Maaltijdservice Einighausen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Einighausen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Einighausen? Via seniorenmaaltijd.nl achterhaalt u overzichtelijk verschillende bezorgdiensten in uw eigen gemeente. Tafeltje dekje, of een vriesvers maaltijd die u zelf moet opwarmen: het kan allemaal. En dat al vanaf €4,60 per maal. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Rundergehaktbal in jus en Gehaktbal, prei a la crème en krieltjes met peterselie? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Dat hoeft niet erg te zijn! Dankzij de maaltijdservice in Einighausen geniet u van de lekkerste gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLimburg
GemeenteSittard-Geleen
Netnummer046 (+3146)
Postcode6142
PrijsindicatieVanaf €6,18
Maaltijd suggestieParijse worteltjes

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €19,95 Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €24,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten december 2021

Senioren maaltijdservice in Einighausen

Er zijn ontzettend veel maaltijdservices in en rondom Einighausen. Denk dan aan belangrijke leveranciers als Vers aan tafel en Bofrost. Ook binnen de gemeente ontstaan er interessante instanties en speciale eetpunten. Iedere service biedt z’n eigen productaanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Via deze website kunt u derhalve de firma’s snel en makkelijk tegen elkaar afzetten. Het selecteren van een relevante leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook leuker en makkelijker. Zijn er nog twijfels? Bestel in dat geval eerst een proefpakket. Is er sprake van speciale voorkeuren zoals bijvoorbeeld vegetarische of andere warme dieetmaaltijden in Einighausen? Er kan meer dan u denkt! Erg veel maaltijden aan huis zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Daaropvolgend wordt het eten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Hierdoor blijven smaak en voedingswaarden ongedeerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen pakjes en zakjes

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers klaargemaakt en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven optimaal behouden. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Kleine en grote porties
 • Veel keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Einighausen. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Gerechten zijn direct op te eten. Normaliter verzorgd door een meer lokale partij.

 • Direct aanschuiven
 • 100% vers
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappenservice

Een aantal leveranciers hebben ook een handige boodschappenservice voor senioren. Op die manier haalt men direct nuttige boodschappen zoals snoeptomaatjes en koffieroomcups. In algemene zin gratis bezorgd tot in de keuken (maandjaar).

 • Direct alles in huis
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Einighausen

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van voedzame diepvriesmaaltijd in Einighausen? Of zoekt u echt 100% verse koelverse opwarmmaaltijden? Of wenst u juist een instelling die zich concentreert op tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? Er zijn veel verschillende maaltijdservices die mogelijk passen bij uw voorkeuren en mogelijke diëten. Geniet onbezorgd van maaltijden als Varkensreepjes in champignonsaus, broccoli, bloemkool, wortelmix en aardappelpuree of Kebab van kip-, kalkoen- en kalfsvlees, knoflooksaus, patat. Onderstaand vindt u verschillende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk ook verder kunnen helpen. Dikwijls kunt u het eerst proberen met een proefpakket. Op deze manier kunt u verrassend voordelig gezonde maaltijden met dagverse ingrediënten en weinig kunstmatige toevoegingen keuren. Bestellen kan vaak online, telefonisch of met de bestellijst. De gerechten worden vaak bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken meestal niet met een doorlopend abonnement. Lees ook meer over Lactosevrije maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslager van MontfortRomeinenstraat 86132 GNSittard
BuurtzorgWilhelminastraat 216131 KLSittard
Keurslager VinkSteenweg 186131 BESittard
BuurtzorgDaalstraat 1a6165 THGeleen
Keurslagerij LeclerqPieterstraat 76166 ANGeleen
BuurtzorgValderstraat 47a6171 ELStein
Slagerij EidamsRaadhuisplein 586171 JCStein
SPAR MaaltijdserviceBongerd 86176 AWSpaubeek
BuurtzorgBandkeramiek Straat 66181 CLElsloo
Slagerij VeugenMarkt 100a6191 JKBeek
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Maak dan een melding bij onze klantenservice.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met 4 maaltijden voor €15,00


zoek maaltijdservice

Wat betaal ik voor de maaltijden?

De kosten van maaltijden aan huis in Einighausen voor ouderen variëren nogal. De prijs hangt af van onderdelen als de organisatie, het aantal verwerkte maaltijden, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Koelverse maaltijd als Aspergesoep met zalm vindt u vaak al vanaf €5,2.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Stoofpotje peer, rundvlees en puree kunt u al laten bezorgen vanaf €4,35.
 • Warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Aardappelpuree is er al vanaf €5,85.
De avondmaaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Spinaziesoep, iets te drinken en iets lichts zoals Yoghurt/perzik mousse om het feest compleet te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Mogelijk kan u dan een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Sittard-Geleen. Aanvullende info bekijkt u op www.sittard-geleen.nl. U kunt op deze website ook meer informatie bekijken over Dieetmaaltijden.

Cijfers en feiten

 • Provincie: Limburg
 • Gemeente: Sittard-Geleen
 • Netnummer: 046 (+3146)
 • Postcodegebied: 6142
 • Veel gezochte wijk: Limbrichterveld

Maaltijd ideeën

 • Gebakken rijst
 • Spekpannenkoek
 • Doperwtensoep
 • Broccolisoep
 • Gele rijst

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Einighausen aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Check als eerst welke vorm van een ouderenmaaltijd past bij uw wensen. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden aanbieders

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijd-bedrijven en bepaal uw voorkeuren. Controleer goed de versheid van ingrediënten, de manier van bezorging, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Een proefpakket nemen

  De belangrijkste maaltijd-verzorgers hebben een spotgoedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zo kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met voordelige maaltijdservices.

 4. Maaltijden afnemen

  Was de proefbestelling goed? Gelukkig, nu kunt u gelijk opnieuw bestellen. Meestal doet u dat per telefoon, door gerechten in te vullen, of met de computer. De bezorgmaaltijden worden doorgaans tot in de keuken geleverd via een lokale leverancier in december 2021.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks wisselend assortiment met plusminus 25 gerechten. Gaat men voor vriesvers, dan is het aanbod gelimiteerd tot 75 – 125 vaste menu’s. Bij de tafeltje dekje service is er sprake van een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf uw menu samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke aanbieders komen u tegemoet met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Bijvoorbeeld Roerei met spinazie à la crème of Hachee met rode kool en gekookte aardappelen. Op die manier kan iedereen gebruik maken van gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw bezorger.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er is geen sprake van een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd in het geval men deze ook zelf besteld heeft. Via de unieke menukaart / lijst kunt u snel en simpel – op meerdere manieren – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De menu’s worden gewoonlijk door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip afgeleverd. Binnen het koelverse segment elke week. Bij vriesverse gerechten om de 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een voedzame maaltijd is van belang voor een goede balans en energie. Een dagelijkse warme maaltijd is daarbij van groot belang. Veel bejaarden of mensen met een beperking kunnen niet zelf een warmte maaltijd klaarmaken. Daarom zijn er verschillende vormen van hulp bij koken of regelen van maaltijden. We hebben het over thuishulp bij keukeninrichting, opwarmen van eten en consumptie. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO december 2021). Voor ouderen met een laag inkomen is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Einighausen. Zo’n voorziening kan bijvoorbeeld inhouden:

 • Voordelig aanschuifen bij een concept als Open Tafel. Inclusief levering in de wijken Limbrichterveld, Sittard, Overhoven, Munstergeleen, Guttecoven, Geleen, Holtum-Born, Obbicht en Papenhoven.
 • Voordelige seniorenmaaltijden van een bedrijf waar een gemeente u naar doorverwijst voor tafeltje dekje Einighausen maaltijdbezorging.
 • Een vrijwilliger die helpt met het opwarmen van het eten. Via www.sittard-geleen.nl kan men meer informatie opvragen over de maaltijdvoorziening en de opties in de gemeente (postcodegebied 6142).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan