Maaltijdservice Schimmert

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Schimmert voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Benieuwd naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Schimmert? Middels onze vergelijker vergelijkt u eenvoudig verschillende leveranciers in de buurt. Tafeltje dekje, of opwarmmaaltijden die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: de mogelijkheden zijn enorm. Verkrijgbaar vanaf €4,90 p.p. Aan tafel voor Bruine bonenschotel, spek, kip, witte rijst of Gestoofde lamsschouder? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Dankzij de maaltijdservice in Schimmert geniet u van smaakvolle gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieLimburg
GemeenteNuth
Netnummer045 (+3145)
Postcode6333
PrijsindicatieVanaf €6,6
Maaltijd suggestieGestoofde lamsschouder

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juli 2022

Senioren maaltijdservice in Schimmert

Er zijn nogal wat maaltijdservices in de buurt van Schimmert. Neem bijv. interessante organisaties als Vers voor Thuis en Coop. Ook in deze plaats zelf ontwikkelen zich verscheidene aanbieders en restaurants. Elke optie levert een eigen menu en voorwaarden. Aan de hand van deze pagina kan u daardoor de bedrijven overzichtelijk met elkaar vergelijken. De keuze maken voor een degelijke verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende wat aangenamer. Moeite met kiezen? Bestel in dat geval een goedkoop proefpakket. Heeft u menu-voorkeuren zoals onder andere vloeibare of andere warme dieetmaaltijden in Schimmert? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Legio maaltijden aan huis voor bejaarden worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met 100% verse ingrediënten. In de volgende stap wordt de maaltijd snel teruggekoeld. Daardoor blijven geur, kleur en smaak onaangeroerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen pakjes en zakjes

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers klaargemaakt en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Vitamines en mineralen blijven zo intact. Meerdere maanden te bewaren. Wekelijks een bezorger aan huis is dus niet noodzakelijk.

 • Maandenlang te bewaren
 • Kleine en grote porties
 • NL en buitenlandse keuken

Tafeltje dekje

Bij tafeltje dekje krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Schimmert. Perfect voor bijv. bejaarden die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Meestal verzorgd door lokale vrijwilligers.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappenservice

Verscheideneaanbieders voorzien in een bruikbare boodschappenservice voor gehandicapten. Zo bestelt u moeiteloos de boodschappen zoals scharreleieren of tomaten. Normaliter kosteloos afgeleverd door uw eigen bezorger (maandjaar).

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Uitgebreid assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Schimmert

Bent u op zoek naar gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Schimmert? Of bent u meer op zoek naar een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor senioren? Of houdt u juist van een service die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden allerlei thuismaaltijden die mogelijk rijmen met uw situatie en diëten/allergieën. Geniet onbezorgd van maaltijden als Kibbeling met kruidendip of Stoofpotje, andijvie à la crème, aardappelpuree. Hieronder ontdekt u een aantal landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk van dienst kunnen zijn. Veel leveeranciers wekren met een proefpakket. Op die manier kunt u extra voordelig complete maaltijden met dagverse ingrediënten en weinig zout en andere toevoegingen proeven. U kunt vaak via verschillende manieren bestellen. De menu’s worden vaak geleverd door een persoonlijke bezorger. Er is meestal geen sprake van een abonnement. Lees ook verder over: Albert Heijn.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
SPAR MaaltijdserviceKerkstraat 16321 AHWijlre
Keurslager DumontMaastrichterlaan 78A6291 ETVaals
Restaurant TalentinoVan Eynattenstraat 26269 CHMargraten
BuurtzorgSchoolstraat 86336 ARHulsberg
Keurslager KeulenKerkstraat 266336 BBHulsberg
Durpswinkel ImpulsWilhelminastraat 196351 GNBocholtz
Stichting Tafeltje-Dek-JeCortenbachstraat 56367 EXVoerendaal
Zorgcentrum ’t BrookStrijthagenstraat 46367 TNVoerendaal
Slagerij KuypersTenelenweg 26367 VVVoerendaal
Durpswinkel Rode BeukKloosterstraat 576369 ABSimpelveld
Bedrijf toevoegen of een vermelding aanpassen? Contact opnemen kan per mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe hoog zijn de kosten van de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Schimmert voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die u betaalt wordt samengesteld door bijvoorbeeld de leverancier, het totale assortiment, en de bezorgmogelijkheden.

 • Koelverse maaltijd zoals Gehaktbal, bladspinazie à la crème, gekookte aardappelen kunt u al bestellen vanaf €4,6.
 • Diepvriesmaaltijd als Stamppot knolselderij met rucola bestelt u vanaf €4,5.
 • Een warme maaltijd (tafeltje dekje) als Hollandse hachee, rode kool, gekookte aardappelen kan je kopen vanaf €6,45.
De avondmaaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Kimchi jjigae, een extra salade en voor de volledigheid een Panna cotta om mee af te sluiten. Beschikt u niet over voldoende geld? Doorgaans kunt u de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Nuth. Overige informatie kunt u vinden op www.nuth.nl. Of klik door voor meer informatie over Apetito.

Feiten

 • Provincie: Limburg
 • Gemeente: Nuth
 • (Regio) nummer: 045 (+3145)
 • Postcode: 6333
 • Populaire wijk: Nuth

Maaltijden tips

 • Bami babi ketjap
 • Runderstoofpotje
 • Forel met venkel
 • Chili sin carne
 • Omelet in saus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Schimmert regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Ga eerst na welk type ouderenmaaltijd rijmt met uw wensenlijstje. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden leveranciers

  Vergelijk de meest gekozen maaltijdservices en bepaal uw voorkeuren. Let goed op het maaltijd-aanbod, de manier van bezorging, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Begin met het proefpakket

  De bekende maaltijd-verzorgers geven een goedkoop of gratis proefpakket. Bijvoorbeeld 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Mede daarom kunt u zonder hoge kosten kennismaken met gespecialiseerde maaltijd-verzorgers.

 4. Een vaste leverdag

  Genoten van de proefmaaltijd? Dan kan men overzichtelijk nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls kan dat door even te bellen, door gerechten in te vullen, of via internet. De gerechten worden veelal tot in de keuken geleverd via een lokale leverancier in juli 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met gemiddeld 25 maaltijden. Gaat men voor vriesvers, dan kunt u meestal kiezen uit 70+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Met een tafeltje dekje treft men een vaststaand menu per dag. In sommige gevallen is zelf mixen en combineren een optie die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, steeds meer aanbieders gebruiken een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Denk aan Gehaktbal met jus, bloemkool à la crème en gekookte aardappelen en Viergroentenstamppot, gehaktbal. Zodoende ontvangt men altijd goede gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw maaltijdservice.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd nadat u een bestelling heeft doorgegeven. Middels de unieke menukaart / lijst kunt u gemakkelijk – op meerdere manieren – de maaltijdservice bestellen.

Hoe werken de leveringen?

De opwarmmaaltijden worden gewoonlijk door een lokale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers spreken we van elke week. Het vriesverse assortiment om de 2 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een gewoon goede maaltijd stimuleert een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagverse warme maaltijd mag dan ook niet ontbreken. Veel bejaarden of mensen met een beperking zijn niet in staat dit zelfstandig te regelen. Op basis daarvan ontstonden er diverse mogelijkheden hulp rondom de maaltijd. Het betreft thuishulp bij keukeninrichting, opwarmen van eten en consumptie. Dit wordt vaak geregeld vanuit de Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juli 2022) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u zich soms beroepen op een subsidie maaltijdvoorziening Schimmert. De subsidie kan u veel opleveren:

 • Voordelig aanschuifen bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Inclusief levering in de wijken Nuth, Wijnandsrade, Hulsberg, Schimmert.
 • Korting op thuismaaltijden van een bedrijf waar uw gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Schimmert maaltijdbezorging.
 • Een vrijwilliger die helpt met het opwarmen van het eten. Op www.nuth.nl zijn er meer maaltijdvoorziening details op te vragen en info over het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 6333).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan