Maaltijdservice Guttecoven

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Guttecoven voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Behoefte aan voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Guttecoven? Geholpen door onze vergelijker treft u gemakkelijk diverse aanbieders in de buurt. Een warme maaltijdvoorziening, of een opwarmmaaltijd die nog even in de magnetron moeten: u maakt zelf de keuze. Al te verkrijgen vanaf €5,55 per maaltijd. Aan tafel voor Vegetarische reepjes met champignons, kruidenrijst met doperwten en Heldere kippensoep? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er is een oplossing! Door de maaltijdservice in Guttecoven smult u weer van verse maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieLimburg
GemeenteSittard-Geleen
Netnummer046 (+3146)
Postcode6143
PrijsindicatieVanaf €6,19
Maaltijd suggestieVerse worst in jus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €19,95 Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €24,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten december 2021

Senioren maaltijdservice in Guttecoven

We zien meer en meer maaltijdservices die bezorgen in Guttecoven. We hebben het over belangrijke aanbieders als Thuisgekookt.nl of Oh My Guts. Maar ook op regionaal niveau zijn er tal van instanties en restaurants. Iedere service hanteert een eigen type maaltijd en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Via onze tool kan u de leveranciers rustig naast elkaar zetten. Een keuze maken voor een solide bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve een stuk eenvoudiger. Zijn er nog twijfels? Start eens met een speciaal voordelig proefpakket. Is er sprake van bepaalde voorkeuren als glutenvrije of andere warme dieetmaaltijden in Guttecoven? Dat hoeft niet erg te zijn! Nogal wat maaltijden aan huis zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, vol verse producten en veel groenten. Hierna wordt het eten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door deze handeling blijven structuur en smaak ongeschonden. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Ambachtelijk bereid
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het koken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven gewaarborgd. Maanden lang op te slaan. Wekelijks een bezorger aan huis is dan ook overbodig.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Porties ruim voldoende
 • NL en buitenlandse keuken

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Guttecoven. Een redding voor bijv. hulpbehoevenden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Dikwijls georganiseerd door een meer lokale partij.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappenservice

De meeste services beschikken over een premium boodschappenservice voor gehandicapten. Zodoende krijgt men direct praktische of verse producten als koffiemelk of leverworst. In algemene zin kosteloos bezorgd op een vooraf gekozen moment (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Tot in de keuken geleverd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Guttecoven

Bent u op zoek naar handige diepvriesmaaltijd in Guttecoven? Of geeft u de voorkeur aan een wekelijkse bezorgde koelverse opwarmmaaltijden? Of houdt u juist van een lokale organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? Er is de keuze uit relatief veel soorten maaltijden die mogelijk passen bij uw situatie en eventuele voedingsvoorschrift. U kunt kiezen uit tientallen maaltijden als Stamppot spruitjes met chorizo of Glutenvrije spaghetti met courgette en kip. Onderstaand treft u een aantal landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk van dienst kunnen zijn. Vaak is er een proefpakket beschikbaar. Op die manier kunt een voor een lage prijs verse maaltijden met dagverse ingrediënten en weinig zout en andere toevoegingen uittesten. Het invullen van de bestellijst kan vaak via een menulijst, telefonisch of online. De gerechten worden vaak geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er geldt meestal geen vast contract. Bekijk ook meer over Vloeibare maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslager van MontfortRomeinenstraat 86132 GNSittard
BuurtzorgWilhelminastraat 216131 KLSittard
Keurslager VinkSteenweg 186131 BESittard
BuurtzorgDaalstraat 1a6165 THGeleen
Keurslagerij LeclerqPieterstraat 76166 ANGeleen
BuurtzorgValderstraat 47a6171 ELStein
Slagerij EidamsRaadhuisplein 586171 JCStein
SPAR MaaltijdserviceBongerd 86176 AWSpaubeek
BuurtzorgBandkeramiek Straat 66181 CLElsloo
Slagerij VeugenMarkt 100a6191 JKBeek
Een vermelding wijzigen of extra opties toevoegen? Stuur dan een bericht.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met 4 maaltijden voor €15,00


zoek maaltijdservice

Wat betaal ik voor de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Guttecoven voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs hangt af van zaken als de organisatie, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en eventuele extra dienstverlening.

 • Koelverse maaltijd als Kalfssaucijsjes in specerijenjus. Witlof à la crème. Gekookte aardappelen is er al voor €4,9.
 • Vriesverse maaltijd als Babi ketjap, pikante groenten met ananas en bami goreng is verkrijgbaar vanaf €4,55.
 • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Rundergehaktbal met vleesjus, gekookte aardappelen, rode kool met appel kunt u al bestellen vanaf €5,75.
De avondmaaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Gamjatang, extra groenten en om het compleet te maken Dame blanche ijs om mee af te sluiten. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan men via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Sittard-Geleen. Praktische info leest u op www.sittard-geleen.nl. Of klik door voor meer informatie over Eiwitrijke maaltijden.

Informatie

 • Provincie: Limburg
 • Gemeente: Sittard-Geleen
 • Netnummer: 046 (+3146)
 • Postcode: 6143
 • Lokale wijk: Limbrichterveld

Voorbeelden van maaltijden

 • Doperwtenpuree
 • Kipvink in jus
 • Kaaskroketjes
 • Appelcompote
 • Tomatensoep

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Guttecoven aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Trek eerst na welk type bezorgmaaltijd past bij uw leefpatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk beschikbare bezorgservices en kies een geschikte. Let met name op de versheid van ingrediënten, keuze in bezorgdagen, en de klantwaardering.

 3. Proefpakket bestellen

  De belangrijkste services werken met een voordelig proefpakket. U kunt denken aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Door hier gebruik van te maken kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met professionele aanbieders.

 4. Maaltijden afnemen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Mooi, dan kan men snel en simpel een nieuwe menulijst invullen. Dikwijls doet u dit door te bellen, via een menulijst, of met de tablet. De bezorgmaaltijden worden steeds vaker bezorgd tot in de keuken via een lokaal gezicht / bezorger in december 2021.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

In het geval van koelverse maaltijden is er vaak een menulijst met pakweg 20 gerechten. Kiest u voor vriesvers dan kunt u meestal kiezen uit 70 – 150 vaste vaste gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er sprake van één maaltijd per dag. Meer en meer is zelf ingrediënten combineren ook mogelijk.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdverstrekkers hebben een ruim assortiment dieetmaaltijden. Denk aan Drumstick met kippenjus, tutti frutti en gekruide aardappeltjes of Kalkoenbiefstukjes met jus, appel-mango compote en gekookte aardappelen. Op die manier ontvangt men altijd goede kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij de organisatie waar u klant bent.

Is er een minimale afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd zodra u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Via een speciale menukaart kan men eenvoudig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – uw wensen doorgeven.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De opwarmmaaltijden worden gewoonlijk door een lokale bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelverse maaltijden elke week 2 keer. Vriesvers: maandelijks.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met voldoende groenten heeft invloed op uw energie en levenslust. Een verse warme maaltijd is daarbij cruciaal. Veel ouderen of beperkten zijn niet in staat dit zelfstandig te regelen. Hierom ontstonden er diverse mogelijkheden hulp bij eten en drinken. Het gaat om iemand die helpt bij boodschappen doen en koken. Dit wordt dikwijls geregeld uit zorgwetten als Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO december 2021) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u een laag inkomen? Dan is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Guttecoven. Zo’n subsidie kan u veel voordeel brengen:

 • Voordelig eten bij bijvoorbeeld een woonzorgcentrum. Bezorging in onder meer Limbrichterveld, Sittard, Overhoven, Munstergeleen, Guttecoven, Geleen, Holtum-Born, Obbicht en Papenhoven.
 • Voordelige seniorenmaaltijden van een service waar een gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Guttecoven maaltijdbezorging.
 • Een persoon die samen met u gaat eten. Via www.sittard-geleen.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 6143).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan