Maaltijdservice Geleen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Geleen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Interesse in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Geleen? Geholpen door de maaltijdservice-vergelijker achterhaalt u overzichtelijk verschillende leveranciers die aan huis leveren. Een warme maaltijdvoorziening, of opwarmmaaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: u maakt zelf de keuze. En dat al vanaf €3,90. Aanschuiven voor Gekruide krieltjes en Penne carbonara? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Met behulp van de maaltijdservice in Geleen beschikt u over complete gerechten, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

ProvincieLimburg
GemeenteSittard-Geleen
Netnummer046 (+3146)
Postcode6161
PrijsindicatieVanaf €6,23
Maaltijd suggestieStroganoff du chef

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €19,95 Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €24,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten december 2021

Senioren maaltijdservice in Geleen

Er zijn nogal wat maaltijdservices die actief zijn in Geleen. Neem bijv. grote organisaties als Diepvriesman en/of Kievit. Maar ook lokaal ontwikkelen zich verscheidene initiatieven en zorginstellingen. Elk bedrijf wordt gekenmerkt door een eigen type maaltijd en procedures rondom bestellen en betaling. Met behulp van deze website kan u de services gemakkelijk op een aantal punten vergelijken. Een keuze maken voor de best passende maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan wat minder gecompliceerd. Zijn er nog twijfels? Bestel dan een betaalbaar proefpakket. Zijn er in uw geval maaltijdvoorkeuren zoals gemalen of andere warme dieetmaaltijden in Geleen? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Flink wat maaltijden aan huis voor senioren worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. In de volgende stap wordt het gerecht gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door deze handeling blijven smaak en vitamines onaangeroerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • 100% dagvers
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na bereiding in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur blijven zo intact. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week een bezorging is geen verplichting.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • NL en buitenlandse keuken

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Geleen. Een uitkomst voor bijv. ouderendie niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Doorgaans geregeld via een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

Verscheidenebezorgers bieden ook een premium boodschappenservice voor senioren. Zo bestelt men direct nuttige boodschappen zoals allesreiniger of koeken. Vaak gratis afgeleverd met de maaltijden (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Tot in de keuken geleverd
 • Duizenden producten

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Geleen

Gaat uw interesse uit naar handige diepvriesmaaltijd in Geleen? Of bent u meer op zoek naar een structurele oplossing zoals koelverse magnetronmaaltijden? Of zoekt u juist een instelling gericht op tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit talloze seniorenmaaltijden die mogelijk passen bij uw wensen en mogelijke diëten. U kunt kiezen uit tientallen maaltijden als Kip in kerriesaus, doperwten, rijst of Stamppot spinazie a la creme. Onderstaand treft u bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Op deze manier kunt u extra voordelig de lekkerste maaltijden met veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proeven. U kunt vaak via verschillende manieren bestellen. De gerechten worden vaak geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er is meestal geen sprake van een doorlopende afneemverplichting. Lees ook verder over: Tafeltje Dekje.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslager van MontfortRomeinenstraat 86132 GNSittard
BuurtzorgWilhelminastraat 216131 KLSittard
Keurslager VinkSteenweg 186131 BESittard
BuurtzorgDaalstraat 1a6165 THGeleen
Keurslagerij LeclerqPieterstraat 76166 ANGeleen
BuurtzorgValderstraat 47a6171 ELStein
Slagerij EidamsRaadhuisplein 586171 JCStein
SPAR MaaltijdserviceBongerd 86176 AWSpaubeek
BuurtzorgBandkeramiek Straat 66181 CLElsloo
Slagerij VeugenMarkt 100a6191 JKBeek
Kent u zelf nog nieuwe bedrijven of info laten aanpassen? Contact opnemen kan per mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met 4 maaltijden voor €15,00


zoek maaltijdservice

Wat betaal ik voor de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Geleen voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs wordt samengesteld door zaken als de organisatie, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele allergieën.

 • Koelverse maaltijd zoals Runderstoofvlees, bloemkool, gekookte aardappelen is verkrijgbaar vanaf €5,3.
 • Een vriesverse maaltijd als Kruudmoes met gortepap vindt u vaak al vanaf €3,65.
 • Een warm bezorgde maaltijd (tafeltje dekje) als Kip stroganoff. Doperwten. Noten-zilvervliesrijst kan je kopen vanaf €6,85.
De maaltijden hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Spinaziesoep, een extra rauwkostsalade en om het compleet te maken Mokka ijs om het feest compleet te maken. Is uw budget niet toereikend? Vanzelfsprekend kan men een subsidie maaltijdvoorzien (WMO) aanvragen via uw gemeente Sittard-Geleen. Aanvullende info bekijkt u op www.sittard-geleen.nl. Bekijk ook meer informatie over Gemalen maaltijden.

Cijfers en feiten

 • Provincie: Limburg
 • Gemeente: Sittard-Geleen
 • Regionummer: 046 (+3146)
 • Postcode: 6161
 • Veel gezochte wijk: Limbrichterveld

Maaltijd voorbeelden

 • Burpee Chicken
 • Alaska-koolvis
 • Bami kip saté
 • Sperziebonen
 • Nasi goreng

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Geleen aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Ga eerst na welke vorm van een thuismaaltijd aansluit op uw omstandigheden. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk gespecialiseerde bezorgdiensten en geef de voorkeur door. Let goed op het gerechten-aanbod, de wijze van bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  Het gros van de leveranciers werken met een extra goedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zo kunt u op een prettige manier kennismaken met gespecialiseerde maaltijdservices.

 4. Vaste levermomenten

  Was de proefbestelling goed? In dat geval kunt u moeiteloos nieuwe gerechten bestellen. Doorgaans kan dat via de telefoon, door gerechten in te vullen, of met de tablet. De maaltijden worden doorgaans aan huis gebracht via een vertrouwde bezorger in december 2021.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij koelverse gerechten kunt u zelf kiezen van een bestellijst met gemiddeld 20 menu’s. Kiest u voor vriesvers dan is het assortiment beperkt tot 100+ vaste maaltijden. In het geval van tafeltje dekje kiest u voor een daghap, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw menu samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijd-verzorgers werken met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Denk aan Slavink met champignonroomsaus, sperziebonen en gele rijst of Rundergehaktbal met jus en hutspot. Op die manier zijn er voor alle ouderen seniorenmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd zodra men deze ook zelf besteld heeft. Met behulp van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u wekelijks zelf – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De maaltijden worden meestal door een eigen bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Binnen het koelverse segment 1 a 2 keer per 7 dagen. Binnen het vriesverse segment maandelijks.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met verse ingrediënten stimuleert uw vitaliteit en gezondheid. Een warme maaltijd in de avond is essentieel. Diverse ouderen of invaliden lukt het niet om zelf hun potje te koken. Hierom zijn er verschillende vormen van hulp bij koken of regelen van maaltijden. Dit heeft te maken met hulp bij inkopen doen, koken en schoonmaken. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO december 2021), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u een laag inkomen? Dan is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening Geleen. De beschikbare tegemoetkoming kan u veel voordeel brengen:

 • Voordelig aanschuifen bij een concept als Open Tafel. Levering in alle wijken zoals Limbrichterveld, Sittard, Overhoven, Munstergeleen, Guttecoven, Geleen, Holtum-Born, Obbicht en Papenhoven.
 • Gesubsidieerde kant-en-klaar maaltijden van een partij waar de gemeente een overeenkomst mee heeft voor tafeltje dekje Geleen maaltijdbezorging.
 • Een vrijwilliger die helpt met het opwarmen van het eten. Middels www.sittard-geleen.nl vindt u onder het kopje “Maaltijdvoorziening” wat de verschillende mogelijkheden in de gemeente zijn (postcodegebied 6160, 6161, 6162, 6163, 6164, 6165, 6166, 6167).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan