Maaltijdservice Meerssen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Meerssen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Behoefte aan geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Meerssen? Dankzij www.seniorenmaaltijd.nl vindt u overzichtelijk verschillende bedrijven in uw eigen gemeente. Tafeltje dekje, of vriesverse gerechten die nog even in de magnetron moeten: u bepaalt het helemaal zelf. Verkrijgbaar vanaf €4,25 per keer. Aan tafel voor Prei a la creme of Koolvis met mosterdsaus, prei en gekookte aardappelen? Maar is zelf koken geen optie meer? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Geholpen door de maaltijdservice in Meerssen hebt u toegang tot uitstekende gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLimburg
GemeenteMeerssen
Netnummer043 (+3143)
Postcode6231
PrijsindicatieVanaf €6,23
Maaltijd suggestieGroenteschotel

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Meerssen

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices in de omgeving van Meerssen. We hebben het over grote aanbieders als Mealhero of Marley Spoon. Ook in de gemeente zelf zijn er allerlei leveranciers en zorginstellingen. Elke aanbieder wordt gekenmerkt door een heel eigen assortiment en procedures rondom bestellen en betaling. D.m.v. Seniorenmaaltijd.nl kunt u derhalve de bedrijven snel en makkelijk op een aantal punten vergelijken. Een keuze maken voor de beste service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan een beetje makkelijker. Zijn er nog twijfels? Kijk dan eerst naar een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u menu-voorkeuren zoals bijv. lactosebeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Meerssen? Er is gelukkig een alternatief. Meer en meer thuismaaltijden voor ouderen kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, vol verse producten en veel groenten. Nadien wordt de maaltijd teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door deze handeling blijven voedingsstoffen en smaak ongeschonden. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Met verse producten bereid
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het klaarmaken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven gewaarborgd. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Ruime keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Meerssen. Ideaal voor bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Normaliter geregeld via lokale vrijwilligers.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappenservice

Verscheidenebezorgers bieden ook een handige boodschappenservice voor senioren. In dat geval krijgt u snel nuttige boodschappen zoals koffiekoeken of koffiekoeken. Meestal zonder bezorgkosten tot in de keuken (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Uitgebreid assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Meerssen

Gaat uw interesse uit naar heerlijke diepvriesmaaltijd in Meerssen? Of houdt u juist van echt 100% verse koelverse seniorenmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een service die actief is op het gebied van tafeltje dekje waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit een hoop seniorenmaaltijden die mogelijk passen bij uw wensen en mogelijke allergieën. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Klapstuk met hutspot of Stamppot spinazie a la creme. Hieronder bieden wij verschillende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk ook verder kunnen helpen. Meestal is er een proefpakket beschikbaar. Daarmee kunt u extra voordelig gezonde maaltijden bomvol belangrijke voedingsstoffen en weinig zout en andere toevoegingen uitproberen. Maaltijden kan vaak via de bestellijst, per telefoon of internet. De menu’s worden vaak geleverd door een persoonlijke bezorger. Aanbieders werken meestal niet met een doorlopend abonnement. Bekijk ook meer informatie over Jumbo.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgVolderstraat 36231 LAMeerssen
Keurslager CortenraadRoserije 3156228 DRMaastricht
Pieke’s KeukenNiels Bohrstraat 576227 VVMaastricht
Slagerij AmericaBeekstraat 426231 LGMeerssen
Het MenuutjeGulden Putstraat 116235 AVUlestraten
SPAR ZijlstraDon Boscostraat 46235 EJUlestraten
Keurslagerij PinckaersKerkstraat 12A6245 CBEijsden
SPAR ColenDalestraat 236262 NPBanholt
Restaurant TalentinoVan Eynattenstraat 26269 CHMargraten
Keurslager DumontMaastrichterlaan 78A6291 ETVaals
Bedrijf toevoegen of een vermelding aanpassen? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Meerssen voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs per maaltijd hangt namelijk af van bijvoorbeeld de maaltijdservice, het type gerecht en eventuele extra dienstverlening.

 • Koelverse maaltijd zoals Scholfilet met kerrieroom uit de oven is er al voor €6,25.
 • Diepvriesmaaltijd als Rundertartaartjes, rode kool, gebakken aardappelen is beschikbaar vanaf €3,85.
 • Een warme maaltijd (tafeltje dekje) als Rode kool met appel kunt u al bestellen vanaf €5,6.
De maaltijden is niet het enigste: Wat te denken van Veloutésoep, een extra salade en om het compleet te maken Boerenjongens mousse achteraf. Is uw budget niet toereikend? Mogelijk kan u dan via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Meerssen. Meer hierover kunt u vinden op www.meerssen.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Diepvriesman.

Stats & Facts

 • Provincie: Limburg
 • Gemeente: Meerssen
 • (Net) nummer: 043 (+3143)
 • Postcode: 6231
 • Lokale wijk: Meerssen

Suggesties van maaltijden

 • Flensjes met fruit
 • Champignon omelet
 • Lasagna bolognese
 • Gekruide speklap
 • Penne carbonara

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Meerssen bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Bedenk eerst welk type ouderenmaaltijd in lijn is met uw voedingspatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk de aangeraden bezorgdiensten en maak een keuze. Bekijk met name het gerechten-aanbod, de manier van bezorging, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Start met een proefpakket

  De meeste verstrekkers hanteren een scherp geprijsd proefpakket. Typische acties zijn 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Hierdoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met bepaalde dienstverleners.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was de proefbestelling goed? Gelukkig, nu kunt u snel en simpel weer nieuwe gerechten bestellen. Steeds vaker kan dat via de telefoon, door gerechten in te vullen, of via de website. De maaltijden voor senioren worden in de regel tot in de keuken geleverd via een vertrouwde bezorger in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten kunt u zelf kiezen van een bestellijst met gemiddeld 20 maaltijden. Kiest u voor vriesvers dan kunt u kiezen uit 100+ vaste vaste gerechten. Via het tafeltje dekje principe gebruikt men een speciaal dagmenu. Bij sommige aanbieders is zelf mixen en combineren een mogelijkheid.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Zeker. Landelijke services hanteren een speciale categorie met dieetmaaltijden. Zoals bijv. Varkenslapje in champignonsaus en Varkensvlees, champignonsaus, broccoli, aardappelpuree peterselie-bieslook. Zodoende krijgt iedereen geschikte kant-en-klaar maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd in het geval u zelf een bestelling geplaatst heeft. Met behulp van de standaard bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er geleverd?

De verse maaltijden worden vaak door een eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelverse maaltijden elke 3/4 dagen. In het geval van vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een gewoon goede maaltijd is cruciaal voor uw energie en levenslust. Een dagelijkse warme maaltijd is heel belangrijk. Veel ouderen of beperkten hebben moeite met het bereiden van een maaltijd. Om die reden zijn er verschillende vormen van hulp aan huis gericht op maaltijden. U kunt denken aan iemand die helpt bij inkopen doen, koken en schoonmaken. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u moeite met de financiën? Dan is er een subsidie maaltijdvoorziening Meerssen. Een tegemoetkoming is een goede uitkomst voor:

 • Voordelig aanschuifen bij een restaurant in de buurt. Netjes bezorgd in o.a. Meerssen, Ulestraten, Bunde – Geulle.
 • Voordelige magnetronmaaltijden van een partij waar de gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Meerssen maaltijdbezorging.
 • Een vrijwilliger die helpt met het opwarmen van het eten. Middels www.meerssen.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 6230, 6231, 6235).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente