Maaltijdservice Buchten

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Buchten voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Interesse in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Buchten? Door gebruik te maken van de maaltijdservice-vergelijker ontdekt u supersnel verschillende bedrijven die maaltijden thuisbezorgen. Warme gerechten, of een kant-en-klaar maaltijd die nog even in de magnetron moeten: er is veel mogelijk. Te bestellen vanaf €4,20 per keer. Smullen van Hutspot, gesneden rundvlees en Rundersaucijs in jus? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Dankzij de maaltijdservice in Buchten beschikt u over vers bereidde gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieLimburg
GemeenteSittard-Geleen
Netnummer046 (+3146)
Postcode6122
PrijsindicatieVanaf €6,1
Maaltijd suggestieMaaltijdpoffertjes

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten mei 2022

Senioren maaltijdservice in Buchten

Er zijn nogal wat maaltijdservices in Buchten. Neem bijv. interessante aanbieders als Uitgekookt en Albert Heijn. Ook in deze plaats zelf zien we verschillende initiatieven en wijkrestaurants. Elke leverancier wordt bestempeld door zijn eigen productaanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Door gebruik te maken van deze website kunt u derhalve de bezorgdiensten op uw gemak op een rijtje zetten. Uitkomen bij de beste service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier wat minder gecompliceerd. Zijn er meerdere opties? Ga dan eerst voor een goedkoop proefpakket. Heeft u te maken met bepaalde voorkeuren als bijvoorbeeld gluten- en lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Buchten? Geen probleem! Legio maaltijden aan huis voor ouderen worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met de meest verse ingrediënten. Vervolgens worden deze maaltijden snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Met deze techniek blijven voedingswaarden optimaal behouden. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Vers van het land
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct shock-freeze ingevroren. Vitamines en mineralen gaan zo niet verloren. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Enorm veel keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Buchten. Ideaal voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Dikwijls gedaan door een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappenservice

Diverse organisaties hebben ook een bruikbare boodschappenservice voor bejaarden. Zodoende bestelt u direct broodnodige boodschappen als cervelaat of grillworst. Dikwijls gratis mee bezorgd door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Direct alles in huis
 • Alles aan huis bezorgd
 • Een volwaardige supermarkt

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Buchten

Hebt u interesse in complete diepvriesmaaltijd in Buchten? Of neigt u meer naar een blijvende oplossing als koelverse seniorenmaaltijden? Of neigt u meer naar een instelling die zich concentreert op tafeltje dekje, ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn relatief veel magnetronmaaltijden die mogelijk voldoen aan uw gesteldheid en menu voorkeuren. Geniet onbezorgd van maaltijden als Asperge beenham schotel of Een pizza hawai. Onderstaand ziet u diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Met zo’n proefbox kunt u tegen een zeer scherpe prijs vers bereidde maaltijden met lekker veel groenten en weinig koolhydraten proeven. Een bestelling plaatst u vaak online, telefonisch of via de menulijst. Uw bestelling wordt vaak bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Zij werken meestal vaak niet met een vast abonnement. U kunt hier ook meer lezen over Proefpakket.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale bedrijven, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Traiteur DohmenGeentstraat 706121 ZCBorne
BuurtzorgStationsstraat 916114 GBSusteren
VleugelzorgHoogveldsweg 286102 CBEcht
Keurslager HoltrustAan de Greune Paol 496127 BHGrevenbicht
Keurslager VinkSteenweg 186131 BESittard
BuurtzorgWilhelminastraat 216131 KLSittard
Keurslager van MontfortRomeinenstraat 86132 GNSittard
BuurtzorgDaalstraat 1a6165 THGeleen
Keurslagerij LeclerqPieterstraat 76166 ANGeleen
BuurtzorgValderstraat 47a6171 ELStein
Wilt u een nieuwe service toevoegen of aan laten passen? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe hoog zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Buchten voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs per maaltijd wordt gevormd door bijvoorbeeld de aanbieder, het type gerecht en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Koelverse maaltijd als Rundvlees in kruidige jus, spruiten, gekookte aardappelen is beschikbaar vanaf €4,55.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Aspergesoep met zalm is verkrijgbaar vanaf €4,2.
 • Een warm bezorgde maaltijd (tafeltje dekje) als Runderstooflapje met jus, bloemkool à la crème en gekookte aardappelen wordt al bezorgd vanaf €5,85.
De gerechten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Kokos-bonensoep, een extra rauwkostsalade en een dessert als Rijstebrij achteraf. Is uw budget niet toereikend? Wellicht kunt u maaltijdvoorziening bijzondere bijstand (WMO) aanvragen bij de gemeente Sittard-Geleen. Overige informatie treft u op www.sittard-geleen.nl. U kunt op deze website ook meer informatie bekijken over Maaltijdservice.nl.

Belangrijke info

Maaltijd voorbeelden

 • Slavink in jus
 • Kaaskroketjes
 • Preiroomsoep
 • Savooiekool
 • Uiensoep

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Buchten bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Check als eerst welk soort kant-en-klaar maaltijd aansluit op uw voedingspatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk de professionele maaltijddiensten en geef de voorkeur door. Bekijk met name de versheid van ingrediënten, op welke manieren u kunt bestellen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Proefpakket bestellen

  De professionele aanbieders verstrekken een extra goedkoop proefpakket. Typische acties zijn 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Op basis daarvan kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met gespecialiseerde maaltijd-verzorgers.

 4. Wekelijks bestellen

  Was het proefpakket naar wens? Mooi, dan kunt u supersnel nieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders kan dit door even te bellen, door de menukaart in te vullen, of met de computer. De seniorenmaaltijden worden altijd geleverd aan huis door een lokaal gezicht / bezorger in mei 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij de koelverse variant, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met gemiddeld 30 menu’s. Gaat men voor vriesvers, dan kan men kiezen uit 100+ blijvende gerechten. Bij de tafeltje dekje service gebruikt men een daghap, zonder keuze. Steeds vaker is zelf gerechten samenstellen ook een optie.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, heel veel maaltijd-verzorgers hebben een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als o.a. Varkensfiletlapje met vleesjus, gekookte aardappelen, snijbonen of Vegetarische grillstukjes met pomodorisaus en een Italiaanse rijstschotel. Op die manier kan iedereen gebruik maken van kant-en-klaar maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd op het moment dat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Middels de standaard bestellijst kan men direct en zonder moeite – op meerdere manieren – de maaltijdservice bestellen.

Hoe verloopt de bezorging?

De maaltijden voor ouderen worden in de meeste gevallen door een vaste bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Koelvers: elke week. Bij vriesvers is dat maandelijks.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een voedzame maaltijd vormt het fundament van uw vitaliteit en gezondheid. De warme maaltijd mag dan ook niet ontbreken. Sommige ouderen of hulpbehoevenden zijn niet in staat dit zelfstandig te regelen. Hierdoor bieden een aantal organisaties hulp bij koken of regelen van maaltijden. Denk aan iemand die helpt bij klaarmaken, klaarzetten of toediening. We onderscheiden hiervoor een aantal zorgwetten: Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO mei 2022). Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u zich soms beroepen op een subsidie maaltijdvoorziening Buchten. Zo’n regeling biedt goede ondersteuning voor:

 • Lagere prijzen bij een concept als Open Tafel. Zij leveren in de regio, waaronder Limbrichterveld, Sittard, Overhoven, Munstergeleen, Guttecoven, Geleen, Holtum-Born, Obbicht en Papenhoven.
 • Goedkope kant-en-klaar maaltijden van een leverancier waar uw gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Buchten maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het toedienen van drinken en eten. Middels www.sittard-geleen.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 6122).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan