Maaltijdservice Echt-Susteren

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Echt-Susteren voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Behoefte aan geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Echt-Susteren? Met behulp van onze tool achterhaalt u overzichtelijk diverse aanbieders die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of een bezorgmaaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: het kan allemaal. Verkrijgbaar vanaf €4,35 per gerecht. Ouderwets genieten van Hollandse hachee, rode kool, gekookte aardappelen en Rundvlees met gegrilde groente? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Middels de maaltijdservice in Echt-Susteren krijgt u de lekkerste gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieLimburg
GemeenteEcht-Susteren
Netnummer0475 (+31475)
Postcode6101
PrijsindicatieVanaf €6,12
Maaltijd suggestieZalmfilet in roomsaus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Echt-Susteren

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices in de buurt van Echt-Susteren. Bijvoorbeeld belangrijke bezorgers als Van Smaak en/of Jumbo. Maar ook op regionaal niveau ontstaan er tal van instellingen en sociale voorzieningen. Elke optie biedt z’n eigen aanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Dankzij onze tool kan u de bezorgdiensten overzichtelijk naast elkaar zetten. Het uitzoeken van een solide leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook een stuk eenvoudiger. Zijn er nog twijfels? Ga dan eerst voor een betaalbaar proefpakket. Heeft u bepaalde wensen als o.a. gluten- en lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Echt-Susteren? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Legio maaltijden aan huis voor bejaarden zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. Nadien worden deze maaltijden direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Met deze techniek blijven voedingsstoffen en smaak gewaarborgd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Meest verse ingrediënten
 • Heerlijke en smaakvol
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het klaarmaken ingevroren via de shock-freeze methode. Mineralen, vitamines en smaak blijven gewaarborgd. Meerdere maanden te bewaren. Elke week bestellen is hier niet aan de orde.

 • Maandenlang te bewaren
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Grote keuze uit gerechten

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Echt-Susteren. Een redding voor bijv. ouderendie niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Normaliter geregeld via een lokale zorginstelling.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Maximale versheid
 • Individuele bezorgopties

Boodschappenservice

Verscheideneaanbieders hebben ook een speciale boodschappenservice voor senioren. Op die manier haalt u snel broodnodige boodschappen als grillworst of gekookte achterham. Gewoonlijk gratis afgeleverd door uw eigen bezorger (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Duizenden producten

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Echt-Susteren

Hebt u interesse in heerlijke diepvriesmaaltijd in Echt-Susteren? Of houdt u juist van de meest verse koelverse magnetronmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een leverancier met expertise op het gebied van tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden veel verschillende opties die mogelijk matchen met uw wensenlijstje en diëten/allergieën. U beslist zelf wat er wordt bezorgd, denk aan menu’s als Groenteburger, prei, aardappelen of Kip kerrie ananas met risotto. Op seniorenmaaltijd.nl tonen wij verschillende landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk ook verder kunnen helpen. Onze tip: begin met een proefpakket. Met deze proefbox kunt een voor een lage prijs voedzame maaltijden met veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen keuren. Het invullen van de bestellijst kan vaak via een menulijst, telefonisch of online. De maaltijden worden vaak bezorgd door een persoonlijke bezorger. Aanbieders werken meestal niet met een abonnement. Bekijk ook meer informatie over Kant en klaar maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
SPAR SyncoDorpstraat 916095 AGBaexem
Woonzorgcentrum St. CharlesOp de Bos 26093 NCHeythuysen
Proteion – De KreppelCatharina Daemenstraat 16093 KEHeythuysen
VleugelzorgHoogveldsweg 286102 CBEcht
BuurtzorgStationsstraat 916114 GBSusteren
Traiteur DohmenGeentstraat 706121 ZCBorne
Keurslager HoltrustAan de Greune Paol 496127 BHGrevenbicht
Keurslager VinkSteenweg 186131 BESittard
BuurtzorgWilhelminastraat 216131 KLSittard
Keurslager van MontfortRomeinenstraat 86132 GNSittard
Een vermelding wijzigen of extra opties toevoegen? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat kosten de maaltidjen?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Echt-Susteren voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs voor een gerecht hangt af van bijvoorbeeld de maaltijdservice, het totale assortiment, en eventuele extra dienstverlening.

 • Koelverse maaltijd zoals Bami goreng speciaal, kip in satésaus vindt u vaak al vanaf €5,65.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Zomerzuurkool met casselerrib kunt u al bestellen vanaf €4,15.
 • Een warm bezorgde maaltijd (tafeltje dekje) als Appelpannenkoek bestelt u vanaf €6,4.
De recepten is niet waar het bij blijft. Ook Courgettesoep, extra groenten en een toetje als Aardbeien mousse na. Beschikt u niet over voldoende geld? Soms kan men de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Echt-Susteren. Praktische info leest u op www.echt-susteren.nl. Bekijk ook meer informatie over Natriumarme maaltijden.

Feiten

 • Provincie: Limburg
 • Gemeente: Echt-Susteren
 • (Regio) nummer: 0475 (+31475)
 • Centrale postcode: 6101
 • Wijk: Susteren

Maaltijden suggesties

 • Rundvlees in saus
 • Lasagna bolognese
 • Gewokte spinazie
 • Speklapje in jus
 • Burpee Chicken

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Echt-Susteren aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Trek eerst na welk soort maaltijdservice in overeenkomst is met uw situatie. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk de populaire maaltijdvoorzieningen en bepaal uw voorkeuren. Let goed op de versheid van ingrediënten, de manier van bezorging, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  De meeste maaltijd-verzorgers stunten met een voordelig proefpakket. Denk dan aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Door hier gebruik van te maken kunt u laagdrempelig kennismaken met professionele verstrekkers.

 4. Wekelijks bestellen

  Beviel het proefpakket? Zo ja, dan kan men moeiteloos nieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders doet u dat door te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of via internet. De maaltijden voor ouderen worden in de regel aan huis gebracht via een lokaal gezicht / bezorger in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment is er doorgaans een keuze menulijst met ongeveer 20 gerechten. Binnen het vriesvers-segment kan men kiezen uit 70 – 150 vaste maaltijden. Bij de tafeltje dekje service treft men één maaltijd per dag. In sommige gevallen is zelf ingrediënten combineren ook mogelijk.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel maaltijdservices bieden een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als bijv. Viergroentenstamppot, gehaktbal en Gepaneerde varkensschnitzel. Op die manier krijgt iedereen geschikte warme maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd nadat men deze ook zelf besteld heeft. Door middel van de unieke menukaart / lijst kunt u iedere week zelfstandig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De maaltijden voor ouderen worden gewoonlijk door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij gerechten maaltijden elke 3/4 dagen. In het geval van vriesvers: maandelijks.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met verse ingrediënten bevordert een optimale lichamelijke gesteldheid. Elke dag een warme maaltijd mag dan ook niet ontbreken. Sommige ouderen of beperkten kunnen niet zelf een warmte maaltijd klaarmaken. Mede daardoor faciliteren steeds meer bedrijven hulp bij koken of regelen van maaltijden. Denk aan ondersteuning bij inkopen doen, koken en schoonmaken. Dit wordt vaak geregeld vanuit de Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Voor ouderen met een laag inkomen kunt u zich soms beroepen op een subsidie maaltijdvoorziening Echt-Susteren. Zo’n regeling biedt goede ondersteuning voor:

 • Aantrekkelijke prijzen bij een restaurant in de buurt. Inclusief levering in de wijken Susteren, Dieteren, Heide, Roosteren, Echt, Maria Hoop, Peij, Slek, Nieuwstadt, Sint Joost, Koningsbosch.
 • Goedkope bezorgmaaltijden van een bedrijf waar uw gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Echt-Susteren maaltijdbezorging.
 • Een vrijwilliger die helpt met het opwarmen van het eten. Via www.echt-susteren.nl bekijkt u op de pagina “maaltijdvoorziening” de opties in de gemeente (postcodegebied 6100, 6101, 6102).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente