Maaltijdservice Windraak

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Windraak voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Windraak? Geholpen door de maaltijdservice-vergelijker bekijkt u probleemloos diverse aanbieders in uw regio. Een warme maaltijdservice, of een kant-en-klaar maaltijd die een paar minuten in de magnetron gaan: het kan allemaal. Dit kan al vanaf €3,90 per persoon. Aan tafel voor Gebakken heek in botersaus. Gesmoorde prei. Gekookte aardappelen of Noordzee visserspannetje, worteltjes met peterselie en gekookte aardappelen? Maar is zelf koken geen optie meer? Er is gelukkig een alternatief. Door middel van de maaltijdservice in Windraak ontvangt u complete maaltijden, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

ProvincieLimburg
GemeenteSittard-Geleen
Netnummer046 (+3146)
Postcode6153
PrijsindicatieVanaf €6,21
Maaltijd suggestieGeglaceerde wortel

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €19,95 Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €24,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten december 2021

Senioren maaltijdservice in Windraak

Er zijn nogal wat maaltijdservices in de omgeving van Windraak. Denk aan interessante organisaties als Royal Foods en/of Picnic. Echter, ook heel lokaal ontstaan er verscheidene instanties en sociale voorzieningen. Elk bedrijf heeft zo zijn eigen assortiment en bestel- en bezorgmogelijkheden. Door gebruik te maken van www.seniorenmaaltijd.nl kan u daarom de bezorgdiensten probleemloos vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitzoeken van een goede service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor wat overzichtelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Kijk dan eerst naar een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er voorkeuren als zoutarme of andere warme dieetmaaltijden in Windraak? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Een aanzienlijk deel van de maaltijden aan huis voor bejaarden houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, vol verse producten en veel groenten. Daarna worden deze producten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Hierdoor blijven vitaminen en mineralen ongedeerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Rijke smaak en beleving
 • Zonder conserveringsmiddelen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden bereid met verse producten en ingevroren via de shock-freeze methode. Belangrijke voedingsstoffen blijven zo erg lang goed. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Uitgebreid assortiment

Tafeltje dekje

Bij tafeltje dekje krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Windraak. Een goede vervanger voor bijv. hulpbehoevenden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. In veel gevallen gedaan door een plaatselijk restaurant.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Mogelijke subsidie
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappenservice

Diverse firma’s faciliteren daarnaast een handige boodschappenservice voor hulpbehoevenden. In dat geval koop men direct belangrijke boodschappen als sinas en desem bol grof. Meestal kosteloos bezorgd tot in de keuken (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Windraak

Hebt u interesse in handige diepvriesmaaltijd in Windraak? Of geeft u de voorkeur aan de meest verse koelverse thuismaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een aanbieder die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit veel verschillende opwarmmaaltijden die mogelijk aansluiten bij uw situatie en menu voorkeuren. Geniet onbezorgd van maaltijden als Stamppot rode kool met hachee of Varkenslapje, pepersaus, erwten, spinazie, krieltjes. Op seniorenmaaltijd.nl ziet u diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook terecht kunt. Vaak is er een proefpakket beschikbaar. Met deze proefbox kunt een voor een lage prijs de lekkerste maaltijden met veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen keuren. Bestellen kan vaak online, telefonisch of met de bestellijst. Uw bestelling wordt vaak bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Er geldt meestal geen abonnement. Op deze website leest u ook meer over Diepvriesmaaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslager van MontfortRomeinenstraat 86132 GNSittard
BuurtzorgWilhelminastraat 216131 KLSittard
Keurslager VinkSteenweg 186131 BESittard
BuurtzorgDaalstraat 1a6165 THGeleen
Keurslagerij LeclerqPieterstraat 76166 ANGeleen
BuurtzorgValderstraat 47a6171 ELStein
Slagerij EidamsRaadhuisplein 586171 JCStein
SPAR MaaltijdserviceBongerd 86176 AWSpaubeek
BuurtzorgBandkeramiek Straat 66181 CLElsloo
Slagerij VeugenMarkt 100a6191 JKBeek
Een vermelding wijzigen of extra opties toevoegen? Stuur ons dan een mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met 4 maaltijden voor €15,00


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Windraak voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs wordt samengesteld door factoren als de maaltijdservice, kwaliteit van ingrediënten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Koelverse maaltijd zoals Erwtensoep met rookworst is beschikbaar vanaf €6,35.
 • Vriesverse maaltijd als Linzensoep met bleekselderij wordt al bezorgd vanaf €4,5.
 • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Spinazie à la crème met champignons is beschikbaar vanaf €7.
De recepten is niet het enigste: Wat te denken van Thenthuk, extra groenten en om het compleet te maken Yoghurtijs om mee af te sluiten. Beschikt u niet over voldoende geld? Doorgaans kunt u een subsidie aanvragen via het WMO loket van de gemeente Sittard-Geleen. Aanvullende info kunt u teruglezen op www.sittard-geleen.nl. Lees ook verder over Vegetarische maaltijden.

Cijfers en feiten

 • Provincie: Limburg
 • Gemeente: Sittard-Geleen
 • Netnummer: 046 (+3146)
 • Hoofdpostcode: 6153
 • Lokale wijk: Limbrichterveld

Tips voor maaltijden

 • Ossestaartsoep
 • Omelet in saus
 • Pasta Venetia
 • Garnalensoep
 • Pompoensoep

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Windraak bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Ga eerst na welk type bezorgmaaltijd rijmt met uw situatie. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk de populaire bezorgservices en bekijk de beschikbaarheid. Let goed op het soort gerechten, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Bestel het proefpakket

  De belangrijkste verstrekkers verstrekken een zeer betaalbaar proefpakket. Denk dan aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zo kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met professionele aanbieders.

 4. Elke week een levering

  Was de proefbestelling goed? Mooi, dan kan men supersnel weer nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls doet u dat telefonisch, via een menulijst, of met de tablet. Het eten wordt dikwijls bezorgd middels een lokale leverancier in december 2021.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met ongeveer 25 gerechten. Als we het hebben over vriesvers is het assortiment beperkt tot 90+ blijvende menu’s. Met een tafeltje dekje treft men één maaltijd per dag. Meer en meer is zelf een maaltijd samenstellen ook een optie.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, de meeste maaltijdverstrekkers hanteren een speciale categorie met dieetmaaltijden. ZoalsBroccolisoep en Gebakken kibbeling met vegetarische jus, aardappelpuree, broccoli. Daardoor krijgt iedereen geschikte bezorgmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd als u zelf een bestelling geplaatst heeft. Aan de hand van de menulijsten kunt u snel en simpel – op meerdere manieren – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De bezorgmaaltijden worden normaliter door uw eigen bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij gerechten maaltijden 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesverse gerechten maandelijks.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met verse ingrediënten draagt bij aan uw lichamelijke gezondheid. Een dagelijkse warme maaltijd is daarbij van groot belang. Veel senioren of mensen met een beperking hebben problemen met het zelfstandig koken. Hierom faciliteren steeds meer bedrijven hulp bij eten en drinken. Dit heeft te maken met hulp bij boodschappen doen en koken. Hiervoor kan ook aanspraak worden gemaakt op Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO december 2021) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u een laag inkomen? Dan bekijk dan de subsidie maaltijdvoorziening Windraak. De ontvangen tegemoetkoming biedt goede ondersteuning voor:

 • Voordelig aanschuifen bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Bezorging in onder andere Limbrichterveld, Sittard, Overhoven, Munstergeleen, Guttecoven, Geleen, Holtum-Born, Obbicht en Papenhoven.
 • Gesubsidieerde seniorenmaaltijden van een bezorgdienst waar een gemeente een contract mee heeft voor tafeltje dekje Windraak maaltijdbezorging.
 • Iemand die helpt bij klaarzetten en bereiden van eten. Via www.sittard-geleen.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en wat de verschillende mogelijkheden in de gemeente zijn (postcodegebied 6153).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan