Maaltijdservice Peel en Maas

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Peel en Maas voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Peel en Maas? Met behulp van www.seniorenmaaltijd.nl vergelijkt u supersnel verschillende leveranciers in uw eigen gemeente. Warm geleverd, of koelverse gerechten die u zelf moet opwarmen: u kunt alle kanten op. En dat al vanaf €4,80 per persoon. Genieten van Vegetarische goulash. Doperwten. Witte rijst en Kip kantonees, rijstmix? Maar gaat het koken u moeilijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door middel van de maaltijdservice in Peel en Maas geniet u van de lekkerste maaltijden, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

ProvincieLimburg
GemeentePeel en Maas
Netnummer077 (+3177)
Postcode5981
PrijsindicatieVanaf €6,28
Maaltijd suggestieVarkensfilet in jus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten december 2023

Senioren maaltijdservice in Peel en Maas

Er zijn nogal wat maaltijdservices in en rondom Peel en Maas. We hebben het over erkende partijen als Mealhero of Bofrost. Ook in de gemeente zelf bestaan er prima instellingen en vrijwilligersorganisaties. Iedere partij wordt gekenmerkt door zijn eigen productaanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Met behulp van onze tool kan u daardoor de aanbieders rustig naast elkaar zetten. Het kiezen van een degelijke verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij hierdoor wat minder gecompliceerd. Moeite met kiezen? Begin dan met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen. Zijn er dieetwensen zoals onder andere lactosebeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Peel en Maas? Dat hoeft niet erg te zijn! Legio maaltijden aan huis worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Hierna worden deze producten gekoeld naar onder 5⁰C. Hierdoor blijven voedingswaarden gewaarborgd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Meest verse maaltijden
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Vitamines en mineralen blijven optimaal behouden. Meerdere maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen hoef je niet te doen.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Hollandse pot

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Peel en Maas. Vaak toegepast door bijv. hulpbehoevenden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Gerechten zijn direct op te eten. Dikwijls gedaan door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappenservice

Veel firma’s voorzien in een bruikbare boodschappenservice voor gehandicapten. Zo krijgt men probleemloos de boodschappen zoals koffie of appels. Doorgaans kosteloos afgeleverd op een vast tijdstip (maandjaar).

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Tot in de keuken geleverd
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Peel en Maas

Bent u op zoek naar gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Peel en Maas? Of geeft u de voorkeur aan de meest verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of neigt u meer naar een bedrijf gericht op tafeltje dekje waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden vele seniorenmaaltijden die mogelijk passen bij uw gesteldheid en eventuele dieet. Zo kunt u weer genieten van gerechten als Kippensoep met vermicelli of Kip Cordon Bleu, bloemkool, broccoli, aardappelen. Onderstaand bekijkt u diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Op die manier kunt u tegen een aantrekkelijke prijs smaakvolle maaltijden met lekker veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen testen. Bestellen kan vaak zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Het eten wordt vaak geleverd door een vaste bezorger. Er geldt meestal geen vast abonnement. Op deze website leest u ook meer over Vegetarische maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Zorgcentrum Vincent DepaulSchoolstraat 155981 AHPanningen
Keurslager JanssenPastoor Vullinghsstraat 495975 APSevenum
BuurtzorgSpoorweg 105963 NJHegelsom
BuurtzorgKerkstraat 785981 CHPanningen
BuurtzorgPiet Petersstraat 1 – 35993 DCMaasbree
Tafeltje-Dek-JeKasteelsingel 86001 EZWeert
Keurslager van BrusselMuntpassage 386001 GMWeert
Smakelijketen.nuMaaseikerweg 1626006 ADWeert
SPAR DerksenSebastiaanstraat 126011 REEll
Proteion – SterreboschOnder de Bomen 46017 ALThorn
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat kosten de maaltidjen?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Peel en Maas voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die u betaalt wordt samengesteld door factoren als de aanbieder, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Koelverse maaltijd zoals Kipfilet in piri piri saus bestelt u vanaf €6,1.
 • Een vriesverse maaltijd als Couscous, kip, mergueze worst kunt u al bestellen vanaf €4,5.
 • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Kipsaté, atjar, sambalboontjes en nasi is beschikbaar vanaf €5,85.
Een verse maaltijd kan men aanvullen met onder andere Courgettesoep, iets te drinken en iets lichts zoals Vla na. Heeft u te maken met geldproblemen? Potentieel kan u de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Peel en Maas. Praktische info kunt u teruglezen op www.peelenmaas.nl. Bekijk ook meer informatie over Proefpakket.

Kerngegevens

 • Provincie: Limburg
 • Gemeente: Peel en Maas
 • Netnummer: 077 (+3177)
 • Postcodegebied: 5981
 • Populaire wijk: Grashoek-Koningslust

Suggesties van maaltijden

 • Prei-gehaktschotel
 • Kippenbout in jus
 • Braadworst in jus
 • Nasi babi ketjap
 • Hamlapje in jus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Peel en Maas aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Trek eerst na welk type thuismaaltijd past bij uw wensenlijstje. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk beschikbare maaltijdvoorzieningen en maak een keuze. Let met name op het gerechten-aanbod, de bestel en bezorgopties, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Start met een proefpakket

  De professionele maaltijd-verzorgers hanteren een extra goedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zodoende kunt u op een prettige manier kennismaken met alle maaltijdservices.

 4. Wekelijks bestellen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Zo ja, dan kunt u eenvoudigopnieuw bestellen. Dikwijls doet u dit via telefoon, door gerechten in te vullen, of online. De maaltijden worden vaak geleverd door een vriendelijke bezorgservice in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu met circa 30 maaltijden. In het aanbod van vriesvers kan men kiezen uit 100+ vaste menu’s. Met een tafeltje dekje is er sprake van een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij sommige aanbieders is zelf een maaltijd samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke maaltijd-verzorgers bieden een speciale categorie met dieetmaaltijden. ZoalsHamlapje in mosterdjus. Bloemkool à la crème. Aardappelpuree met bieslook of Gepaneerde kipstukjes. Op die manier ontvangt men altijd goede kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd als u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door gebruik te maken van de menulijsten kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of op papier – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de bezorging?

De magnetronmaaltijden worden in de meeste gevallen door een lokale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. In het geval van koelvers: wekelijks. Bij vriesvers spreken we van om de 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een verse maaltijd is cruciaal voor uw lichamelijke gezondheid. Een uitgebalanceerde warme maaltijd wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel senioren of hulpbehoevenden hebben moeite met het bereiden van een maaltijd. Daardoor zijn er een aantal vormen van hulp bij eten en drinken in huis. Denk aan ondersteuning bij inkopen doen, koken en schoonmaken. Deze hulp valt onder de Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO december 2023). Voor ouderen met een laag inkomen is er een subsidie maaltijdvoorziening Peel en Maas. Zo’n tegemoetkoming kan bijvoorbeeld inhouden:

 • Aantrekkelijke prijzen bij een concept als Open Tafel. Levering in o.a. Grashoek-Koningslust, Panningen, Kessel, Maasbree, Baarlo, Meijel.
 • Goedkope bezorgmaaltijden van een leverancier waar een gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Peel en Maas maaltijdbezorging.
 • Iemand die helpt bij klaarzetten en bereiden van eten. Via www.peelenmaas.nl kan men meer informatie opvragen over de maaltijdvoorziening en het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 5980, 5981, 5988, 5991).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente