Maaltijdservice Grevenbicht

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Grevenbicht voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Benieuwd naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Grevenbicht? Door gebruik te maken van onze tool ontdekt u gemakkelijk verschillende services die maaltijden thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of koelverse maaltijden die alleen maar even de magnetron in hoeven: u kunt alle kanten op. Te bestellen vanaf €3,75 p.p. Flink uitpakken met Varkenslapje, pepersaus, erwten, spinazie, krieltjes of Sukadelapje in jus? Maar lukt zelf koken niet meer? Dat hoeft niet erg te zijn! Middels de maaltijdservice in Grevenbicht ontvangt u verse maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLimburg
GemeenteSittard-Geleen
Netnummer046 (+3146)
Postcode6127
PrijsindicatieVanaf €6,14
Maaltijd suggestieGestoofde peertjes

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten mei 2022

Senioren maaltijdservice in Grevenbicht

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdservices in de buurt van Grevenbicht. Bijvoorbeeld populaire bezorgers als Uitgekookt en/of Kievit. Ook in deze plaats zelf zijn er allerlei aanbieders en verswinkels. Iedere partij wordt gekenmerkt door een “eigen” productaanbod en voorwaarden. Middels onze vergelijker kunt u derhalve de aanbieders overzichtelijk op een aantal punten vergelijken. De keuze maken voor een geschikte service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende een stuk gemakkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Begin dan met een betaalbaar proefpakket. Is er sprake van allergieën of dieetwensen als onder andere vloeibare of andere warme dieetmaaltijden in Grevenbicht? Er kan meer dan u denkt! Veel maaltijden aan huis voor senioren passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met de meest verse ingrediënten. In de volgende stap wordt het gerecht direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door dit proces blijven voedingswaarden optimaal behouden. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Meest verse ingrediënten
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na bereiding ingevroren via de shock-freeze methode. Vitamines en mineralen blijven in goede conditie. 10 weken lang eetbaar. Continue bestellingen plaatsen is dus niet noodzakelijk.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • NL en buitenlandse keuken

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Grevenbicht. Een uitkomst voor bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! In veel gevallen geïnitieerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Warm thuisbezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappenservice

De meeste bedrijven hebben ook een premium boodschappenservice voor hulpbehoevenden. Daarmee koop men probleemloos belangrijke boodschappen als koffiepads en krentenbrood. Normaal gratis bezorgd door uw eigen bezorger (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Tot in de keuken geleverd
 • Uitgebreid assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Grevenbicht

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Grevenbicht? Of zoekt u een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor ouderen? Of zoekt u juist een organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje, ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit diverse maaltijdservices die mogelijk passen bij uw voorkeuren en mogelijke allergieën. U kunt kiezen uit tientallen maaltijden als Snijbonen met een kipfilet en Kipfilet met kippenjus. Bladspinazie. Gekookte aardappelen. Onderstaand ontdekt u diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk ook verder kunnen helpen. Onze tip: begin met een proefpakket. Zodoende kunt u heel voordelig voedzame maaltijden met dagverse ingrediënten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uittesten. Bestellen kan vaak zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De gerechten worden vaak bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Er is meestal geen sprake van een abonnement. Bekijk ook meer informatie over Vegetarische maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslager HoltrustAan de Greune Paol 496127 BHGrevenbicht
Traiteur DohmenGeentstraat 706121 ZCBorne
BuurtzorgStationsstraat 916114 GBSusteren
Keurslager VinkSteenweg 186131 BESittard
BuurtzorgWilhelminastraat 216131 KLSittard
Keurslager van MontfortRomeinenstraat 86132 GNSittard
BuurtzorgDaalstraat 1a6165 THGeleen
Keurslagerij LeclerqPieterstraat 76166 ANGeleen
BuurtzorgValderstraat 47a6171 ELStein
Slagerij EidamsRaadhuisplein 586171 JCStein
Kent u zelf nog nieuwe bedrijven of info laten aanpassen? Contact opnemen kan per mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat kosten de maaltidjen?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Grevenbicht voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die u betaalt hangt af van o.a. de organisatie, herkomst ingrediënten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Koelverse maaltijd zoals Kabeljauw in kruidensaus kunt u al bestellen vanaf €6,45.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Scholfilet met kerrieroom uit de oven bestelt u vanaf €4,75.
 • Tafeltje dekje (een warme maaltijd aan huis) als Varkensgehaktbal met vleesjus, aardappelpuree, sperziebonen is beschikbaar vanaf €7,25.
De maaltijden is vaak uit te breiden met o.a. Vermicellisoep, een extra rauwkostsalade en niet te vergeten een toetje als Yoghurtijs om het feest compleet te maken. Heeft u moeite met de financiën? Mogelijk kan u dan maaltijdvoorziening bijzondere bijstand (WMO) aanvragen bij de gemeente Sittard-Geleen. Meer hierover kunt u teruglezen op www.sittard-geleen.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Van Smaak.

Stats & Facts

 • Provincie: Limburg
 • Gemeente: Sittard-Geleen
 • Netnummer: 046 (+3146)
 • Centrale postcode: 6127
 • Lokale wijk: Limbrichterveld

Voorbeelden van maaltijden

 • Runderbouillon
 • Bami kip saté
 • Kreeftensoep
 • Kip tandoori
 • Kippensoep

Plaatsen in de omgeving


Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Grevenbicht regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Trek eerst na wat voor maaltijdservice in overeenkomst is met uw gesteldheid. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk de professionele maaltijdvoorzieningen en selecteer er een. Kijk goed na de voedingswaarden, keuze in bezorgdagen, en de klantwaardering.

 3. Start met een proefpakket

  De professionele leveranciers hanteren een spotgoedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zodoende kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met goede dienstverleners.

 4. Maaltijden afnemen

  Bevalt het proefpakket? Dan kunt u gelijk een nieuwe bestelling plaatsen. In veel gevallen doet u dit via telefoon, met behulp van de menulijst, of met de computer. De thuismaaltijden worden standaard geleverd door een persoonlijke bezorger in mei 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Binnen het koelverse segment krijgt u meestal te maken met een bestellijst met ongeveer 25 menu’s. In het aanbod van vriesvers is het aanbod gelimiteerd tot 90+ vaste vaste gerechten. Met een tafeltje dekje is er vaak een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Steeds vaker is zelf een maaltijd samenstellen een speciale feature.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, steeds meer aanbieders hebben een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Varkenslapje in jus of Stamppot zuurkool. Op die manier zijn er voor alle bejaarden opwarmmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen zodra u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door het invullen van een handige bestellijst kan men eenvoudig – online, telefonisch of met een bestellijst – uw wensen doorgeven.

Hoe werkt de bezorging?

De kant-en-klaar maaltijden worden in algemene zin door uw eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers is dat 1 of 2 keer per week. Vriesvers: om de 2 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een goede maaltijd helpt mee aan uw energie en levenslust. De warme maaltijd is heel belangrijk. Sommige senioren of gehandicapten lopen soms vast met zelfstandig koken / boodschappen doen. Hierdoor zijn er een aantal vormen van hulp bij koken of regelen van maaltijden. Dit heeft te maken met steun bij eten bereiding, opdienen en afruimen. Dit wordt vaak geregeld vanuit de Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO mei 2022). Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Grevenbicht. De regeling is een goede uitkomst voor:

 • Gesubsidieerde maaltijden bij een concept als Open Tafel. Bezorging in onder andere Limbrichterveld, Sittard, Overhoven, Munstergeleen, Guttecoven, Geleen, Holtum-Born, Obbicht en Papenhoven.
 • Voordelige maaltijden aan huis van een bedrijf waar de gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Grevenbicht maaltijdbezorging.
 • Een thuishulp die de maaltijden opwarmt. Op www.sittard-geleen.nl treft u onder “maaltijdvoorziening” wat de verschillende mogelijkheden in de gemeente zijn (postcodegebied 6127).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan