Maaltijdservice Sittard-Geleen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sittard-Geleen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Op zoek naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Sittard-Geleen? Middels onze tool achterhaalt u snel en simpel diverse bezorgdiensten in uw eigen gemeente. Warm geleverd, of een opwarmmaaltijd die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: de mogelijkheden zijn enorm. Nu al voor €4,35 p.p. Ouderwets genieten van Kip kerrie ananas met risotto en Beef teriyaki. Tjap tjoy. Gele rijst? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er is een oplossing! Middels de maaltijdservice in Sittard-Geleen geniet u van ambachtelijke gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieLimburg
GemeenteSittard-Geleen
Netnummer046 (+3146)
Postcode6131
PrijsindicatieVanaf €6,33
Maaltijd suggestieKipfilet

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Sittard-Geleen

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices in de regio van Sittard-Geleen. Denk dan aan interessante services als Eet Gemak en/of Kooc. Echter, ook heel lokaal kunt u terecht bij interessante initiatieven en speciale eetpunten. Iedere optie wordt bestempeld door een heel eigen productaanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Dankzij onze tool kan u daarom de organisaties probleemloos vergelijken op allerlei onderdelen. Uitkomen bij een relevante verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zodoende een stuk gemakkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Profiteer nu van een betaalbaar proefpakket. Bestaan er bepaalde voorkeuren zoals veganistische of andere warme dieetmaaltijden in Sittard-Geleen? Dat is niet erg! Een groot aantal kant-en-klaar maaltijden aan huis houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met uitsluitend verse groenten. Vervolgens worden de ingrediënten gekoeld naar onder 5⁰C. Om die reden blijven structuur en smaak in topconditie. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Met verse producten bereid
 • Vol van smaak
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na bereiding middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen raken niet bedorven. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week bestellen is geen verplichting.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Hollandse pot

Tafeltje dekje

Via tafeltje dekje ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sittard-Geleen. Een uitkomst voor bijv. hulpbehoevenden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt meteen aanschuiven! Doorgaans gedaan door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • 100% vers
 • Vaste bezorger

Boodschappenservice

Een aantal aanbieders voorzien in een premium boodschappenservice voor chronisch zieken. Hiermee haalt men moeiteloos broodnodige boodschappen als koffieroomcups of tomaten. Gewoonlijk kosteloos afgeleverd door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Sittard-Geleen

Bent u specifiek op zoek naar smaakvolle diepvriesmaaltijd in Sittard-Geleen? Of neigt u meer naar vers bereidde koelverse maaltijden voor senioren? Of wenst u juist een organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit vele type aanbieders die mogelijk passen bij uw situatie en menu voorkeuren. Wekelijks kunt u kiezen uit maaltijden als Scholfilet met kerrieroom uit de oven of Bruine bonenschotel, spek, kip, witte rijst. Onderstaand ontdekt u verschillende landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Meestal is er een proefpakket beschikbaar. Hiermee kunt u zeer goedkoop smaakvolle maaltijden met verse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen testen. Een bestelling plaatst u vaak online, telefonisch of via de menulijst. Uw bestelling wordt vaak bezorgd door een vaste bezorger. U zit meestal niet vast aan een doorlopend abonnement. Bekijk ook meer informatie over Vloeibare maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslager VinkSteenweg 186131 BESittard
Keurslager HoltrustAan de Greune Paol 496127 BHGrevenbicht
Traiteur DohmenGeentstraat 706121 ZCBorne
BuurtzorgWilhelminastraat 216131 KLSittard
Keurslager van MontfortRomeinenstraat 86132 GNSittard
BuurtzorgDaalstraat 1a6165 THGeleen
Keurslagerij LeclerqPieterstraat 76166 ANGeleen
BuurtzorgValderstraat 47a6171 ELStein
Slagerij EidamsRaadhuisplein 586171 JCStein
SPAR MaaltijdserviceBongerd 86176 AWSpaubeek
Bedrijf toevoegen of een vermelding aanpassen? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van maaltijden aan huis in Sittard-Geleen voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs voor een gerecht komt tot stand door o.a. de leverancier, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en de omvang van de bezorgservice.

 • Koelverse maaltijd als Pompoensoep met vermicelli is er al vanaf €5,65.
 • Diepvriesmaaltijd als Pastaschotel: kip met broccoli kunt u al laten bezorgen vanaf €5,4.
 • Een warme Tafeltje dekje maaltijd als Risotto, bospaddestoelen bestelt u vanaf €7,45.
Het eten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Broccolisoep, extra groenten en iets fris zoals Banaan ijs na. Heeft u te maken met geldproblemen? Mogelijk kan u dan een subsidie aanvragen via het WMO loket van de gemeente Sittard-Geleen. Meer daarover leest u op www.sittard-geleen.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Zoutarme maaltijden.

Belangrijke info

Suggesties van maaltijden

 • Kip-groenteschotel
 • Flensjes met fruit
 • Verse fruitsalade
 • Lasagna bolognese
 • Zalm in roomsaus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Sittard-Geleen regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Check als eerst welke vorm van een seniorenmaaltijd rijmt met uw situatie. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk de professionele bezorgdiensten en geef de voorkeur door. Bekijk met name het type maaltijden, keuze in bezorgdagen, en de klantwaardering.

 3. Een proefpakket nemen

  De meeste dienstverleners hebben een goedkoop of gratis proefpakket. Vaak gaat het om 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Door hier gebruik van te maken kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met professionele maaltijdservices.

 4. Vaste levermomenten

  Bevalt het proefpakket? In dat geval kunt u zonder moeite een nieuwe bestelling plaatsen. Steeds vaker is dat mogelijk per telefoon, via de papieren bestellijst of via de website. De bezorgmaaltijden worden doorgaans bezorgd tot in de keuken via een vertrouwde bezorger in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

In het geval van koelverse maaltijden is er doorgaans een keuze menulijst van zo’n 20 gerechten. Als we het hebben over vriesvers kunt u meestal kiezen uit 70+ blijvende maaltijden. Bij de tafeltje dekje service gebruikt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf samenstellen ook een optie.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Praktisch alle dienstverleners voorzien in een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Kalfssaucijsjes in specerijenjus. Witlof à la crème. Gekookte aardappelen en Hutspot met hachee. Zodoende zijn er voor alle ouderen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw leverancier.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd wanneer u zelf een bestelling geplaatst heeft. Middels de standaard bestellijst kunt u gemakkelijk – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De verse maaltijden worden in de meeste gevallen door uw persoonlijke bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Het koelverse assortiment 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesvers spreken we van 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Verse voeding stimuleert een goede balans en energie. Een dagelijkse warme maaltijd mag dan ook niet ontbreken. Veel ouderen of hulpbehoevenden hebben moeite met het bereiden van een maaltijd. Daardoor bieden een aantal organisaties hulp bij eten en drinken in huis. Dit heeft te maken met assistentie bij boodschappen doen en koken. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022). Heeft u moeite met de financiën? Dan bekijk dan de subsidie maaltijdvoorziening Sittard-Geleen. Een tegemoetkoming biedt enkele voordelen:

 • Voordelig eten via een cafe of lokale eetgelegenheid. Inclusief levering in de wijken Limbrichterveld, Sittard, Overhoven, Munstergeleen, Guttecoven, Geleen, Holtum-Born, Obbicht en Papenhoven.
 • Voordelige seniorenmaaltijden van een maaltijdservice waar een gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Sittard-Geleen maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het toedienen van drinken en eten. Middels www.sittard-geleen.nl zijn er meer maaltijdvoorziening details op te vragen en info over hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 6153).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente