Maaltijdservice Simpelveld

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Simpelveld voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Behoefte aan gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Simpelveld? D.m.v. deze website doorzoekt u moeiteloos verschillende services in de buurt. Een warme maaltijdvoorziening, of een magnetronmaaltijd die nog even in de magnetron moeten: het kan allemaal. Dit kan al vanaf €5,40 per keer. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Viscurry. Sajour boontjes. Couscous en Koolvis, broccoli, kruidenpuree? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er is een oplossing! Met behulp van de maaltijdservice in Simpelveld geniet u van smaakvolle gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLimburg
GemeenteSimpelveld
Netnummer045 (+3145)
Postcode6369
PrijsindicatieVanaf €6,32
Maaltijd suggestieMacaroni

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten december 2023

Senioren maaltijdservice in Simpelveld

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdservices in en rondom Simpelveld. Bijvoorbeeld interessante bezorgers als Royal Foods of Vers Voor Thuis. Maar ook op regionaal niveau kunt u terecht bij interessante partijen en vrijwilligersorganisaties. Iedere optie wordt gekenmerkt door een eigen aanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Door gebruik te maken van www.seniorenmaaltijd.nl kunt u derhalve de bezorgers eenvoudig op een aantal punten vergelijken. Het kiezen van een degelijke verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook een beetje makkelijker. Eerst eens proberen? Bestel dan een goedkoop proefpakket. Spelen er bepaalde wensen als bijv. gemalen of andere warme dieetmaaltijden in Simpelveld? Dat is niet erg! Meer en meer thuismaaltijden voor ouderen zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met uitsluitend verse groenten. Daaropvolgend worden deze maaltijden gekoeld naar onder 5⁰C. Met deze techniek blijven smaak en vitamines ongedeerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Vers van het land
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct shock-freeze ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen gaan zo niet verloren. Meerdere maanden te bewaren. Elke week een bezorging is geen verplichting.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Grote keuze uit gerechten

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Simpelveld. Vaak toegepast door bijv. chronisch zieken die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Veelvuldig geregeld via een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct aanschuiven
 • WMO mogelijkheden
 • Individuele bezorgopties

Boodschappenservice

Verschillende aanbieders hanteren ook een praktische boodschappenservice voor ouderen. In dat geval bestelt men zonder moeite praktische of verse producten als afbakbroodjes of koffieroomcups. Normaal gratis mee bezorgd door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Duizenden producten

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Simpelveld

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van uitstekende diepvriesmaaltijd in Simpelveld? Of neigt u meer naar een blijvende oplossing als koelverse opwarmmaaltijden? Of wenst u juist een leverancier die zich concentreert op tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit een hoop seniorenmaaltijden die mogelijk aansluiten bij uw situatie en menu voorkeuren. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Pannekoeken met een gebakken ei of Tomatensoep met balletjes. Op seniorenmaaltijd.nl bieden wij verschillende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk ook terecht kunt. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Daarmee kunt een voor een lage prijs heerlijke maaltijden met verse ingrediënten en weinig kunstmatige toevoegingen proberen. U kunt vaak via verschillende manieren bestellen. De menu’s worden vaak geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken meestal niet met een doorlopende overeenkomst. Bekijk ook meer informatie over Lactosevrije maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale bedrijven, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Durpswinkel Rode BeukKloosterstraat 576369 ABSimpelveld
Slagerij KuypersTenelenweg 26367 VVVoerendaal
Zorgcentrum ’t BrookStrijthagenstraat 46367 TNVoerendaal
DinnerTime!Dr. Schaepmanstraat 186371 EJLandgraaf
ZondagsvleesBuizerdweg 116374 BSLandgraaf
De Keuken BaronesKerkstraat 16A6374 HKLandgraaf
BuurtzorgMaastrichterlaan 806374 VSLandgraaf
BuurtzorgLokerstraat 286413 ENHeerlen
Smakelijk eten – warme maaltijdserviceAmmonieterf 576413 KPHeerlen
MeanderGroepKerkraderweg 766416 CKHeerlen
Kent u zelf nog nieuwe bedrijven of info laten aanpassen? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Simpelveld voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs hangt namelijk af van elementen als de aanbieder, het type gerecht en eventuele allergieën.

 • Koelverse maaltijd zoals Stoofpotje, andijvie à la crème, aardappelpuree is er al voor €5,1.
 • Diepvriesmaaltijd als Kip in kerriesaus, doperwten, rijst is beschikbaar vanaf €4,45.
 • Een tafeltje-dekje-maaltijd (warm geleverd) als Sucadelapje, sperziebonen, aardappelpuree is er al vanaf €7,45.
De gerechten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Tom kha kai, een extra rauwkostsalade en een toetje als Chocolade mousse achteraf. Heeft u weinig financiële middelen? Soms kan men de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Simpelveld. Meer details treft u op www.simpelveld.nl. Lees ook verder over Vegetarische maaltijden.

Stats & Facts

 • Provincie: Limburg
 • Gemeente: Simpelveld
 • Regionummer: 045 (+3145)
 • Postcode: 6369
 • Wijk: Simpelveld

Maaltijd ideeën

 • Hutspot met hachee
 • Witlof ovenschotel
 • Champignon omelet
 • Zalm in dillesaus
 • Speklapje in jus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Simpelveld aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Achterhaal eerst welk type ouderenmaaltijd klopt met uw leefpatroon. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk de professionele maaltijdvoorzieningen en kies een geschikte. Check vooral het gerechten-aanbod, de bestel en bezorgopties, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Een proefpakket nemen

  De populaire services geven een spotgoedkoop proefpakket. U kunt denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Mede daarom kunt u op een prettige manier kennismaken met aantrekkelijke dienstverleners.

 4. Wekelijks bestellen

  Bevalt het proefpakket? In dat geval kunt u snel en simpel nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls is dat mogelijk via de telefoon, met behulp van de menulijst, of email / internet. De gerechten worden dikwijls geleverd aan huis door een regionale bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

In het geval van koelverse maaltijden profiteert u van een menukaart met grofweg 25 maaltijden. Als we het hebben over vriesvers is er een keus te maken uit 75 – 125 blijvende maaltijden. Via het tafeltje dekje principe treft men een vast weekmenu. Soms is zelf samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke dienstverleners voorzien in een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Thais gestoofde vis, wilde rijst, doperwten en Gepocheerde koolvisfilet met vissaus, gestoofde prei en aardappelpuree. Op die manier ontvangt men altijd goede kant-en-klaar maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw eigen aanbieder.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er geldt geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd zodra u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door middel van de standaard bestellijst kan men direct en zonder moeite – op meerdere manieren – een bestelling plaatsen.

Hoe werken de leveringen?

De magnetronmaaltijden worden meestal door een lokale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij gerechten maaltijden 1 a 2 keer per 7 dagen. Het vriesverse aanbod om de 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een gewoon goede maaltijd heeft invloed op een optimale lichamelijke gesteldheid. De warme maaltijd is daarbij een voorwaarde. Diverse senioren of hulpbehoevenden lukt het niet om zelf hun potje te koken. Hierdoor onderscheiden we een aantal vormen van thuishulp rondom koken en eten. Dit heeft te maken met hulp bij klaarmaken, klaarzetten of toediening. Dit wordt vaak geregeld vanuit de Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO december 2023), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u een laag inkomen? Dan is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Simpelveld. Deze voorziening biedt enkele voordelen:

 • Gesubsidieerde maaltijden via een wooninstelling of restaurant. Zij leveren in de regio, waaronder Simpelveld, Bocholtz.
 • Voordelige magnetronmaaltijden van een partij waar uw gemeente een overeenkomst mee heeft voor tafeltje dekje Simpelveld maaltijdbezorging.
 • Een vrijwilliger die helpt met het opwarmen van het eten. Via www.simpelveld.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” hoe de gemeente hiermee omgaat (postcodegebied 6369).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente