Maaltijdservice Roermond

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Roermond voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Roermond? Met behulp van deze website treft u snel en simpel verschillende services in uw regio. Warme gerechten, of een koelvers gerecht die alleen maar even de magnetron in hoeven: u maakt zelf de keuze. Verkrijgbaar vanaf €4,50 per maaltijd. Ouderwets genieten van Gehaktschotel, aubergine, aardappelschijfjes in kaassaus of Hutspot, rundvlees? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Geen probleem! Via de maaltijdservice in Roermond smult u weer van gezonde maaltijden, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

ProvincieLimburg
GemeenteRoermond
Netnummer0475 (+31475)
Postcode6041
PrijsindicatieVanaf €6,3
Maaltijd suggestiePaëlla

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten december 2023

Senioren maaltijdservice in Roermond

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdservices in de regio van Roermond. U kunt denken aan grote organisaties als Freasy of Spar. Ook binnen de gemeente bestaan er verschillende organisaties en verswinkels. Elk bedrijf hanteert zijn eigen type maaltijd en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Door middel van de maaltijdservice-vergelijker kunt u derhalve de services eenvoudig naast elkaar zetten. Het uitzoeken van de best passende maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan leuker en makkelijker. Twijfelt u nog? Start eens met een goedkoop proefpakket. Heeft u specifieke wensen als bijv. vegetarische of andere warme dieetmaaltijden in Roermond? Er kan meer dan u denkt! Best veel maaltijden aan huis zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met uitsluitend verse groenten. Hierna wordt de maaltijd direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door dit proces blijven structuur en smaak optimaal behouden. Het is 1 week houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden bereid met verse producten en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen blijven zo erg lang goed. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Gezond en lekker
 • Enorm veel keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Roermond. Een uitkomst voor bijv. senioren die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! In de regel georganiseerd door een lokale zorginstelling.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappenservice

Verschillende services hebben ook een praktische boodschappenservice voor ouderen. Daarmee krijgt u zonder moeite verse of handige boodschappen als abrikozenjam of melk. Doorgaans zonder extra kosten bezorgd op een vast tijdstip (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Uitgebreid assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Roermond

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van de lekkerste diepvriesmaaltijd in Roermond? Of houdt u juist van een blijvende oplossing als koelverse magnetronmaaltijden? Of wenst u juist een bedrijf die zich focust op tafeltje dekje, zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit verscheidene soorten maaltijden die mogelijk passen bij uw wensenlijstje en eetpatroon. Op die manier kunt u weer genieten van Gehaktbal, bloemkool, broccoli, gekookte aardappelen of Kibbeling met kruidendip. Onderstaand tonen wij diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Hiermee kunt u extra voordelig vers bereidde maaltijden met min. 200 gram groenten en zonder ongezonde toevoegingen beoordelen. Bestellen kan vaak zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De maaltijden worden doorgaans geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Er is meestal geen sprake van een doorlopende afneemverplichting. Op deze website leest u ook meer over Gemalen maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Slagerij RoefsKerkplein 336039 GCStramproy
Ut OpsjupperkePrinses Beatrixstraat 156039 CGStramproy
Stichting Tafeltje-Dek-JePopulierenstraat 86031 XSNederweert
Proteion – RoncalliOranjelaan 796042 BCRoermond
BuurtzorgBeekweg 26042 JJRoermond
De ZorggroepWesthoven 6946042 NVRoermond
Alle SmakenBurgemeester Beerenbroekstraat 346043 ACRoermond
Kwaliteitsslagerij WolfhagenHoofdstraat 256051 AJMaasbracht
BuurtzorgWilhelminalaan 6a6051 BJMaasbracht
Slagerij BeulenMarkt 46074 BBMelick
Kent u zelf nog nieuwe bedrijven of info laten aanpassen? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat kosten de maaltidjen?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Roermond voor ouderen verschillen onderling enorm. Het tarief voor een maaltijd komt tot stand door o.a. de aanbieder, het type gerecht en andere extra services.

 • Koelverse maaltijd als Snijbonen met een kipfilet kunt u al bestellen vanaf €6,4.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Peultjes met een gehaktbal en appelmoes kan je kopen vanaf €3,9.
 • Tafeltje dekje (een warme maaltijd aan huis) als Nasi goreng, quorn, satésaus wordt al bezorgd vanaf €6,95.
De recepten is niet het enigste: Wat te denken van Haaienvinnensoep, een stukje fruit en iets lichts zoals Krentjebrij om het feest compleet te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Soms kan men een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Roermond. Meer hierover kunt u vinden op www.roermond.nl. Bekijk ook meer informatie over Eiwitrijke maaltijden.

Feiten

 • Provincie: Limburg
 • Gemeente: Roermond
 • (Net) nummer: 0475 (+31475)
 • Hoofdpostcode: 6041
 • Wijk: Centrum

Maaltijden tips

 • Runderlapje in jus
 • Nasi babi pangang
 • Zalmfilet in saus
 • Heldere uiensoep
 • Forel met venkel

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Roermond aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Check als eerst wat voor categorie opwarmmaaltijd klopt met uw leefpatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden aanbieders

  Vergelijk aangesloten maaltijddiensten en kies er een. Kijk goed na het aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Bestel het proefpakket

  De belangrijkste verstrekkers werken met een goedkoop of gratis proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Daardoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met goede leveranciers.

 4. Maaltijden afnemen

  Bevalt het proefpakket? Mooi, dan kan men direct een nieuwe bestelling plaatsen. Bij veel aanbieders doet u dit door even te bellen, door gerechten in te vullen, of met de tablet. De bezorgmaaltijden worden doorgaans bezorgd tot in de keuken via een behulpzame bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks wisselend assortiment met gemiddeld 20 gerechten. Bij vriesvers kan men kiezen uit 100+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Rondom tafeltje dekje heeft u te maken met een daghap, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf gerechten samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke dienstverleners bieden een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als bijv. Rundervink in jus met stamppot broccoli of Jonge kabeljauw in roomsaus. Hierdoor zijn er voor alle bejaarden bezorgmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Is er een minimale afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd indien u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Aan de hand van een handige bestellijst kan men direct en zonder moeite – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De verse maaltijden worden gewoonlijk door een lokale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. In het geval van vriesvers: om de 2 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een voedzame maaltijd bevordert uw vitaliteit en gezondheid. De warme maaltijd wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige bejaarden of gehandicapten hebben moeite met het bereiden van een maaltijd. Daarom bieden een aantal organisaties hulp bij eten en drinken. Dit heeft te maken met iemand die helpt bij keukeninrichting, opwarmen van eten en consumptie. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO december 2023), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Roermond. De beschikbare regeling biedt enkele voordelen:

 • Aantrekkelijke prijzen via een cafe of lokale eetgelegenheid. Netjes bezorgd in o.a. Centrum, Roermond-Oost, Roermond-Zuid, Maasniel, Donderberg en Roosendael, Donderberg en Hoogvonderen, Asenray, Herten, Swalmen, Maasplassen.
 • Korting op kant-en-klaar maaltijden van een bezorgdienst waar de gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Roermond maaltijdbezorging.
 • Iemand die u eraan herinnerd dat het tijd is voor de maaltijd. Via www.roermond.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 6040, 6041, 6042, 6043, 6044, 6045, 6049).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente