Maaltijdservice Sittard

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sittard voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Meer weten over gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Sittard? D.m.v. deze website bekijkt u overzichtelijk diverse aanbieders in de buurt. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of diepvriesmaaltijden die nog even in de magnetron moeten: er is veel mogelijk. Te bestellen vanaf €4,95 p.p. Flink uitpakken met Runderlapje in jus, spruitjes en aardappelpartjes met peterselie en Visfilet met gemengde groenten en krieltjes met peterselie? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Er is een oplossing! Door middel van de maaltijdservice in Sittard smult u weer van heerlijke maaltijden, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

ProvincieLimburg
GemeenteSittard-Geleen
Netnummer046 (+3146)
Postcode6133
PrijsindicatieVanaf €6,16
Maaltijd suggestieGebakken krieltjes

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €19,95 Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €24,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten december 2021

Senioren maaltijdservice in Sittard

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices in en rondom Sittard. U kunt denken aan grote partijen als Eet Smakelijk of EkoPlaza. Ook in deze plaats zelf ontwikkelen zich interessante instanties en speciale eetpunten. Elke aanbieder hanteert een eigen productaanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Via Seniorenmaaltijd.nl kan u daarom de bedrijven rustig met elkaar vergelijken. Uitkomen bij een geschikte bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor een beetje makkelijker. Moeite met kiezen? Bestel in dat geval een goedkoop proefpakket. Zijn er menu-voorkeuren als o.a. vegetarische of andere warme dieetmaaltijden in Sittard? Ook dan bent u welkom! Een groot aantal maaltijden aan huis passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, vol verse producten en veel groenten. In de volgende stap wordt het gerecht direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Om die reden blijven voedingsstoffen en smaak optimaal behouden. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Ambachtelijk bereid
 • Vol van smaak
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden bereid met verse producten en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven optimaal behouden. 10 weken lang eetbaar. Elke week een bezorging is dan ook overbodig.

 • Maandenlang te bewaren
 • Kleine en grote porties
 • NL en buitenlandse keuken

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sittard. Een redding voor bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. In de regel op touw gezet door lokale vrijwilligers.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Elke dag bezorgd

Boodschappenservice

Verschillende services voorzien in een nuttige boodschappenservice voor gehandicapten. Op die manier krijgt u gelijk broodnodige boodschappen als zakdoekjes en bananen. In algemene zin zonder extra kosten bezorgd door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Uitgebreid assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Sittard

Bent u specifiek op zoek naar uitstekende diepvriesmaaltijd in Sittard? Of prefereert u een wekelijkse bezorgde koelverse magnetronmaaltijden? Of houdt u juist van een lokale organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit diverse menu’s die mogelijk voldoen aan uw gesteldheid en eetpatroon. Zo kunt u weer genieten van gerechten als Kip in kerriesaus, doperwten, rijst of Babi ketjap, pikante groenten met ananas en bami goreng. Verderop treft u een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Dankzij deze proefbox kunt u tegen een aantrekkelijke prijs ambachtelijke maaltijden met veel groenten en weinig zout en andere toevoegingen uitproberen. Bestellen kan vaak zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Uw bestelling wordt vaak geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Er geldt meestal geen vast abonnement. Bekijk ook meer over Gemalen maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslager HoltrustAan de Greune Paol 496127 BHGrevenbicht
Traiteur DohmenGeentstraat 706121 ZCBorne
BuurtzorgStationsstraat 916114 GBSusteren
Keurslager VinkSteenweg 186131 BESittard
BuurtzorgWilhelminastraat 216131 KLSittard
Keurslager van MontfortRomeinenstraat 86132 GNSittard
BuurtzorgDaalstraat 1a6165 THGeleen
Keurslagerij LeclerqPieterstraat 76166 ANGeleen
BuurtzorgValderstraat 47a6171 ELStein
Slagerij EidamsRaadhuisplein 586171 JCStein
Wilt u een nieuwe service toevoegen of aan laten passen? Contact opnemen kan per mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met 4 maaltijden voor €15,00


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sittard voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die u betaalt wordt gevormd door elementen als de leverancier, het type gerecht en de bezorgmogelijkheden.

 • Koelverse maaltijd als Kalfssaucijsjes in specerijenjus. Witlof à la crème. Gekookte aardappelen wordt al bezorgd vanaf €5,35.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Kalkoenfilet, sinaasappelsaus, appelcompote, krieltjes bestelt u vanaf €3,5.
 • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Push Up Meatballs wordt al bezorgd vanaf €6,5.
De recepten is niet het enigste: Wat te denken van Burgersoep, extra groenten en voor de volledigheid een Aardbeien mousse om het feest compleet te maken. Is uw budget niet toereikend? Potentieel kan u maaltijdvoorziening bijzondere bijstand (WMO) aanvragen bij de gemeente Sittard-Geleen. Aanvullende info leest u op www.sittard-geleen.nl. Op deze website leest u ook meer over Jumbo.

Belangrijke info

 • Provincie: Limburg
 • Gemeente: Sittard-Geleen
 • (Regio) nummer: 046 (+3146)
 • Hoofdpostcode: 6133
 • Lokale wijk: Limbrichterveld

Voorbeelden van maaltijden

 • Minestronesoep
 • Kervelroomsoep
 • Gehakt in jus
 • Foe yong hai
 • Linzensoep

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Sittard regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Ga eerst na wat voor soort opwarmmaaltijd aansluit op uw wensenlijstje. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden leveranciers

  Vergelijk de aangeraden bezorgdiensten en kies een geschikte. Let met name op het gerechten-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en de klantwaardering.

 3. Proefpakket bestellen

  Het gros van de services werken met een voordelig proefpakket. Bijvoorbeeld 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Hierdoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met goede verstrekkers.

 4. Wekelijks bestellen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kunt u overzichtelijk een nieuwe bestelling doorgeven. Dikwijls doet u dat via telefoon, door de menukaart in te vullen, of online. De seniorenmaaltijden worden niet zelden aan huis gebracht via een lokaal gezicht / bezorger in december 2021.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met grofweg 15 maaltijden. Gaat men voor vriesvers, dan kunt u meestal kiezen uit 100+ vaste menu’s. In het geval van tafeltje dekje krijgt men een vaststaand menu per dag. Steeds vaker is zelf uw bord samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijd-verzorgers gebruiken een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Als o.a. Spinazie a la creme en Gehaktballetjes in satésaus. Handig, want zo kan iedereen gebruik maken van bezorgmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw leverancier.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, leveranciers werken niet met een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis op het moment dat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door het invullen van de menulijsten kunt u wekelijks zelf – online, telefonisch of met een bestellijst – uw wensen doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De maaltijden voor ouderen worden normaliter door een vaste bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. Het vriesverse aanbod 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Gezond en vers eten vormt de basis voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Een warme maaltijd in de avond is essentieel. Veel bejaarden of gehandicapten lopen soms vast met zelfstandig koken / boodschappen doen. Om die reden onderscheiden we een aantal vormen van thuishulp rondom koken en eten. U kunt denken aan assistentie bij inkopen doen, koken en schoonmaken. Hiervoor kan ook aanspraak worden gemaakt op Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO december 2021) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u een laag inkomen? Dan bekijk dan de subsidie maaltijdvoorziening Sittard. Zo’n subsidie heeft als voordeel:

 • Gesubsidieerde maaltijden bij bijvoorbeeld een woonzorgcentrum. Levering in alle wijken zoals Limbrichterveld, Sittard, Overhoven, Munstergeleen, Guttecoven, Geleen, Holtum-Born, Obbicht en Papenhoven.
 • Goedkope maaltijden voor ouderen van een leverancier waar uw gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Sittard maaltijdbezorging.
 • Een vrijwilliger die helpt met het opwarmen van het eten. Op www.sittard-geleen.nl kan men meer informatie opvragen over de maaltijdvoorziening en de zaken waarvoor u bij de gemeente terecht kunt (postcodegebied 6130, 6131, 6132, 6133, 6134, 6135, 6136, 6137).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan