Maaltijdservice Limbricht

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Limbricht voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Behoefte aan opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Limbricht? Aan de hand van onze tool ontdekt u overzichtelijk diverse aanbieders die aan huis leveren. Een warme maaltijdvoorziening, of een koelverse maaltijd die u zelf moet opwarmen: de mogelijkheden zijn enorm. Verkrijgbaar vanaf €4,55 per maaltijd. Aan tafel voor Aardappelgratin of Zalmfilet, kervelsaus, gemengde groenten, krieltjes? Maar is zelf koken geen optie meer? Er kan meer dan u denkt! Door middel van de maaltijdservice in Limbricht geniet u van uitstekende maaltijden, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

ProvincieLimburg
GemeenteSittard-Geleen
Netnummer046 (+3146)
Postcode6141
PrijsindicatieVanaf €6,17
Maaltijd suggestieGepofte aardappels

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €19,95 Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €24,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten december 2021

Senioren maaltijdservice in Limbricht

Er zijn ontzettend veel maaltijdservices in de buurt van Limbricht. U kunt denken aan grote leveranciers als Freasy of Smakelijk Thuys. Maar ook in de buurt ontwikkelen zich verscheidene instellingen en verswinkels. Elke partij levert z’n eigen keuken en bestel- en bezorgmogelijkheden. Door middel van deze pagina kunt u dus de bezorgers rustig tegen elkaar afzetten. Het uitzoeken van de beste verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo wat aangenamer. Eerst kijken of het wat is? Ga dan eerst voor eerst een proefpakket. Is er sprake van bepaalde wensen als onder andere glutenvrije of andere warme dieetmaaltijden in Limbricht? Er is gelukkig een alternatief. Een aanzienlijk deel van de maaltijden aan huis voor senioren zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd verse producten. Nadien wordt de maaltijd gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door dit proces blijven smaak en vitamines beschermd. Het is 1 week houdbaar.

 • Vers van het land
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Zonder conserveringsmiddelen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden bereid met verse producten en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven in goede conditie. 10 weken lang eetbaar. Continue bestellingen plaatsen is dus niet noodzakelijk.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Groot keuzemenu

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje: warme maaltijden aan huis voor senioren in Limbricht. Perfect voor bijv. senioren waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Er is geen verdere handeling nodig. Veelvuldig op touw gezet door een meer lokale partij.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappenservice

Verschillende services voorzien in een extra boodschappenservice voor ouderen. In dat geval haalt u moeiteloos de boodschappen zoals karnemelk en magere kwark. Normaal gratis mee bezorgd op een vast tijdstip (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Op een vast moment in de week
 • Groente, fruit, snacks etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Limbricht

Bent u specifiek op zoek naar complete diepvriesmaaltijd in Limbricht? Of houdt u juist van een blijvende oplossing als koelverse opwarmmaaltijden? Of neigt u meer naar een instelling die zich concentreert op tafeltje dekje, met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn meerdere menu’s die mogelijk rijmen met uw wensenlijstje en mogelijke allergieën. U kunt kiezen uit tientallen maaltijden als Kipfilet met kippenjus. Bladspinazie. Gekookte aardappelen of Kipfilet met kippenjus. Bladspinazie. Gekookte aardappelen. Onderstaand vindt u een aantal landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk van dienst kunnen zijn. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Hiermee kunt u tegen een aantrekkelijke prijs uitstekende maaltijden gemaakt met verse producten en weinig koolhydraten proberen. Bestellen kan vaak online, telefonisch of met de bestellijst. De gerechten worden vaak bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er geldt meestal geen doorlopende overeenkomst. Bekijk ook meer over Glutenvrije maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslager van MontfortRomeinenstraat 86132 GNSittard
BuurtzorgWilhelminastraat 216131 KLSittard
Keurslager VinkSteenweg 186131 BESittard
BuurtzorgDaalstraat 1a6165 THGeleen
Keurslagerij LeclerqPieterstraat 76166 ANGeleen
BuurtzorgValderstraat 47a6171 ELStein
Slagerij EidamsRaadhuisplein 586171 JCStein
SPAR MaaltijdserviceBongerd 86176 AWSpaubeek
BuurtzorgBandkeramiek Straat 66181 CLElsloo
Slagerij VeugenMarkt 100a6191 JKBeek
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Maak dan een melding bij onze klantenservice.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met 4 maaltijden voor €15,00


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van maaltijden aan huis in Limbricht voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die wordt gerekend wordt samengesteld door o.a. de maaltijdservice, het totale assortiment, en eventuele extra dienstverlening.

 • Koelverse maaltijd zoals Penne pesto, kip, groene groenten kunt u al laten bezorgen vanaf €5,45.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Kip kerrie ananas met risotto is beschikbaar vanaf €4,65.
 • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Kip satésaus. Atjar ananas. Nasi goreng is beschikbaar vanaf €5,5.
De recepten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Veloutésoep, iets te drinken en iets fris zoals Rijstebrij achteraf. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan men een tegemoetkoming in de kosten (subsidie / WMO) aanvragen in gemeente Sittard-Geleen. Meer details treft u op www.sittard-geleen.nl. Of klik door voor meer informatie over Proefpakket.

Stats & Facts

Suggesties van maaltijden

 • Aardappelpuree
 • Champignonsoep
 • Rundergoulash
 • Pastaschotel
 • Kerriesoep

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Limbricht aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Achterhaal eerst welke vorm van een opwarmmaaltijd rijmt met uw eisen. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk aangesloten maaltijdvoorzieningen en kies er een. Bekijk met name het soort gerechten, de manier van bezorging, en de klantwaardering.

 3. Probeer het proefpakket

  De belangrijkste maaltijd-verzorgers stunten met een zeer betaalbaar proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zodoende kunt u op een prettige manier kennismaken met geschikte leveranciers.

 4. Een vaste leverdag

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kunt u zonder problemen opnieuw bestellen. Doorgaans is dat mogelijk door even te bellen, met behulp van de menulijst, of met de tablet. De (warme) maaltijden wordt altijd geleverd aan huis door een lokale leverancier in december 2021.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks wisselend assortiment met plusminus 20 maaltijden. Binnen het vriesvers-segment kunt u kiezen uit 80+ blijvende gerechten. Bij tafeltje dekje heeft u te maken met één maaltijd per dag. Steeds vaker is zelf uw menu samenstellen ook een optie.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer aanbieders gebruiken een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Bijvoorbeeld Spaghetti Napoli of Gehaktschotel, aubergine, aardappelschijfjes in kaassaus. Zodoende zijn er voor alle ouderen warme maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er geldt geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd zodra u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Aan de hand van een handige bestellijst kan men eenvoudig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De magnetronmaaltijden worden gewoonlijk door een lokale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Het koelverse assortiment elke 3/4 dagen. Vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een gewoon goede maaltijd bevordert een goede balans en energie. Een warme maaltijd in de avond is essentieel. Diverse bejaarden of gehandicapten kunnen niet zelf een warmte maaltijd klaarmaken. Mede daardoor faciliteren steeds meer bedrijven hulp bij koken of regelen van maaltijden. Bijvoorbeeld ondersteuning bij inkopen doen, koken en schoonmaken. Dit wordt dikwijls geregeld uit zorgwetten als Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO december 2021), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Limbricht. Deze tegemoetkoming heeft als voordeel:

 • Aantrekkelijke prijzen via een cafe of lokale eetgelegenheid. Zij leveren in de regio, waaronder Limbrichterveld, Sittard, Overhoven, Munstergeleen, Guttecoven, Geleen, Holtum-Born, Obbicht en Papenhoven.
 • Gesubsidieerde magnetronmaaltijden van een maaltijdservice waar uw gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Limbricht maaltijdbezorging.
 • Een thuishulp die de maaltijden opwarmt. Op www.sittard-geleen.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 6141).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan