Maaltijdservice Born

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Born voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Meer weten over de beste maaltijden aan huis voor ouderen in Born? Via seniorenmaaltijd.nl doorzoekt u probleemloos verschillende services die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of vriesverse gerechten die een paar minuten in de magnetron gaan: er is veel mogelijk. Al te verkrijgen vanaf €4,15. Aanschuiven voor Groenteburger,bietjes,gebakkenaardappelen of Chili con carne. Rijst-groenteschotel? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Dat hoeft niet erg te zijn! D.m.v. de maaltijdservice in Born hebt u toegang tot ambachtelijke gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieLimburg
GemeenteSittard-Geleen
Netnummer046 (+3146)
Postcode6121
PrijsindicatieVanaf €6,09
Maaltijd suggestieNaturel-pannenkoek

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €19,95 Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €24,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten december 2021

Senioren maaltijdservice in Born

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdservices in de regio van Born. Neem bijv. grote leveranciers als Vers voor Thuis en Bofrost. Maar ook lokaal zien we verscheidene aanbieders en speciale eetpunten. Elke service levert een eigen aanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Door middel van onze vergelijker kan u daardoor de bezorgdiensten overzichtelijk naast elkaar zetten. De keuze maken voor de best passende maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zodoende een beetje makkelijker. Zijn er meerdere opties? Kijk dan eerst naar een goedkoop proefpakket. Zijn er speciale voorkeuren als kaliumbeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Born? Dat is niet erg! Veel bezorgmaaltijden aan huis houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Later wordt de maaltijd gekoeld en goed verpakt. Door dit proces blijven voedingsstoffen en smaak intact. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • 100% dagvers
 • Vol van smaak
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers klaargemaakt en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Vitamines en mineralen raken niet bedorven. Weken lang goed te houden. Elke week een bezorging is dan ook overbodig.

 • Lang houdbaar
 • Kleine en grote porties
 • Ruime keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje: warme maaltijden aan huis voor senioren in Born. Perfect voor bijv. senioren die geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Veelvuldig georganiseerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappenservice

Veel organisaties faciliteren daarnaast een speciale boodschappenservice voor chronisch zieken. Hierdoor krijgt men zonder moeite de supermarktartikelen als appelsap of tofu naturel. Dikwijls gratis afgeleverd met de maaltijden (maandjaar).

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Born

Gaat uw interesse uit naar ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Born? Of bent u meer op zoek naar vers bereidde koelverse bezorgmaaltijden? Of neigt u meer naar een aanbieder die zich concentreert op tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? Er is de keuze uit velerlei mogelijkheden die mogelijk passen bij uw omstandigheden en mogelijke diëten. Zo kunt u weer genieten van gerechten als Peultjes met een gehaktbal en appelmoes of Zomerzuurkool met casselerrib. Hieronder tonen wij een aantal landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk kunnen helpen. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Met zo’n proefbox kunt een voor een lage prijs de lekkerste maaltijden bomvol belangrijke voedingsstoffen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen keuren. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. De maaltijden worden doorgaans geleverd door een persoonlijke bezorger. U zit meestal niet vast aan een vast lidmaatschap. Bekijk ook meer over Jumbo.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgStationsstraat 916114 GBSusteren
VleugelzorgHoogveldsweg 286102 CBEcht
SPAR SyncoDorpstraat 916095 AGBaexem
Traiteur DohmenGeentstraat 706121 ZCBorne
Keurslager HoltrustAan de Greune Paol 496127 BHGrevenbicht
Keurslager VinkSteenweg 186131 BESittard
BuurtzorgWilhelminastraat 216131 KLSittard
Keurslager van MontfortRomeinenstraat 86132 GNSittard
BuurtzorgDaalstraat 1a6165 THGeleen
Keurslagerij LeclerqPieterstraat 76166 ANGeleen
Bedrijf toevoegen of een vermelding aanpassen? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met 4 maaltijden voor €15,00


zoek maaltijdservice

Wat kosten de maaltidjen?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Born voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs voor een gerecht hangt af van onderdelen als de maaltijdservice, herkomst ingrediënten, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Koelverse maaltijd zoals Een pizza hawai kunt u al bestellen vanaf €5,15.
 • Een vriesverse maaltijd als Groenteburger, prei, aardappelen is beschikbaar vanaf €3,95.
 • Een warme Tafeltje dekje maaltijd als Runderlapje, spruitjes, gekookte aardappelen wordt al bezorgd vanaf €5,55.
De recepten kan men aanvullen met onder andere Borsjtsj, een stukje fruit en een dessert als Aardbeien ijs om het feest compleet te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Dan kunt u mogelijk een subsidie aanvragen via het WMO loket van de gemeente Sittard-Geleen. Meer daarover treft u op www.sittard-geleen.nl. Bekijk ook meer informatie over Mealhero.

Informatie

 • Provincie: Limburg
 • Gemeente: Sittard-Geleen
 • (Regio) nummer: 046 (+3146)
 • Centrale postcode: 6121
 • Veel gezochte wijk: Limbrichterveld

Suggesties van maaltijden

 • Kipvink in jus
 • Doperwtensoep
 • Appelcompote
 • Wokgroenten
 • Biogarde

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Born aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Kijk eerst na wat voor soort maaltijdservice aansluit op uw voedingspatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk de gespecialiseerde bezorgservices en bepaal uw voorkeuren. Check vooral de voedingswaarden, de bestel en bezorgopties, en de klantwaardering.

 3. Start met een proefpakket

  De populaire leveranciers hanteren een goedkoop of gratis proefpakket. Vaak gaat het om 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zo kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met bepaalde maaltijdservices.

 4. Vaste levermomenten

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kan men eenvoudigopnieuw bestellen. Steeds vaker doet u dat via telefoon, via een menulijst, of met de computer. De gerechten worden gemiddeld genomen thuisbezorgd middels een lokale leverancier in december 2021.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er doorgaans een keuze menulijst met ongeveer 30 menu’s. Spreken we over vriesvers, dan hebt u de keuze uit 90+ vaste maaltijden. Bij tafeltje dekje kiest u voor een speciaal dagmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf mixen en combineren een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, de meeste aanbieders hebben een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als bijv. Kibbeling,Parijseworteltjes,doperwtjes,pommesmignonettes of Vegetarische roerbakstukjes. Hiermee zijn er voor alle bejaarden opwarmmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd wanneer men deze ook zelf besteld heeft. Door het invullen van een handige bestellijst kunt u wekelijks zelf – op meerdere manieren – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er geleverd?

De magnetronmaaltijden worden in algemene zin door een lokale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden elke week. Bij vriesvers: om de 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met verse ingrediënten bevordert uw energie en levenslust. Een uitgebalanceerde warme maaltijd is daarbij cruciaal. Veel senioren of mensen met een beperking hebben moeite met het bereiden van een maaltijd. Daarom onderscheiden we een aantal vormen van hulp rondom de maaltijd. U kunt denken aan iemand die helpt bij keukeninrichting, opwarmen van eten en consumptie. We onderscheiden hiervoor een aantal zorgwetten: Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO december 2021). Voor ouderen met een laag inkomen is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Born. Uw tegemoetkoming is een goede uitkomst voor:

 • Voordelig aanschuifen bij een restaurant in de buurt. Levering in alle wijken zoals Limbrichterveld, Sittard, Overhoven, Munstergeleen, Guttecoven, Geleen, Holtum-Born, Obbicht en Papenhoven.
 • Gesubsidieerde maaltijden aan huis van een service waar een gemeente actief mee samenwerkt voor tafeltje dekje Born maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het bereiden/eten van de maaltijd. Via www.sittard-geleen.nl kan men meer informatie opvragen over de maaltijdvoorziening en hoe de gemeente hiermee omgaat (postcodegebied 6120, 6121).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan