Maaltijdservice Nederweert

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Nederweert voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in de beste maaltijden aan huis voor ouderen in Nederweert? Via onze vergelijker vergelijkt u snel en simpel verschillende bedrijven in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdvoorziening, of kant-en-klaar maaltijden die een paar minuten in de magnetron gaan: u maakt zelf de keuze. Verkrijgbaar vanaf €3,90 per keer. Ouderwets genieten van Rookworst met stamppot zuurkool of Procureurlapje met groenten? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er is gelukkig een alternatief. Met behulp van de maaltijdservice in Nederweert profiteert u van verse maaltijden, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

ProvincieLimburg
GemeenteNederweert
Netnummer0495 (+31495)
Postcode6031
PrijsindicatieVanaf €6,25
Maaltijd suggestieAlaska-koolvis

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Nederweert

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdservices in Nederweert. Denk dan aan interessante leveranciers als Meat&Meals of Chef Martin. Ook binnen de gemeente bestaan er allerlei initiatieven en verswinkels. Elke partij hanteert een heel eigen assortiment en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Door middel van onze tool kan u daardoor de services eenvoudig tegen elkaar afzetten. Uitkomen bij een goede bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve een stuk gemakkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Profiteer nu van een speciaal voordelig proefpakket. Heeft u allergieën of dieetwensen zoals bijvoorbeeld glutenvrije of andere warme dieetmaaltijden in Nederweert? Ook dan bent u welkom! Flink wat maaltijden aan huis zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd verse producten. Vervolgens worden de ingrediënten gekoeld en goed verpakt. Hierdoor blijven geur, kleur en smaak gegarandeerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Vol van smaak
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het klaarmaken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Vitamines en mineralen blijven zo intact. Meerdere maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen is dus niet noodzakelijk.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Veel verschillende menu’s

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Nederweert. Perfect voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Het eten wordt warm bezorgd. In veel gevallen georganiseerd door een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorger

Boodschappenservice

Meerdere bedrijven hebben ook een speciale boodschappenservice voor senioren. Op die manier koop men eenvoudig broodnodige boodschappen als afbak pistolet meergranen of vuilniszakken. Veelal kosteloos bezorgd met de maaltijden (maandjaar).

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Op een vast moment in de week
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Nederweert

Gaat uw interesse uit naar complete diepvriesmaaltijd in Nederweert? Of houdt u juist van vers bereidde koelverse bezorgmaaltijden? Of heeft u liever een organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn flink wat magnetronmaaltijden die mogelijk aansluiten bij uw situatie en mogelijke allergieën. Wekelijks kunt u kiezen uit maaltijden als Rode bieten met een speklap en jus of Varkenslapje, pepersaus, erwten, spinazie, krieltjes. Op deze pagina vindt u verschillende landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk ook verder kunnen helpen. Vaak is er een proefpakket beschikbaar. Op deze manier kunt u tegen een aantrekkelijke prijs ambachtelijke maaltijden met dagverse ingrediënten en zonder conserveringsmiddelen testen. Maaltijden kan vaak via de bestellijst, per telefoon of internet. De menu’s worden vaak geleverd door een persoonlijke bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is meestal niet iets als een vast contract. Lees ook meer over Dieetmaaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Gasterij De OntmoetingBrugske 166031 BLNederweert
SPAR MaaltijdservicePastoor Thijssenlaan 1a6029 RLSterksel
BuurtzorgSterkselseweg 20 A6026 EBMaarheeze
Fer Roost Warme MaaltijdserviceBredeweg 826031 CMNederweert
Stichting Tafeltje-Dek-JePopulierenstraat 86031 XSNederweert
Ut OpsjupperkePrinses Beatrixstraat 156039 CGStramproy
Slagerij RoefsKerkplein 336039 GCStramproy
Proteion – RoncalliOranjelaan 796042 BCRoermond
BuurtzorgBeekweg 26042 JJRoermond
De ZorggroepWesthoven 6946042 NVRoermond
Kent u zelf nog nieuwe bedrijven of info laten aanpassen? Maak dan een melding bij onze klantenservice.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat betaal ik voor de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Nederweert voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs per maaltijd hangt namelijk af van aspecten als de leverancier, het totale assortiment, en andere extra services.

 • Koelverse maaltijd als Omelet, kaassaus, worteltjes, gebakken aardappelen wordt al bezorgd vanaf €6,1.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Sucadelapje met jus. Tuinbonen met ui en tijm. Aardappelgratin Mediteraans wordt al bezorgd vanaf €4,45.
 • Warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Zalm in roomsaus wordt al bezorgd vanaf €6,8.
Het diner kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Tom kha kai, een stukje fruit en niet te vergeten een toetje als Sundae als afsluiter. Heeft u een laag inkomen? Doorgaans kunt u een subsidie aanvragen via het WMO loket van de gemeente Nederweert. Aanvullende info leest u op www.nederweert.nl. Bekijk ook meer informatie over Van Smaak.

Informatie

 • Provincie: Limburg
 • Gemeente: Nederweert
 • (Net) nummer: 0495 (+31495)
 • Hoofdpostcode: 6031
 • Lokale wijk: Nederweert

Maaltijden suggesties

 • Maaltijdpoffertjes
 • Zalm in dillesaus
 • Stamppot andijvie
 • Gegrilde paprika
 • Rabarbercompote

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Nederweert aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Trek eerst na wat voor categorie kant-en-klaar maaltijd in lijn is met uw situatie. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Kies magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk beschikbare maaltijddiensten en bekijk de beschikbaarheid. Bekijk met name het assortiment, de wijze van bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Een proefpakket nemen

  De belangrijkste services hanteren een voordelig proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Door hier gebruik van te maken kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met goede leveranciers.

 4. Elke week een levering

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? In dat geval kan men direct nog een bestelling doen. Meestal doet u dat via een speciaal telefoonnummer, door de menukaart in te vullen, of email / internet. De magnetronmaaltijden worden meestal bezorgd tot in de keuken via een persoonlijke bezorger in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij de koelverse variant, dan is er vaak een menulijst met pakweg 30 menu’s. In het aanbod van vriesvers hebt u de keuze uit 50 – 100 blijvende menu’s. Via het tafeltje dekje principe is er sprake van een speciaal dagmenu. Meer en meer is zelf uw menu samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijdverstrekkers gebruiken een ruim assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Rundergehaktballetjes in saus en Schnitzel,tuinbonen, groentesaus, aardappelpuree, bieslook. Hiermee kan iedereen gebruik maken van thuismaaltijden voor senioren! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd op het moment dat u deze besteld heeft. Door gebruik te maken van de standaard bestellijst kan men eenvoudig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling plaatsen.

Hoe verloopt de bezorging?

De opwarmmaaltijden worden normaliter door een vaste bezorgdienst op een terugkerend moment in de week geleverd. Het koelverse aanbod 2 wekelijks. Het vriesverse assortiment elke 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een verse maaltijd vormt het fundament van uw lichamelijke gezondheid. De warme maaltijd wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse bejaarden of beperkten lopen soms vast met zelfstandig koken / boodschappen doen. Om die reden zijn er een aantal vormen van hulp bij eten en drinken. Denk aan iemand die helpt bij eten bereiding, opdienen en afruimen. Dit wordt vaak geregeld vanuit de Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Voor ouderen met een laag inkomen is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Nederweert. Een voorziening biedt goede ondersteuning voor:

 • Aantrekkelijke prijzen bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Zij leveren in de regio, waaronder Nederweert, Budschop, Ospel, Nederweert-Eind, Leveroy.
 • Gesubsidieerde maaltijden voor ouderen van een bezorgdienst waar uw gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Nederweert maaltijdbezorging.
 • Iemand die u eraan herinnerd dat het tijd is voor de maaltijd. Via www.nederweert.nl treft u onder “maaltijdvoorziening” wat de verschillende mogelijkheden in de gemeente zijn (postcodegebied 6030, 6031).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente