Maaltijdservice Holtum

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Holtum voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Behoefte aan gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Holtum? D.m.v. onze vergelijker vergelijkt u probleemloos verschillende bezorgdiensten die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdservice, of opwarmmaaltijden die nog even in de magnetron moeten: u bepaalt het helemaal zelf. Al te verkrijgen vanaf €4,00 per keer. Flink uitpakken met Lekkerbekje met tomatensaus en rijst-groenteschotel en Macaroni in tomatensaus, ham, kaas? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door de maaltijdservice in Holtum krijgt u verse gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLimburg
GemeenteSittard-Geleen
Netnummer046 (+3146)
Postcode6123
PrijsindicatieVanaf €6,11
Maaltijd suggestieHutspot, rundvlees

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten mei 2022

Senioren maaltijdservice in Holtum

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdservices die actief zijn in Holtum. We hebben het over populaire services als Regiomeal en HelloFresh. Ook in deze plaats zelf kan men kiezen voor uitstekende initiatieven en restaurants. Iedere aanbieder wordt gekenmerkt door een eigen aanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Middels deze website kan u daarom de bedrijven op uw gemak vergelijken op allerlei onderdelen. Het kiezen van een geschikte maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor wat overzichtelijker. Moeite met kiezen? Bestel dan eerst een proefpakket. Heeft u specifieke wensen zoals bijv. veganistische of andere warme dieetmaaltijden in Holtum? Er is gelukkig een alternatief. Erg veel maaltijden aan huis voor senioren worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Nadien wordt het gerecht snel teruggekoeld. Daardoor blijven geur, kleur en smaak gewaarborgd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Vers van het land
 • Heerlijke en smaakvol
 • Weinig zout en vetten

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden bereid met verse producten en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen gaan zo niet verloren. 10 weken lang eetbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is geen verplichting.

 • Maandenlang te bewaren
 • Gezond en lekker
 • Maaltijden uit alle keukens

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Holtum. Vaak toegepast door bijv. senioren die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Dikwijls verzorgd door een meer lokale partij.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappenservice

Verscheidenebezorgers faciliteren daarnaast een speciale boodschappenservice voor ouderen. Hiermee haalt u direct praktische of verse producten als boterhamworst of afbak donker meergranen broodjes. Veelal kosteloos bezorgd met de maaltijden (maandjaar).

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Op een vast moment in de week
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Holtum

Wilt u af en toe genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Holtum? Of houdt u juist van de meest verse koelverse opwarmmaaltijden? Of houdt u juist van een service die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje, met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn talloze menu’s die mogelijk aansluiten op uw wensenlijstje en mogelijke diëten. Op die manier kunt u weer genieten van Een pizza hawai of Lekkerbekje, doperwten,wortelen, gebakken aardappelen. Op deze pagina tonen wij een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk ook verder kunnen helpen. Veel leveeranciers wekren met een proefpakket. Op die manier kunt u tegen een zeer scherpe prijs voedzame maaltijden met dagverse ingrediënten en weinig koolhydraten proberen. Maaltijden kan vaak via de bestellijst, per telefoon of internet. Het eten wordt vaak bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Ook is het vrijblijvend, er is meestal niet iets als een doorlopende overeenkomst. Bekijk ook meer informatie over Dieetmaaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale bedrijven, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Traiteur DohmenGeentstraat 706121 ZCBorne
BuurtzorgStationsstraat 916114 GBSusteren
VleugelzorgHoogveldsweg 286102 CBEcht
Keurslager HoltrustAan de Greune Paol 496127 BHGrevenbicht
Keurslager VinkSteenweg 186131 BESittard
BuurtzorgWilhelminastraat 216131 KLSittard
Keurslager van MontfortRomeinenstraat 86132 GNSittard
BuurtzorgDaalstraat 1a6165 THGeleen
Keurslagerij LeclerqPieterstraat 76166 ANGeleen
BuurtzorgValderstraat 47a6171 ELStein
Wilt u een nieuwe service toevoegen of aan laten passen? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Holtum voor ouderen zijn erg wisselend. Het uiteindelijke tarief is afhankelijk van o.a. de aanbieder, het soort maaltijd, en eventuele extra dienstverlening.

 • Koelverse maaltijd zoals Zomerzuurkool met casselerrib wordt al bezorgd vanaf €5,75.
 • Een vriesverse maaltijd als Lasagna bolognese wordt al bezorgd vanaf €4,2.
 • Een tafeltje-dekje-maaltijd (warm geleverd) als Wild Crunches bestelt u vanaf €6,3.
De gerechten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Koude vruchtensoep, een extra salade en een dessert als Taart na. Is uw budget niet toereikend? Vanzelfsprekend kan men via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Sittard-Geleen. Meer hierover kunt u vinden op www.sittard-geleen.nl. Op deze website leest u ook meer over Spar: eet smakelijk.

Informatie

 • Provincie: Limburg
 • Gemeente: Sittard-Geleen
 • (Net) nummer: 046 (+3146)
 • Centrale postcode: 6123
 • Veel gezochte wijk: Limbrichterveld

Suggesties van maaltijden

 • Omelet in saus
 • Oosterse zalm
 • Garnalensoep
 • Beef Squats
 • Kiptajine

Plaatsen in de omgeving


Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Holtum aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Onderzoek allereerst wat voor soort bezorgmaaltijd aansluit op uw eetpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk aangeraden maaltijdvoorzieningen en bekijk de beschikbaarheid. Let goed op de versheid van ingrediënten, op welke manieren u kunt bestellen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Begin met het proefpakket

  De populaire leveranciers hebben een extra goedkoop proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zo kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met geschikte maaltijdservices.

 4. Maaltijden afnemen

  Beviel het proefpakket? Dat is fijn, nu kan men zonder moeite weer nieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders doet u dat via telefoon, met behulp van de menukaart, of met de tablet. Het eten wordt standaard bezorgd tot in de keuken via een vertrouwde bezorger in mei 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij de koelverse variant, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met circa 25 gerechten. Spreken we over vriesvers, dan kunt u kiezen uit 80+ blijvende gerechten. Bij de tafeltje dekje service is er sprake van een speciaal dagmenu. Meer en meer is zelf samenstellen ook een optie.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel dienstverleners hanteren een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Zoals bijv. Stamppot andijvie en Chicken Lunges. Zo zijn er voor alle ouderen warme maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw leverancier.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats op het moment dat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van een handige bestellijst kan men eenvoudig – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de bezorging?

De gerechten worden gewoonlijk door een lokale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. Vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Verse voeding bevordert een vitaal en energiek lichaam. Een uitgebalanceerde warme maaltijd is essentieel. Veel senioren of beperkten lopen soms vast met zelfstandig koken / boodschappen doen. Op basis daarvan zijn er verschillende vormen van hulp bij eten en drinken in huis. U kunt denken aan assistentie bij klaarmaken, klaarzetten of toediening. Dit wordt dikwijls geregeld uit zorgwetten als Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO mei 2022) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Heeft u moeite met de financiën? Dan bekijk dan de subsidie maaltijdvoorziening Holtum. De regeling is een goede uitkomst voor:

 • Gesubsidieerde gerechten bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Inclusief levering in de wijken Limbrichterveld, Sittard, Overhoven, Munstergeleen, Guttecoven, Geleen, Holtum-Born, Obbicht en Papenhoven.
 • Gesubsidieerde maaltijden aan huis van een leverancier waar uw gemeente een contract mee heeft voor tafeltje dekje Holtum maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het toedienen van drinken en eten. Via www.sittard-geleen.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 6123).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan