Maaltijdservice Gulpen-Wittem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Gulpen-Wittem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Op zoek naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Gulpen-Wittem? Met behulp van www.seniorenmaaltijd.nl doorzoekt u moeiteloos verschillende bedrijven die aan huis leveren. Warme gerechten, of vriesverse gerechten die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: het kan allemaal. Verkrijgbaar vanaf €4,05 per maal. Flink uitpakken met Aardappelrösti of Stoofpotje, andijvie à la crème, aardappelpuree? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door de maaltijdservice in Gulpen-Wittem smult u weer van smaakvolle gerechten, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

ProvincieLimburg
GemeenteGulpen-Wittem
Netnummer043 (+3143)
Postcode6271
PrijsindicatieVanaf €6,15
Maaltijd suggestieRundvlees in jus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten september 2023

Senioren maaltijdservice in Gulpen-Wittem

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdservices die actief zijn in Gulpen-Wittem. Neem grote partijen als Diepvriesman en Marley Spoon. Ook in deze plaats zelf ontwikkelen zich tal van leveranciers en speciale eetpunten. Iedere aanbieder heeft weer z’n eigen productaanbod en procedures rondom bestellen en betaling. D.m.v. deze pagina kan u de organisaties rustig vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitkiezen van een solide maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor wat minder gecompliceerd. Twijfelt u nog? Bestel in dat geval een goedkoop proefpakket. Bestaan er maaltijdvoorkeuren als veganistische of andere warme dieetmaaltijden in Gulpen-Wittem? Er is gelukkig een alternatief. Een groot aantal kant-en-klaar maaltijden aan huis zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met 100% verse ingrediënten. In de volgende stap worden deze maaltijden gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door dit proces blijven geur, kleur en smaak in topconditie. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Altijd volledig vers
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het klaarmaken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen raken niet bedorven. Meerdere maanden te bewaren. Elke week een bezorging hoef je niet te doen.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Gezond en lekker
 • Hollandse pot

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Gulpen-Wittem. Een prima oplossing voor bijv. hulpbehoevenden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. In de regel geïnitieerd door lokale vrijwilligers.

 • Warm thuisbezorgd
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappenservice

De meeste bezorgers beschikken over een extra boodschappenservice voor ouderen. In dat geval haalt u snel de supermarktartikelen als halfvolle melk en handzeep. In algemene zin gratis bezorgd door uw eigen bezorger (maandjaar).

 • Direct alles in huis
 • Alles aan huis bezorgd
 • Een volwaardige supermarkt

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Gulpen-Wittem

Bent u op zoek naar ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Gulpen-Wittem? Of prefereert u gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor senioren? Of bent u meer op zoek naar een organisatie met expertise op het gebied van tafeltje dekje, met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden een hoop menu’s die mogelijk aansluiten bij uw wensen en eventuele voedingsvoorschrift. Geniet onbezorgd van maaltijden als Lasagna bolognese of Shoarma met zuurkool. Onderstaand ontdekt u een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk van dienst kunnen zijn. Dikwijls kunt u het eerst proberen met een proefpakket. Zodoende kunt een voor een lage prijs gezonde maaltijden met verse ingrediënten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen keuren. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. De gerechten worden vaak geleverd door uw eigen bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken meestal niet met een doorlopende overeenkomst. Op deze website leest u ook meer over Apetito.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Restaurant TalentinoVan Eynattenstraat 26269 CHMargraten
SPAR ColenDalestraat 236262 NPBanholt
Keurslagerij PinckaersKerkstraat 12A6245 CBEijsden
Keurslager DumontMaastrichterlaan 78A6291 ETVaals
SPAR MaaltijdserviceKerkstraat 16321 AHWijlre
BuurtzorgSchoolstraat 86336 ARHulsberg
Keurslager KeulenKerkstraat 266336 BBHulsberg
Durpswinkel ImpulsWilhelminastraat 196351 GNBocholtz
Stichting Tafeltje-Dek-JeCortenbachstraat 56367 EXVoerendaal
Zorgcentrum ’t BrookStrijthagenstraat 46367 TNVoerendaal
Een vermelding wijzigen of extra opties toevoegen? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat kosten de maaltidjen?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Gulpen-Wittem voor ouderen variëren nogal. De prijs die wordt gerekend is afhankelijk van o.a. de aanbieder, het productieproces, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Koelverse maaltijd zoals Hamlapje, tuinboontjes, spekjes, aardappelpuree, bieslook is er al voor €5,85.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Boerenkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst is verkrijgbaar vanaf €4,5.
 • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Kalfssaucijsjes in specerijenjus. Witlof à la crème. Gekookte aardappelen bestelt u vanaf €6,75.
Het eten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Vissoep, extra groenten en iets lichts zoals Oranjevla om het af te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Mogelijk kan u dan via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Gulpen-Wittem. Meer details kunt u teruglezen op www.gulpen-wittem.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Tafeltje Dekje.

Gegevens

 • Provincie: Limburg
 • Gemeente: Gulpen-Wittem
 • (Net) nummer: 043 (+3143)
 • Postcode: 6271
 • Veel gezochte wijk: Gulpen

Suggesties van maaltijden

 • Zalm in dillesaus
 • Babi ketjap, bami
 • Gegrilde paprika
 • Spinaziestamppot
 • Appelpannenkoek

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Gulpen-Wittem regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Kijk eerst na welk type thuismaaltijd in lijn is met uw situatie. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijddiensten en kies er een. Let met name op het aanbod, keuze in bezorgdagen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Begin met het proefpakket

  De bekende dienstverleners hanteren een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Vaak gaat het om 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Op basis daarvan kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met alle aanbieders.

 4. Maaltijden afnemen

  Genoten van de proefmaaltijd? Dan kunt u snel en simpel een nieuwe menulijst invullen. Dikwijls doet u dat door te bellen, met behulp van de menulijst, of met de computer. De thuismaaltijden worden dikwijls geleverd door een vriendelijke bezorgservice in september 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment is er vaak een menulijst met gemiddeld 15 gerechten. Binnen het vriesvers-segment is het aanbod gelimiteerd tot 75 – 125 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij de tafeltje dekje service kiest u voor een daghap, zonder keuze. In steeds meer gevallen is vers op maat een speciale feature.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijd-verzorgers bieden een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Neem nou Witte rijst en Donkey Kicks Chicken. Hierdoor zijn er voor alle ouderen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met de organisatie waar u klant bent.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis op het moment dat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Middels de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men direct en zonder moeite – op meerdere manieren – de gerechten inkopen.

Hoe werken de leveringen?

De menu’s worden meestal door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelverse maaltijden wekelijks. Bij vriesverse gerechten maandelijks.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een verse maaltijd bevordert een goede balans en energie. Een warme maaltijd in de avond wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel ouderen of invaliden hebben moeite met het bereiden van een maaltijd. Op basis daarvan ontstonden er diverse mogelijkheden thuishulp rondom koken en eten. Dit heeft te maken met een thuishulp voor keukeninrichting, opwarmen van eten en consumptie. We onderscheiden hiervoor een aantal zorgwetten: Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO september 2023) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Gulpen-Wittem. Uw regeling biedt enkele voordelen:

 • Gesubsidieerd eten bij een restaurant in de buurt. Bezorging in onder andere Gulpen, Wijlre, Eys, Wittem, Mechelen, Epen, Slenaken.
 • Voordelige magnetronmaaltijden van een verstrekker waar uw gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Gulpen-Wittem maaltijdbezorging.
 • Een persoon die samen met u gaat eten. Middels www.gulpen-wittem.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” wat de verschillende mogelijkheden in de gemeente zijn (postcodegebied 6270, 6271).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente