Maaltijdservice Papenhoven

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Papenhoven voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Benieuwd naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Papenhoven? Dankzij deze website achterhaalt u eenvoudig verschillende bezorgdiensten in de buurt. Warm geleverd, of een koelverse maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: het kan allemaal. Al te verkrijgen vanaf €5,50 per persoon. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Karbonade gegrild met uienjus, boterbonen en witte rijst en Draadjesvlees in biersaus, stoofpeertjes, aardappelkoekjes? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Er is gelukkig een alternatief. D.m.v. de maaltijdservice in Papenhoven beschikt u over ambachtelijke maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieLimburg
GemeenteSittard-Geleen
Netnummer046 (+3146)
Postcode6124
PrijsindicatieVanaf €6,12
Maaltijd suggestieSucade Hollandaise

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten mei 2022

Senioren maaltijdservice in Papenhoven

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices in Papenhoven. Denk dan aan belangrijke aanbieders als Uitgekookt en Oh My Guts. Ook in deze plaats zelf kunt u terecht bij allerlei instellingen en wijkrestaurants. Elke service onderscheidt zich door een “eigen” keuken en bestelvoorwaarden. Door middel van Seniorenmaaltijd.nl kan u daarom de bezorgdiensten overzichtelijk op een rijtje zetten. Het uitkiezen van een geschikte dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo wat overzichtelijker. Eerst eens proberen? Bestel dan een goedkoop proefpakket. Spelen er dieetwensen zoals onder andere gemalen of andere warme dieetmaaltijden in Papenhoven? Dat is niet erg! Best veel maaltijden aan huis voor senioren passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. Hierna worden deze maaltijden snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Om die reden blijven smaak en vitamines in topconditie. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Altijd volledig vers
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers klaargemaakt en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven gewaarborgd. Maximaal 3 maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen hoef je niet te doen.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Grote keuze uit gerechten

Tafeltje dekje

Via tafeltje dekje ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Papenhoven. Vaak toegepast door bijv. hulpbehoevenden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Dikwijls geregeld via lokale vrijwilligers.

 • Warm thuisbezorgd
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappenservice

Veel leveranciers hanteren ook een speciale boodschappenservice voor ouderen. Daarmee bestelt u zonder moeite verse of handige boodschappen als huishoudelijke artikelen en snoep. Meestal gratis afgeleverd door uw eigen bezorger (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Tot in de keuken geleverd
 • Uitgebreid assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Papenhoven

Wilt u af en toe genieten van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Papenhoven? Of zoekt u de meest verse koelverse bezorgmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een service die zich focust op tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? Er zijn allerlei opwarmmaaltijden die mogelijk aansluiten op uw wensen en eventuele dieet. U kunt kiezen uit tientallen maaltijden als Kruudmoes met gortepap of Kalfssaucijsjes in specerijenjus. Witlof à la crème. Gekookte aardappelen. Hieronder ontdekt u een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. Dikwijls kunt u het eerst proberen met een proefpakket. Dankzij deze proefbox kunt u verrassend voordelig complete maaltijden gemaakt met verse producten en weinig kunstmatige toevoegingen uitproberen. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. De gerechten worden vaak geleverd door een vaste bezorger. Aanbieders werken meestal niet met een doorlopende afneemverplichting. Op deze website leest u ook meer over Eiwitrijke maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Traiteur DohmenGeentstraat 706121 ZCBorne
BuurtzorgStationsstraat 916114 GBSusteren
VleugelzorgHoogveldsweg 286102 CBEcht
Keurslager HoltrustAan de Greune Paol 496127 BHGrevenbicht
Keurslager VinkSteenweg 186131 BESittard
BuurtzorgWilhelminastraat 216131 KLSittard
Keurslager van MontfortRomeinenstraat 86132 GNSittard
BuurtzorgDaalstraat 1a6165 THGeleen
Keurslagerij LeclerqPieterstraat 76166 ANGeleen
BuurtzorgValderstraat 47a6171 ELStein
Een vermelding wijzigen of extra opties toevoegen? Stuur ons dan een mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Papenhoven voor ouderen variëren nogal. Het tarief voor een maaltijd heeft te maken met factoren als de aanbieder, de grootte van de keuken, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Koelverse maaltijd zoals Rundertartaartjes, rode kool, gebakken aardappelen is er al voor €5,55.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Pastaschotel: kip met broccoli wordt al bezorgd vanaf €5,2.
 • Een warme maaltijd (tafeltje dekje) als Pasta/tonijnschotel is er al vanaf €7,35.
De avondmaaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Kimchi jjigae, een stukje fruit en iets fris zoals Dulce de leche om mee af te sluiten. Heeft u weinig financiële middelen? Doorgaans kunt u een tegemoetkoming in de kosten (subsidie / WMO) aanvragen in gemeente Sittard-Geleen. Meer hierover kunt u vinden op www.sittard-geleen.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Diepvriesman.

Gegevens

 • Provincie: Limburg
 • Gemeente: Sittard-Geleen
 • Regionummer: 046 (+3146)
 • Postcode: 6124
 • Veel gezochte wijk: Limbrichterveld

Maaltijd ideeën

 • Groenteschotel
 • Pasta Venetia
 • Kipschnitzel
 • Groentensoep
 • Snijbonen

Steden in de omgeving


Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Papenhoven aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Onderzoek allereerst wat voor categorie maaltijdservice past bij uw eisen. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk meest gekozen leveranciers en geef de voorkeur door. Bekijk met name het assortiment, bezorg- en betaalmogelijkheden, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De bekende dienstverleners hanteren een scherp geprijsd proefpakket. Typische acties zijn 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Mede daarom kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met aantrekkelijke services.

 4. Bestellingen plaatsen

  Genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kan men direct een nieuwe bestelling plaatsen. Doorgaans doet u dit via telefoon, door gerechten in te vullen, of email / internet. De kant-en-klaar maaltijden worden steeds vaker aan huis gebracht via een lokale leverancier in mei 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks wisselend assortiment met gemiddeld 25 menu’s. Bij vriesvers is het assortiment beperkt tot 90+ vaste vaste gerechten. In het geval van tafeltje dekje gebruikt men een vast weekmenu. In steeds meer gevallen is zelf uw bord samenstellen een speciale feature.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Praktisch alle maaltijdverstrekkers werken met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Neem nou Sucadelapje met jus. Tuinbonen met ui en tijm. Aardappelgratin Mediteraans of Filetlapje met milde peperroomsaus, prei à la crème en mini krieltjes met boter. Hiermee kan iedereen gebruik maken van gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, aanbieders hanteren geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd indien men deze ook zelf besteld heeft. Middels de menulijsten kan men direct en zonder moeite – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten laten brengen.

Hoe werkt de bezorging?

De maaltijden worden gewoonlijk door een vaste bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Het koelverse assortiment 2 wekelijks. Het vriesverse assortiment 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Gezond en vers eten helpt mee aan een goede balans en energie. Elke dag een warme maaltijd is heel belangrijk. Diverse ouderen of mensen met een beperking zijn niet in staat dit zelfstandig te regelen. Mede daardoor bieden een aantal organisaties hulp aan huis gericht op maaltijden. U kunt denken aan hulp bij eten bereiding, opdienen en afruimen. Dit wordt vaak geregeld vanuit de Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO mei 2022) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u moeite met de financiën? Dan bekijk dan de subsidie maaltijdvoorziening Papenhoven. Een subsidie is een goede uitkomst voor:

 • Voordelig aanschuifen via een wooninstelling of restaurant. Bezorging in onder meer Limbrichterveld, Sittard, Overhoven, Munstergeleen, Guttecoven, Geleen, Holtum-Born, Obbicht en Papenhoven.
 • Korting op kant-en-klaar maaltijden van een bedrijf waar uw gemeente u naar doorverwijst voor tafeltje dekje Papenhoven maaltijdbezorging.
 • Een vrijwilliger die helpt met het opwarmen van het eten. Via www.sittard-geleen.nl bekijkt u op de pagina “maaltijdvoorziening” hoe de gemeente hiermee omgaat (postcodegebied 6124).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan