaire aanbieders en bepaal uw voorkeuren. Controleer goed het gerechten-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en de klantwaardering.

 3. Begin met het proefpakket

  De populaire verstrekkers geven een voordelig proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Door hier gebruik van te maken kunt u zonder hoge kosten kennismaken met bekende maaltijdservices.

 4. Bezorgafspraken maken

  Beviel het proefpakket? In dat geval kunt u overzichtelijk een nieuwe menulijst invullen. Dikwijls kan dit door te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of met de computer. De bezorgmaaltijden worden altijd bezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in december 2021.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten krijgt u meestal te maken met een bestellijst met ongeveer 20 menu’s. Kiest u voor vriesvers dan hebt u de keuze uit 70+ blijvende menu’s. Bij tafeltje dekje treft men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In steeds meer gevallen is zelf uw menu samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijdverstrekkers voorzien in een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Rundervink in jus met stamppot broccoli of Penne pesto, kip, groene groenten. Handig, want zo ontvangt men altijd goede opwarmmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er geldt geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis wanneer u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door gebruik te maken van een handige bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of op papier – een bestelling plaatsen.

Hoe verloopt de bezorging?

De verse maaltijden worden in de meeste gevallen door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers: om de 4 dagen. Bij vriesvers is dat 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een verse maaltijd vormt de basis voor een goede balans en energie. De warme maaltijd is heel belangrijk. Veel ouderen of gehandicapten lukt het niet om zelf hun potje te koken. Hierdoor onderscheiden we een aantal vormen van thuishulp rondom koken en eten. Dit heeft te maken met thuishulp bij inkopen doen, koken en schoonmaken. Deze hulp valt onder de Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO december 2021), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Voor ouderen met een laag inkomen is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Griendtsveen. Zo’n subsidie kan u veel opleveren:

 • Aantrekkelijke prijzen bij bijvoorbeeld een woonzorgcentrum. Netjes bezorgd in o.a. Griendtsveen, America, Meterik, Hegelsom, Horst, Melderslo, Broekhuizen, Lottum, Grubbenvorst, Broekhuizen, Sevenum, Kronenberg, Evertsoorsd, Meerlo, Tienray, Swolgen.
 • Gesubsidieerde bezorgmaaltijden van een maaltijdservice waar uw gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Griendtsveen maaltijdbezorging.
 • Iemand die u eraan herinnerd dat het tijd is voor de maaltijd. Via www.horstaandemaas.nl vindt u onder het kopje “Maaltijdvoorziening” de zaken waarvoor u bij de gemeente terecht kunt (postcodegebied 5766).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan