Maaltijdservice Nuth

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Nuth voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Benieuwd naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Nuth? Via de maaltijdservice-vergelijker vergelijkt u overzichtelijk verschillende leveranciers in uw regio. Een warme maaltijdservice, of dagverse maaltijden die u zelf moet opwarmen: het kan allemaal. Al beschikbaar vanaf €4,75 per gerecht. Aanschuiven voor Gebakken zalmfilet met Normandische saus. Bladspinazie. Aardappelpuree met bieslook en Heekfilet met hollandaissesaus, aardappelpuree met persillade, wortelen met peterselie? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Via de maaltijdservice in Nuth geniet u van de lekkerste gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieLimburg
GemeenteNuth
Netnummer045 (+3145)
Postcode6361
PrijsindicatieVanaf €6,26
Maaltijd suggestieRundvlees in saus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten december 2023

Senioren maaltijdservice in Nuth

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices die actief zijn in Nuth. U kunt denken aan grote maaltijdbezorgers als Vers aan tafel en/of Spar. Ook in de gemeente zelf zijn er verschillende partijen en vrijwilligersorganisaties. Elke leverancier onderscheidt zich door zijn eigen aanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Middels deze pagina kunt u de services rustig naast elkaar bekijken. Het uitzoeken van een solide dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo een stuk gemakkelijker. Twijfelt u nog? Ga dan eerst voor een betaalbaar proefpakket. Is er sprake van specifieke wensen zoals onder andere eiwitrijke of andere warme dieetmaaltijden in Nuth? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Meer en meer maaltijden aan huis voor ouderen zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, vol verse producten en veel groenten. Later worden ze snel teruggekoeld. Door dit proces blijven smaak en vitamines ongeschonden. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Altijd 200 gram groente
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen pakjes en zakjes

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na bereiding in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur raken niet bedorven. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week bestellen is dus niet noodzakelijk.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Porties ruim voldoende
 • Groot keuzemenu

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Nuth. Een prima oplossing voor bijv. ouderendie geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. U kunt meteen aanschuiven! Doorgaans geïnitieerd door een meer lokale partij.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorger

Boodschappenservice

Diverse bedrijven bieden ook een handige boodschappenservice voor chronisch zieken. Zodoende haalt men moeiteloos belangrijke boodschappen als chocoladevla of tomaten. Gewoonlijk kosteloos bezorgd op een vast tijdstip (maandjaar).

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Duizenden producten

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Nuth

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Nuth? Of prefereert u gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor senioren? Of geeft u de voorkeur aan een lokale organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? Er is de keuze uit een groot aantal magnetronmaaltijden die mogelijk passen bij uw eisen en eventuele dieet. Op die manier kunt u weer genieten van Macaroni in tomatensaus, ham, kaas of Poffertjes met poedersuiker. Onderstaand ontdekt u verschillende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk van dienst kunnen zijn. Dikwijls kunt u het eerst proberen met een proefpakket. Hiermee kunt u tegen een aantrekkelijke prijs complete maaltijden met lekker veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen beoordelen. Maaltijden kan vaak via de bestellijst, per telefoon of internet. Uw bestelling wordt vaak bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Er geldt meestal geen vast contract. Lees ook verder over: Eiwitrijke maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Durpswinkel ImpulsWilhelminastraat 196351 GNBocholtz
Keurslager KeulenKerkstraat 266336 BBHulsberg
BuurtzorgSchoolstraat 86336 ARHulsberg
Stichting Tafeltje-Dek-JeCortenbachstraat 56367 EXVoerendaal
Zorgcentrum ’t BrookStrijthagenstraat 46367 TNVoerendaal
Slagerij KuypersTenelenweg 26367 VVVoerendaal
Durpswinkel Rode BeukKloosterstraat 576369 ABSimpelveld
DinnerTime!Dr. Schaepmanstraat 186371 EJLandgraaf
ZondagsvleesBuizerdweg 116374 BSLandgraaf
De Keuken BaronesKerkstraat 16A6374 HKLandgraaf
Bedrijf toevoegen of een vermelding aanpassen? Stuur dan een bericht.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van maaltijden aan huis in Nuth voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs voor een gerecht wordt samengesteld door bijvoorbeeld de leverancier, het soort maaltijd, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Koelverse maaltijd zoals Runderlapje, stoofperen, aardappelpuree, bieslook is verkrijgbaar vanaf €5,1.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Stamppot Andijvie met spekjes bestelt u vanaf €3,75.
 • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Heekfilet met hollandaissesaus, aardappelpuree met persillade, wortelen met peterselie is beschikbaar vanaf €6,95.
De gerechten kan men aanvullen met onder andere Roomsoep, een extra salade en niet te vergeten een toetje als Pêche melba als nagerecht. Is uw budget niet toereikend? Soms kan men een subsidie aanvragen via het WMO loket van de gemeente Nuth. Overige informatie kan u lezen op www.nuth.nl. Bekijk ook meer informatie over Albert Heijn.

Feiten

 • Provincie: Limburg
 • Gemeente: Nuth
 • Regionummer: 045 (+3145)
 • Postcodegebied: 6361
 • Veel gezochte wijk: Nuth

Maaltijd ideeën

 • Hutspot, rundvlees
 • Broccoli kaassaus
 • Stamppot zuurkool
 • Hollandse hachee
 • Prei a la creme

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Nuth aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Check als eerst wat voor soort seniorenmaaltijd rijmt met uw wensenlijstje. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden aanbieders

  Vergelijk de professionele maaltijdservices en bekijk de beschikbaarheid. Bekijk met name het maaltijd-aanbod, de wijze van bezorgen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Begin met het proefpakket

  Het gros van de dienstverleners stunten met een voordelig proefpakket. U moet dan denken aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Door hier gebruik van te maken kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met geschikte services.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was de proefbestelling goed? Gelukkig, nu kan men dagelijks een nieuwe menulijst invullen. Gewoonlijk is dat mogelijk telefonisch, door gerechten in te vullen, of met de computer. De maaltijden worden doorgaans tot in de keuken geleverd via een vriendelijke bezorgservice in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden krijgt u meestal te maken met een bestellijst met circa 20 gerechten. Gaat men voor vriesvers, dan kan men kiezen uit 100+ vaste menu’s. Rondom tafeltje dekje heeft u te maken met een daghap, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf uw menu samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Zeker. Landelijke leveranciers hanteren een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Zoals bijv. Geglaceerde wortel of Kalfssaucijsje met mosterdjus, aardappelpuree, andijvie à la crème. Zo krijgt iedereen geschikte bezorgmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw bezorger.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd nadat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Aan de hand van de menulijsten kan men direct en zonder moeite – digitaal, telefonisch of met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De magnetronmaaltijden worden normaliter door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip geleverd. Het koelverse assortiment 1 of 2 keer per week. Bij vriesverse maaltijden maandelijks.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met voldoende groenten vormt de basis voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagverse warme maaltijd is daarbij cruciaal. Veel ouderen of gehandicapten hebben moeite met het bereiden van een maaltijd. Mede daardoor bieden een aantal organisaties hulp bij eten en drinken. We hebben het over steun bij keukeninrichting, opwarmen van eten en consumptie. Hiervoor kan ook aanspraak worden gemaakt op Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO december 2023), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u moeite met de financiën? Dan is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening Nuth. De voorziening biedt enkele voordelen:

 • Gesubsidieerde gerechten bij bijvoorbeeld een woonzorgcentrum. Inclusief levering in de wijken Nuth, Wijnandsrade, Hulsberg, Schimmert.
 • Korting op magnetronmaaltijden van een leverancier waar uw gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Nuth maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het bereiden/eten van de maaltijd. Middels www.nuth.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en de opties in de gemeente (postcodegebied 6360, 6361, 6363).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente