Maaltijdservice Urmond

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Urmond voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Interesse in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Urmond? Via onze vergelijker treft u overzichtelijk diverse aanbieders in de buurt. Warme gerechten, of kant-en-klaar maaltijden die een paar minuten in de magnetron gaan: het kan allemaal. Dit kan al vanaf €4,10. Aan tafel voor Thais gestoofde vis, pikante cajun rijst of Lekkerbekje met sperziebonen? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Dankzij de maaltijdservice in Urmond hebt u toegang tot gezonde maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLimburg
GemeenteStein
Netnummer046 (+3146)
Postcode6129
PrijsindicatieVanaf €6,15
Maaltijd suggestieGebakken kibbeling

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten augustus 2022

Senioren maaltijdservice in Urmond

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices in de regio van Urmond. Neem bijv. grote leveranciers als Maaltijdservice.nl of HelloFresh. Maar ook in de buurt ontstaan er allerlei instanties en zorginstellingen. Iedere organisatie onderscheidt zich door een eigen assortiment en bestelvoorwaarden. Middels deze pagina kunt u derhalve de bedrijven probleemloos tegen elkaar afzetten. Uitkomen bij een solide service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve wat minder gecompliceerd. Zijn er meerdere opties? Start eens met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen. Bestaan er allergieën of dieetwensen als bijv. eiwitrijke of andere warme dieetmaaltijden in Urmond? Dat hoeft niet erg te zijn! Veel maaltijden aan huis voor bejaarden worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met 100% verse ingrediënten. Hierna wordt het eten gekoeld naar onder 5⁰C. Zo blijven smaak en voedingswaarden intact. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Met verse producten bereid
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na bereiding in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven in goede conditie. Voor meerdere maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is geen verplichting.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Kleine en grote porties
 • NL en buitenlandse keuken

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Urmond. Een redding voor bijv. hulpbehoevenden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Dikwijls geregeld via een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Maximale versheid
 • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

Een aantal bedrijven hebben daarnaast een nuttige boodschappenservice voor bejaarden. Op die manier bestelt u snel broodnodige boodschappen als leverpastei of halvarine. Vaak gratis afgeleverd op een vast tijdstip (maandjaar).

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Tot in de keuken geleverd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Urmond

Hebt u interesse in smaakvolle diepvriesmaaltijd in Urmond? Of zoekt u vers bereidde koelverse maaltijden voor senioren? Of bent u meer op zoek naar een lokale organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje, zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn velerlei mogelijkheden die mogelijk matchen met uw omstandigheden en eventuele dieet. Zo kunt u weer genieten van gerechten als Peultjes met een gehaktbal en appelmoes of Hamlapje, tuinboontjes, spekjes, aardappelpuree, bieslook. Hieronder ziet u bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Op deze manier kunt u tegen een zeer scherpe prijs heerlijke maaltijden met min. 200 gram groenten en weinig vet, zout of andere toevoegingen proberen. Maaltijden kan vaak via de bestellijst, per telefoon of internet. De maaltijden worden vaak bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken meestal niet met een doorlopende overeenkomst. Bekijk ook meer informatie over Zoutarme maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslager HoltrustAan de Greune Paol 496127 BHGrevenbicht
Traiteur DohmenGeentstraat 706121 ZCBorne
BuurtzorgStationsstraat 916114 GBSusteren
Keurslager VinkSteenweg 186131 BESittard
BuurtzorgWilhelminastraat 216131 KLSittard
Keurslager van MontfortRomeinenstraat 86132 GNSittard
BuurtzorgDaalstraat 1a6165 THGeleen
Keurslagerij LeclerqPieterstraat 76166 ANGeleen
BuurtzorgValderstraat 47a6171 ELStein
Slagerij EidamsRaadhuisplein 586171 JCStein
Onze lijst met opties aanpassen of uit laten breiden? Contact opnemen kan per mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat betaal ik voor de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Urmond voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die u betaalt is afhankelijk van bijvoorbeeld de aanbieder, het soort maaltijd, en de omvang van de bezorgservice.

 • Koelverse maaltijd als Stamppot rode kool met hachee wordt al bezorgd vanaf €4,7.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Groentensoep met gehaktballen is verkrijgbaar vanaf €4,85.
 • Een warme Tafeltje dekje maaltijd als Varkensslavink met vleesjus, gekookte aardappelen, doperwten wordt al bezorgd vanaf €5,9.
De gerechten kan men aanvullen met onder andere Dopewtensoep, een stukje fruit en voor de volledigheid een Tiramisu mousse om het af te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Wellicht kunt u een tegemoetkoming in de kosten (subsidie / WMO) aanvragen in gemeente Stein. Meer details kunt u teruglezen op www.gemeentestein.nl. Bekijk ook meer informatie over Albert Heijn.

Kerngegevens

 • Provincie: Limburg
 • Gemeente: Stein
 • Netnummer: 046 (+3146)
 • Postcodegebied: 6129
 • Populaire wijk: Stein

Maaltijd voorbeelden

 • Aspergesoep vg
 • Wild Crunches
 • Bloemkoolsoep
 • Babi pangang
 • Erwtensoep

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Urmond bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Onderzoek allereerst wat voor type seniorenmaaltijd matcht met uw omstandigheden. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden aanbieders

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijdservices en kies een geschikte. Let goed op de versheid van ingrediënten, de bestel en bezorgopties, en de klantwaardering.

 3. Begin met het proefpakket

  Het gros van de verstrekkers hanteren een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Typische acties zijn 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een prettige manier kennismaken met gespecialiseerde leveranciers.

 4. Een vaste leverdag

  Beviel het proefpakket? Mooi, dan kunt u elke dag een nieuwe bestelling doorgeven. Steeds vaker doet u dit door even te bellen, door gerechten in te vullen, of via de iPad. De maaltijden voor ouderen worden in algemene zin aan huis gebracht via een persoonlijke bezorger in augustus 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks keuzemenu met ruwweg 30 gerechten. In het aanbod van vriesvers is het aanbod gelimiteerd tot 75 – 125 blijvende maaltijden. In het geval van tafeltje dekje heeft u te maken met een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Steeds vaker is zelf samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijdverstrekkers voorzien in een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Zoals bijv. Ajam pangang, nasi goreng en Cordon Bleu met groenten. Hierdoor kan iedereen gebruik maken van opwarmmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er geldt geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen in het geval men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Met behulp van de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De maaltijden voor ouderen worden normaliter door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers spreken we van elke week. Binnen het vriesverse segment om de 2 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met voldoende groenten vormt het fundament van uw vitaliteit en gezondheid. De warme maaltijd wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige ouderen of mensen met een beperking kunnen moeite ervaren tijdens het koken. Daarom zijn er verschillende vormen van hulp bij eten en drinken in huis. Dit heeft te maken met ondersteuning bij koken of het toedienen van eten. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO augustus 2022). Heeft u een laag inkomen? Dan is er een subsidie maaltijdvoorziening Urmond. Uw subsidie kan u veel voordeel brengen:

 • Gesubsidieerde gerechten via een cafe of lokale eetgelegenheid. Netjes bezorgd in o.a. Stein, Elsloo, Urmond.
 • Korting op maaltijden aan huis van een verstrekker waar een gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Urmond maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het toedienen van drinken en eten. Middels www.gemeentestein.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 6129).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan