Maaltijdservice Obbicht

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Obbicht voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Benieuwd naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Obbicht? Door middel van www.seniorenmaaltijd.nl vindt u gemakkelijk verschillende bezorgdiensten in de buurt. Tafeltje dekje, of dagverse gerechten die u zelf moet opwarmen: het kan allemaal. Te bestellen vanaf €4,65 per gerecht. Ouderwets genieten van Drumsticks met vleesjus, gebakken aardappelen, sperziebonen of Verse fruitsalade? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er is een oplossing! Middels de maaltijdservice in Obbicht profiteert u van heerlijke maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLimburg
GemeenteSittard-Geleen
Netnummer046 (+3146)
Postcode6125
PrijsindicatieVanaf €6,13
Maaltijd suggestieChinese wokschotel

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten mei 2022

Senioren maaltijdservice in Obbicht

Er zijn ontzettend veel maaltijdservices in Obbicht. Denk dan aan populaire maaltijdbezorgers als Van Smaak of Chef Martin. Ook binnen de gemeente bestaan er allerlei partijen en vrijwilligersorganisaties. Ieder bedrijf hanteert een “eigen” manier van bereiding en bestel-, betaal-, en bezorgopties. D.m.v. de maaltijdservice-vergelijker kunt u de aanbieders rustig op een aantal punten vergelijken. Het uitzoeken van een goede verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier een stuk eenvoudiger. Zijn er nog twijfels? Kijk dan eerst naar een extra betaalbaar proefpakket. Spelen er allergieën of dieetwensen als onder andere gemalen of andere warme dieetmaaltijden in Obbicht? Er is gelukkig een alternatief. Opvallend veel maaltijden aan huis voor bejaarden houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd verse producten. Daarna worden deze maaltijden snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Hierdoor blijven geur, kleur en smaak ongeschonden. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na bereiding op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak gaan zo niet verloren. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week een bezorging hoef je niet te doen.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Ruime keuze

Tafeltje dekje

Via tafeltje dekje ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Obbicht. Een uitkomst voor bijv. senioren die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. In veel gevallen georganiseerd door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Individuele bezorgopties

Boodschappenservice

Een aantal leveranciers faciliteren daarnaast een praktische boodschappenservice voor ouderen. Daarmee bestelt u snel praktische of verse producten als beschuit en theekoekjes. Meestal kosteloos afgeleverd wanneer u dat wil (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Alles aan huis bezorgd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Obbicht

Op zoek naar een oplossing voor smaakvolle diepvriesmaaltijd in Obbicht? Of neigt u meer naar de meest verse koelverse bezorgmaaltijden? Of houdt u juist van een bedrijf met expertise op het gebied van tafeltje dekje, zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden relatief veel maaltijdservices die mogelijk matchen met uw situatie en eventuele voedingsvoorschrift. Op die manier kunt u weer genieten van Aspergesoep met zalm of Rundertartaartjes, rode kool, gebakken aardappelen. Hieronder treft u verschillende landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk van dienst kunnen zijn. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Op die manier kunt u tegen een aantrekkelijke prijs voedzame maaltijden gemaakt met verse producten en weinig vet, zout of andere toevoegingen keuren. Bestellen kan vaak zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De gerechten worden vaak geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Zij werken meestal vaak niet met een doorlopende afneemverplichting. Lees ook meer over Koolhydraatarme maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale bedrijven, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Traiteur DohmenGeentstraat 706121 ZCBorne
BuurtzorgStationsstraat 916114 GBSusteren
VleugelzorgHoogveldsweg 286102 CBEcht
Keurslager HoltrustAan de Greune Paol 496127 BHGrevenbicht
Keurslager VinkSteenweg 186131 BESittard
BuurtzorgWilhelminastraat 216131 KLSittard
Keurslager van MontfortRomeinenstraat 86132 GNSittard
BuurtzorgDaalstraat 1a6165 THGeleen
Keurslagerij LeclerqPieterstraat 76166 ANGeleen
BuurtzorgValderstraat 47a6171 ELStein
Wilt u een nieuwe service toevoegen of aan laten passen? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Obbicht voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs heeft te maken met elementen als de aanbieder, het soort maaltijd, en eventuele extra dienstverlening.

 • Koelverse maaltijd als Flensjes met fruit is er al vanaf €6,2.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Spaghetti, tonijn, kappertjes wordt al bezorgd vanaf €4,35.
 • Tafeltje dekje (een warme maaltijd aan huis) als Varkensvlees, erwten, aardappelpuree kunt u al bestellen vanaf €7,4.
De recepten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Schaaldierensoep, iets te drinken en een dessert als Pêche melba om mee af te sluiten. Heeft u een laag inkomen? Soms kan men maaltijdvoorziening bijzondere bijstand (WMO) aanvragen bij de gemeente Sittard-Geleen. Meer hierover kunt u teruglezen op www.sittard-geleen.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Vers aan tafel.

Cijfers en feiten

Suggesties van maaltijden

 • Alaska-koolvis
 • Nasi kip saté
 • Sperziebonen
 • Thaise curry
 • Spaghetti

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Obbicht regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Kijk eerst na wat voor soort maaltijdservice in overeenkomst is met uw situatie. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk de aangeraden aanbieders en maak een keuze. Kijk goed na het aanbod, de wijze van bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De belangrijkste maaltijd-verzorgers geven een zeer betaalbaar proefpakket. Typische acties zijn 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Op basis daarvan kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met aantrekkelijke services.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was de proefbestelling goed? Gelukkig, nu kunt u supersnel een nieuwe bestelling plaatsen. Vaak doet u dat door te bellen, via een menulijst, of met de tablet. De menu’s worden standaard aan huis gebracht via een lokaal gezicht / bezorger in mei 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met plusminus 25 menu’s. Kiest u voor vriesvers dan is het aanbod gelimiteerd tot 70 – 150 vaste maaltijden. Met een tafeltje dekje krijgt men een speciaal dagmenu. Steeds vaker is zelf uw bord samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel aanbieders voorzien in een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Beef Squats of Kip met jus, rode bieten en krielaardappels. Daardoor zijn er voor alle bejaarden thuismaaltijden voor senioren! Vragen? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, leveranciers werken niet met een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats nadat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door het invullen van een speciale menukaart kan men direct en zonder moeite – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De seniorenmaaltijden worden in de meeste gevallen door uw eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers spreken we van wekelijks. Bij vriesverse maaltijden 1 of 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een voedzame maaltijd bevordert een vitaal en energiek lichaam. Een verse warme maaltijd is heel belangrijk. Diverse senioren of mensen met een beperking lopen soms vast met zelfstandig koken / boodschappen doen. Op basis daarvan faciliteren steeds meer bedrijven hulp bij eten en drinken in huis. Bijvoorbeeld assistentie bij koken of het toedienen van eten. Dit wordt vaak geregeld vanuit de Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO mei 2022). Voor ouderen met een laag inkomen is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Obbicht. Zo’n voorziening kan u veel opleveren:

 • Lagere prijzen bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Levering in o.a. Limbrichterveld, Sittard, Overhoven, Munstergeleen, Guttecoven, Geleen, Holtum-Born, Obbicht en Papenhoven.
 • Goedkope kant-en-klaar maaltijden van een verstrekker waar de gemeente actief mee samenwerkt voor tafeltje dekje Obbicht maaltijdbezorging.
 • Een thuishulp die de maaltijden opwarmt. Middels www.sittard-geleen.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 6125).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan