Maaltijdservice Maastricht

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Maastricht voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Interesse in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Maastricht? Middels seniorenmaaltijd.nl achterhaalt u probleemloos verschillende organisaties die bij u thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of koelverse maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: de mogelijkheden zijn enorm. Te bestellen vanaf €5,35 p.p. Smullen van Rundervink in jus met stamppot broccoli of Kip in mozzarella kaassaus, groentemix en penne pasta? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er is gelukkig een alternatief. Door middel van de maaltijdservice in Maastricht krijgt u smaakvolle maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieLimburg
GemeenteMaastricht
Netnummer043 (+3143)
Postcode6211
PrijsindicatieVanaf €6,22
Maaltijd suggestieZalmfilet in saus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten september 2023

Senioren maaltijdservice in Maastricht

Er zijn ontzettend veel maaltijdservices in de regio van Maastricht. Neem populaire aanbieders als Meat&Meals of Easy Meal. Ook in deze plaats zelf kunt u terecht bij prima instellingen en vrijwilligersorganisaties. Elk bedrijf heeft zo zijn eigen productaanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Met behulp van deze pagina kan u daardoor de firma’s probleemloos met elkaar vergelijken. Een keuze maken voor een solide verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook een stuk gemakkelijker. Zijn er nog twijfels? Start eens met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen. Heeft u dieetwensen als bijv. kaliumbeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Maastricht? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Nogal wat bezorgmaaltijden aan huis kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met uitsluitend verse groenten. Daarna wordt de maaltijd gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Daardoor blijven smaak en vitamines gewaarborgd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen pakjes en zakjes

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden bereid met verse producten en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven gewaarborgd. Voor meerdere maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen hoeft dan ook vaak niet.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Maaltijden uit alle keukens

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje: warme maaltijden aan huis voor senioren in Maastricht. Ideaal voor bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Doorgaans geregeld via een meer lokale partij.

 • Warm thuisbezorgd
 • Maximale versheid
 • Elke dag bezorgd

Boodschappenservice

Verscheidenefirma’s beschikken over een nuttige boodschappenservice voor bejaarden. Op die manier krijgt u direct de supermarktartikelen als vers fruit of knäckebröd. Normaliter gratis bezorgd wanneer u dat wil (maandjaar).

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Maastricht

Bent u specifiek op zoek naar smaakvolle diepvriesmaaltijd in Maastricht? Of neigt u meer naar vers bereidde koelverse maaltijden voor ouderen? Of neigt u meer naar een organisatie die zich focust op tafeltje dekje waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn diverse type aanbieders die mogelijk aansluiten op uw eisen en eventuele dieet. Wekelijks kunt u kiezen uit maaltijden als Macaroni in tomatensaus, ham, kaas of Gehaktbal, bloemkool, broccoli, gekookte aardappelen. Hieronder tonen wij verschillende landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk kunnen helpen. Veel leveeranciers wekren met een proefpakket. Hiermee kunt u verrassend voordelig heerlijke maaltijden gemaakt met verse producten en weinig vet, zout of andere toevoegingen testen. Een bestelling plaatst u vaak online, telefonisch of via de menulijst. Uw bestelling wordt vaak geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. U zit meestal niet vast aan een vast contract. U kunt hier ook meer lezen over Albert Heijn.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Envida MaaltijdenAbtstraat 2a6211 LSMaastricht
Veronique KooktAdres: Wethouder Sangersstraat 466191 NABeek
Slagerij VeugenMarkt 100a6191 JKBeek
De BeyartBrusselsestraat 386211 PGMaastricht
Keurslager WeversHerculeshof 136215 BCMaastricht
BuurtzorgAureliushof 129 A6215 SRMaastricht
ZorgpuntClavecymbelstraat 73 a6217 CSMaastricht
Daniels KeukenCassedonk 146218 GLMaastricht
SPAR GarnierPast.Moormanstraat 1606219 AXMaastricht
Marieke Mourmans ’t SteelpannetjeHeerderweg 976224 LBMaastricht
Bedrijf toevoegen of een vermelding aanpassen? Maak dan een melding bij onze klantenservice.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Maastricht voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die wordt gerekend is afhankelijk van elementen als de aanbieder, het productieproces, en de bezorgmogelijkheden.

 • Koelverse maaltijd als Stamppot Hete bliksem met stroop vindt u vaak al vanaf €6,25.
 • Diepvriesmaaltijd als Stamppot Witlof met gehakt kunt u al laten bezorgen vanaf €3,8.
 • Een warme Tafeltje dekje maaltijd als Hutspot met hachee kan je kopen vanaf €6,25.
Het diner kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Broccolisoep, een stukje fruit en een dessert als Aardbeien ijs na. Zijn kosten voor u een probleem? Vanzelfsprekend kan men een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Maastricht. Praktische info treft u op www.gemeentemaastricht.nl. U kunt op deze website ook meer informatie bekijken over Spar: eet smakelijk.

Feiten

 • Provincie: Limburg
 • Gemeente: Maastricht
 • (Regio) nummer: 043 (+3143)
 • Centrale postcode: 6211
 • Veel gezochte wijk: Centrum

Maaltijd voorbeelden

 • Witlof ovenschotel
 • Rundvlees in saus
 • Zalm in dillesaus
 • Gewokte spinazie
 • Kip in roomsaus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Maastricht aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Bedenk eerst welk type maaltijdservice matcht met uw eisen. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk aangesloten maaltijddiensten en maak een keuze. Kijk goed na de voedingswaarden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Bestel het proefpakket

  De belangrijkste dienstverleners geven een spotgoedkoop proefpakket. U moet dan denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Hierdoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met goede verstrekkers.

 4. Elke week een levering

  Was de proefbestelling goed? Mooi, dan kan men direct weer nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls is dat mogelijk via de telefoon, via de papieren bestellijst of via de iPad. De thuismaaltijden worden veelal geleverd door een vriendelijke bezorgservice in september 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met ruwweg 25 maaltijden. Bij vriesvers kan men kiezen uit 75 – 125 blijvende menu’s. Via het tafeltje dekje principe is er vaak een vast weekmenu. Bij sommige aanbieders is zelf een maaltijd samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke services bieden een speciale categorie met dieetmaaltijden. Neem nou Kip piri piri, gebakken wedges, wokgroenten of Varkensvlees in saus. Hierdoor ontvangt men altijd goede thuismaaltijden voor senioren! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw bezorger.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd als u deze besteld heeft. Door het invullen van de standaard bestellijst kan men eenvoudig – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De seniorenmaaltijden worden meestal door een regionale bezorger op een vast tijdstip geleverd. Binnen het koelverse segment wekelijks. Het vriesverse aanbod om de 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Verse voeding draagt bij aan een vitaal en energiek lichaam. Elke dag een warme maaltijd is essentieel. Sommige ouderen of mensen met een beperking lopen soms vast met zelfstandig koken / boodschappen doen. Hierom bieden een aantal organisaties hulp bij eten en drinken. U kunt denken aan ondersteuning bij klaarmaken, klaarzetten of toediening. Deze hulp valt onder de Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO september 2023), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u zich soms beroepen op een subsidie maaltijdvoorziening Maastricht. De ontvangen regeling kan u veel voordeel brengen:

 • Aantrekkelijke prijzen bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Bezorging in onder andere Centrum, Buitenwijk Zuidwest, Buitenwijk West, Buitenwijk Noordwest, Buitenwijk Oost, Buitenwijk Noordoost, Buitenwijk Zuidoost.
 • Goedkope magnetronmaaltijden van een leverancier waar een gemeente een contract mee heeft voor tafeltje dekje Maastricht maaltijdbezorging.
 • Een thuishulp die de maaltijden opwarmt. Op www.gemeentemaastricht.nl bekijkt u op de pagina “maaltijdvoorziening” hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 6200, 6201, 6202, 6203, 6211, 6212, 6213, 6214, 6215, 6216, 6217, 6218, 6219, 6221, 6222, 6223, 6224, 6225, 6226, 6227, 6228, 6229).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan