Maaltijdservice Roerdalen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Roerdalen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Behoefte aan voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Roerdalen? Middels www.seniorenmaaltijd.nl bekijkt u probleemloos diverse bezorgdiensten in uw regio. Tafeltje dekje, of koelverse gerechten die nog even in de magnetron moeten: u kunt alle kanten op. Verkrijgbaar vanaf €4,20 per gerecht. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Drumsticks met vleesjus, witte rijst, sperziebonen of Kip piri piri, gebakken wedges, wokgroenten? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Er is een oplossing! Dankzij de maaltijdservice in Roerdalen krijgt u uitstekende gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLimburg
GemeenteRoerdalen
Netnummer0475 (+31475)
Postcode6077
PrijsindicatieVanaf €6,29
Maaltijd suggestiePilav

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Roerdalen

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdservices die bezorgen in Roerdalen. We hebben het over grote bezorgers als Royal Foods of Ekonoom. Maar ook lokaal zien we interessante instellingen en speciale eetpunten. Iedere organisatie biedt een “eigen” menu en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Met behulp van onze vergelijker kan u daardoor de organisaties overzichtelijk met elkaar vergelijken. Het uitzoeken van een solide verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor wat minder gecompliceerd. Eerst eens proberen? Ga dan eerst voor een goedkoop proefpakket. Heeft u maaltijdvoorkeuren als onder andere gemalen of andere warme dieetmaaltijden in Roerdalen? Er is een oplossing! Nogal wat maaltijden aan huis voor bejaarden passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Daaropvolgend worden ze gekoeld en goed verpakt. Door deze handeling blijven vitaminen en mineralen in topconditie. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na bereiding op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Structuur en smaak blijven zo intact. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Porties ruim voldoende
 • Veel verschillende menu’s

Tafeltje dekje

Via tafeltje dekje ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Roerdalen. Vaak toegepast door bijv. ouderendie de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Normaal gedaan door een plaatselijk restaurant.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappenservice

Verscheidenebedrijven beschikken over een speciale boodschappenservice voor chronisch zieken. Zodoende koop u direct broodnodige boodschappen als honing of zoetjes. Dikwijls gratis bezorgd door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Een volwaardige supermarkt

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Roerdalen

Gaat uw interesse uit naar heerlijke diepvriesmaaltijd in Roerdalen? Of houdt u juist van een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor senioren? Of wenst u juist een service die zich focust op tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn diverse magnetronmaaltijden die mogelijk aansluiten bij uw wensenlijstje en diëten/allergieën. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Rode bieten met een speklap en jus of Penne pesto, kip, groene groenten. Verderop ontdekt u verschillende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Meestal is er een proefpakket beschikbaar. Op die manier kunt een voor een lage prijs verse maaltijden met verse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen uitproberen. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. De maaltijden worden doorgaans geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Aanbieders werken meestal niet met een vast lidmaatschap. Lees ook verder over: Zoutarme maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslager BatenHoofdstraat 56077 AMSint Odiliënberg
Slagerij BeulenMarkt 46074 BBMelick
BuurtzorgWilhelminalaan 6a6051 BJMaasbracht
SPAR KuijpersHoogstraat 76086 BHNeer
Ik Ook Voor Jou Robin SeurenMolenweg 576088 APRoggel
Proteion – De KreppelCatharina Daemenstraat 16093 KEHeythuysen
Woonzorgcentrum St. CharlesOp de Bos 26093 NCHeythuysen
SPAR SyncoDorpstraat 916095 AGBaexem
VleugelzorgHoogveldsweg 286102 CBEcht
BuurtzorgStationsstraat 916114 GBSusteren
Wilt u een nieuwe service toevoegen of aan laten passen? Maak dan een melding bij onze klantenservice.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe hoog zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Roerdalen voor ouderen zijn ontzettend divers. Het tarief voor een maaltijd hangt af van aspecten als de leverancier, de mate van versheid, en de bezorgmogelijkheden.

 • Koelverse maaltijd als Forel met venkel is beschikbaar vanaf €6,45.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Mexicaanse kipschotel, paprika, ananas, rijst is beschikbaar vanaf €3,8.
 • Een warm bezorgde maaltijd (tafeltje dekje) als Procureurlapje met groenten is beschikbaar vanaf €7,35.
De avondmaaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Knoflooksoep, een extra salade en een dessert als Tartufo als nagerecht. Heeft u te maken met geldproblemen? Dan kunt u mogelijk via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Roerdalen. Overige informatie leest u op www.roerdalen.nl. Op deze website leest u ook meer over Dieetmaaltijden.

Kerngegevens

 • Provincie: Limburg
 • Gemeente: Roerdalen
 • (Regio) nummer: 0475 (+31475)
 • Centrale postcode: 6077
 • Wijk: Montfort

Suggesties van maaltijden

 • Slavink in uienjus
 • Push Up Meatballs
 • Lamsvlees in saus
 • Bami babi ketjap
 • Wrap kip madras

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Roerdalen regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Stel eerst vast welk type bezorgmaaltijd in overeenkomst is met uw voedingspatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden leveranciers

  Vergelijk meest gekozen maaltijdservices en bepaal uw voorkeuren. Achterhaal altijd eerst het type maaltijden, de bestel en bezorgopties, en recensies van andere klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De populaire maaltijdservices werken met een voordelig proefpakket. U moet dan denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zodoende kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met alle aanbieders.

 4. Maaltijden afnemen

  Was het proefpakket naar wens? Mooi, dan kunt u gemakkelijkeen nieuwe menulijst invullen. In veel gevallen doet u dit via de telefoon, via een menulijst, of online. De bezorgmaaltijden worden meestal bezorgd tot in de keuken via een lokale leverancier in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst met gemiddeld 20 gerechten. In het aanbod van vriesvers kunt u meestal kiezen uit 80+ blijvende gerechten. Via het tafeltje dekje principe is er sprake van een vast weekmenu. In steeds meer gevallen is zelf ingrediënten combineren een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Praktisch alle leveranciers hanteren een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als o.a. Kippensoep of Kippenpoot met doperwtjes wortel. Op die manier zijn er voor alle bejaarden gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats als men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door middel van de menulijsten kan men eenvoudig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe werkt de bezorging?

De bezorgmaaltijden worden in algemene zin door uw persoonlijke bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij gerechten maaltijden elke week. Het vriesverse aanbod elke 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met verse ingrediënten helpt mee aan uw vitaliteit en gezondheid. Een warme maaltijd in de avond is daarbij van groot belang. Sommige bejaarden of invaliden lukt het niet om zelf hun potje te koken. Mede daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor hulp aan huis gericht op maaltijden. Bijvoorbeeld thuishulp bij inkopen doen, koken en schoonmaken. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Voor ouderen met een laag inkomen bekijk dan de subsidie maaltijdvoorziening Roerdalen. Uw regeling kan u veel opleveren:

 • Gesubsidieerde gerechten via een cafe of lokale eetgelegenheid. Bezorging in onder andere Montfort, Sint Odiliënberg, Melick, Posterholt, Herkenbosch, Vlodrop.
 • Korting op kant-en-klaar maaltijden van een partij waar de gemeente een overeenkomst mee heeft voor tafeltje dekje Roerdalen maaltijdbezorging.
 • Klaarzetten, aanreiken en toedienen van voeding. Via www.roerdalen.nl vindt u onder het kopje “Maaltijdvoorziening” hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 6063).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente