Maaltijdservice Maasgouw

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Maasgouw voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Op zoek naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Maasgouw? Via www.seniorenmaaltijd.nl treft u snel en simpel verschillende bezorgdiensten die maaltijden thuisbezorgen. Warm geleverd, of een kant-en-klaar maaltijd die nog even in de magnetron moeten: dat kunt u zelf beslissen. Te bestellen vanaf €5,55 per persoon. Flink uitpakken met Indonesischerijsttafel,babiketjap, sambalboontjes,nasimetkip en Kip Cordon Bleu, bloemkool, broccoli, aardappelen? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Geen probleem! Door de maaltijdservice in Maasgouw ontvangt u heerlijke gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieLimburg
GemeenteMaasgouw
Netnummer0475 (+31475)
Postcode6051
PrijsindicatieVanaf €6,21
Maaltijd suggestieBraadworst in jus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Maasgouw

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices die bezorgen in Maasgouw. Neem grote services als Eet Gemak en/of Picnic. Ook in de gemeente zelf ontwikkelen zich prima initiatieven en slagerijen. Iedere service onderscheidt zich door een eigen aanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Aan de hand van www.seniorenmaaltijd.nl kunt u dus de aanbieders gemakkelijk op een rijtje zetten. Het uitkiezen van de beste dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor wat overzichtelijker. Twijfelt u nog? Start eens met een betaalbaar proefpakket. Is er sprake van dieetwensen als o.a. lactosebeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Maasgouw? Dat hoeft niet erg te zijn! Opvallend veel thuismaaltijden voor ouderen zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daaropvolgend worden deze producten gekoeld en goed verpakt. Daardoor blijven structuur en smaak optimaal behouden. Het is 1 week houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers klaargemaakt en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur blijven zo erg lang goed. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • NL en buitenlandse keuken

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Maasgouw. Perfect voor bijv. senioren die geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. Het eten wordt warm bezorgd. Normaal op touw gezet door een plaatselijk restaurant.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorger

Boodschappenservice

Diverse aanbieders bieden ook een nuttige boodschappenservice voor ouderen. Daarmee haalt u probleemloos belangrijke boodschappen als vanillevla en paté. Gewoonlijk zonder extra kosten bezorgd tot in de keuken (maandjaar).

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Op een vast moment in de week
 • Een volwaardige supermarkt

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Maasgouw

Bent u specifiek op zoek naar complete diepvriesmaaltijd in Maasgouw? Of bent u meer op zoek naar de meest verse koelverse magnetronmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een instelling die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden talloze seniorenmaaltijden die mogelijk matchen met uw wensenlijstje en eventuele voedingsvoorschrift. Geniet onbezorgd van maaltijden als Quinoa met gra­naat­ap­pel & avo­ca­do of Kibbeling met kruidendip. Op deze pagina bekijkt u een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Dikwijls kunt u het eerst proberen met een proefpakket. Op die manier kunt u verrassend voordelig voedzame maaltijden met dagverse ingrediënten en weinig vet, zout of andere toevoegingen testen. Maaltijden kan vaak via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden vaak bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Er is meestal geen sprake van een vast abonnement. Lees ook meer over Van Smaak.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Kwaliteitsslagerij WolfhagenHoofdstraat 256051 AJMaasbracht
Alle SmakenBurgemeester Beerenbroekstraat 346043 ACRoermond
De ZorggroepWesthoven 6946042 NVRoermond
BuurtzorgWilhelminalaan 6a6051 BJMaasbracht
Slagerij BeulenMarkt 46074 BBMelick
Keurslager BatenHoofdstraat 56077 AMSint Odiliënberg
SPAR KuijpersHoogstraat 76086 BHNeer
Ik Ook Voor Jou Robin SeurenMolenweg 576088 APRoggel
Proteion – De KreppelCatharina Daemenstraat 16093 KEHeythuysen
Woonzorgcentrum St. CharlesOp de Bos 26093 NCHeythuysen
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe hoog zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Maasgouw voor ouderen fluctueren ontzettend. Het uiteindelijke tarief hangt namelijk af van bijvoorbeeld de organisatie, het productieproces, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Koelverse maaltijd zoals Stamppot prei met roomkaas is beschikbaar vanaf €6,3.
 • Vriesverse maaltijd als Stamppot spruitjes met chorizo kunt u al bestellen vanaf €4,6.
 • Een warm bezorgde maaltijd (tafeltje dekje) als Varkensoester met champignonroomsaus, sperziebonen en aardappelpuree kunt u al bestellen vanaf €6,9.
Een verse maaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Veloutésoep, een stukje fruit en een dessert als Aardbeien mousse na. Zijn kosten voor u een probleem? Potentieel kan u een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Maasgouw. Meer details kan u lezen op www.gemeentemaasgouw.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Maaltijdservice.nl.

Cijfers en feiten

 • Provincie: Limburg
 • Gemeente: Maasgouw
 • Regionummer: 0475 (+31475)
 • Postcodegebied: 6051
 • Veel gezochte wijk: Maasbracht

Maaltijd voorbeelden

 • Bami babi pangang
 • Zalmfilet in saus
 • Lasagna bolognese
 • Knoflookgarnalen
 • Kipfilet in jus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Maasgouw aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Trek eerst na wat voor soort maaltijdservice past bij uw voedingspatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk de meest gekozen maaltijddiensten en maak een keuze. Let met name op het maaltijd-aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Begin met het proefpakket

  De bekende verstrekkers werken met een scherp geprijsd proefpakket. Typische acties zijn 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Hierdoor kunt u op een prettige manier kennismaken met goede aanbieders.

 4. Wekelijks bestellen

  Was het proefpakket naar wens? Gelukkig, nu kan men elke dag een nieuwe bestelling plaatsen. Gewoonlijk kan dit via telefoon, door de menukaart in te vullen, of via de iPad. De magnetronmaaltijden worden meestal bezorgd tot in de keuken via een vertrouwde bezorger in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij de koelverse variant, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst van zo’n 15 menu’s. Bij vriesvers hebt u de keuze uit 100+ blijvende menu’s. In het geval van tafeltje dekje krijgt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In sommige gevallen is zelf uw menu samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijdverstrekkers gebruiken een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Paëlla en Runderlapje, spruitjes, gekookte aardappelen. Zodoende zijn er voor iedereen warme maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw maaltijdservice.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd nadat u deze besteld heeft. Met behulp van een handige bestellijst kan men op eigen houtje – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De gerechten worden gewoonlijk door uw eigen bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers is dat elke week 2 keer. Bij vriesvers is dat om de 2 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een gewoon goede maaltijd stimuleert een goede balans en energie. Een uitgebalanceerde warme maaltijd is daarbij een voorwaarde. Diverse ouderen of invaliden hebben moeite met het bereiden van een maaltijd. Daarom bieden een aantal organisaties hulp bij koken of regelen van maaltijden. We hebben het over hulp bij inkopen doen, koken en schoonmaken. Dit wordt dikwijls geregeld uit zorgwetten als Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Voor ouderen met een laag inkomen is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Maasgouw. Deze tegemoetkoming biedt enkele voordelen:

 • Gesubsidieerde maaltijden bij bijvoorbeeld een woonzorgcentrum. Levering in o.a. Maasbracht, Linne, Stevensweert, Ohé en Laak, Thorn, Heel, Beegden, Wessem.
 • Voordelige seniorenmaaltijden van een partij waar de gemeente u naar doorverwijst voor tafeltje dekje Maasgouw maaltijdbezorging.
 • Iemand die in de buurt is bij risico op verslikking. Middels www.gemeentemaasgouw.nl kan men meer informatie opvragen over de maaltijdvoorziening en de mogelijkheden in de gemeente (postcodegebied 6019).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente