Maaltijdservice Voerendaal

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Voerendaal voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u verse maaltijden aan huis voor ouderen in Voerendaal? Met behulp van deze website vindt u overzichtelijk diverse aanbieders in de buurt. Tafeltje dekje, of koelverse maaltijden die een paar minuten in de magnetron gaan: de mogelijkheden zijn enorm. Al te verkrijgen vanaf €5,20 p.p. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Speklapje in jus en Verse komkommersalade? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door de maaltijdservice in Voerendaal profiteert u van heerlijke maaltijden, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

ProvincieLimburg
GemeenteVoerendaal
Netnummer043 (+3143)
Postcode6367
PrijsindicatieVanaf €6,39
Maaltijd suggestieErwtensoep

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Voerendaal

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices die actief zijn in Voerendaal. U kunt denken aan grote organisaties als Freasy of Handgraaf maaltijden. Ook binnen de gemeente zien we tal van leveranciers en wijkrestaurants. Elke service levert een “eigen” manier van bereiding en voorwaarden. Geholpen door de maaltijdservice-vergelijker kan u de bezorgers gemakkelijk met elkaar vergelijken. De keuze maken voor een solide verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor een stuk gemakkelijker. Zijn er nog twijfels? Start eens met een speciaal voordelig proefpakket. Heeft u te maken met specifieke wensen als o.a. lactosebeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Voerendaal? Dat hoeft niet erg te zijn! Flink wat maaltijden aan huis voor senioren zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd kakelverse ingrediënten. Nadien worden deze maaltijden direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door dit proces blijven structuur en smaak in topconditie. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Altijd volledig vers
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na bereiding ingevroren via de shock-freeze methode. Structuur en smaak blijven zo intact. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week bestellen is dus niet noodzakelijk.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Eenvoudig op te warmen
 • Enorm veel keuze

Tafeltje dekje

Bij tafeltje dekje krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Voerendaal. Een redding voor bijv. ouderendie niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Doorgaans georganiseerd door lokale vrijwilligers.

 • Direct aanschuiven
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappenservice

Meerdere organisaties faciliteren daarnaast een bruikbare boodschappenservice voor ouderen. Hierdoor koop u moeiteloos broodnodige boodschappen als koffiekoeken of ontbijtspek. Normaal gratis bezorgd tot in de keuken (maandjaar).

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Voerendaal

Hebt u interesse in uitstekende diepvriesmaaltijd in Voerendaal? Of houdt u juist van een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor ouderen? Of zoekt u juist een instelling die zich concentreert op tafeltje dekje, zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit vele type aanbieders die mogelijk aansluiten bij uw wensen en menu voorkeuren. Wekelijks kunt u kiezen uit maaltijden als Witlof ovenschotel of Stamppot koolraap met appel. Op deze pagina ontdekt u verschillende landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Dikwijls kunt u het eerst proberen met een proefpakket. Zodoende kunt een voor een lage prijs ambachtelijke maaltijden met lekker veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proberen. Het invullen van de bestellijst kan vaak via een menulijst, telefonisch of online. De maaltijden worden vaak bezorgd door een persoonlijke bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken meestal niet met een doorlopende overeenkomst. Op deze website leest u ook meer over Maaltijdservice.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale bedrijven, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Stichting Tafeltje-Dek-JeCortenbachstraat 56367 EXVoerendaal
Durpswinkel ImpulsWilhelminastraat 196351 GNBocholtz
Keurslager KeulenKerkstraat 266336 BBHulsberg
Zorgcentrum ’t BrookStrijthagenstraat 46367 TNVoerendaal
Slagerij KuypersTenelenweg 26367 VVVoerendaal
Durpswinkel Rode BeukKloosterstraat 576369 ABSimpelveld
DinnerTime!Dr. Schaepmanstraat 186371 EJLandgraaf
ZondagsvleesBuizerdweg 116374 BSLandgraaf
De Keuken BaronesKerkstraat 16A6374 HKLandgraaf
BuurtzorgMaastrichterlaan 806374 VSLandgraaf
Kent u zelf nog nieuwe bedrijven of info laten aanpassen? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe hoog zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Voerendaal voor ouderen wijken nogal af. De prijs die u betaalt hangt namelijk af van onderdelen als de maaltijdservice, de mate van versheid, en de omvang van de bezorgservice.

 • Koelverse maaltijd zoals Rode bieten met een speklap en jus is verkrijgbaar vanaf €5,1.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Linzensoep met bleekselderij kunt u al laten bezorgen vanaf €4,35.
 • Tafeltje dekje (een warme maaltijd aan huis) als Gekruide speklap is er al vanaf €7,3.
Het eten kan uitgebreid worden. Bestel ook Bruinebonensoep, een extra salade en een dessert als Mokka ijs om mee af te sluiten. Zijn kosten voor u een probleem? Doorgaans kunt u via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Voerendaal. Aanvullende info is beschikbaar op www.voerendaal.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Diepvriesmaaltijden.

Informatie

 • Provincie: Limburg
 • Gemeente: Voerendaal
 • (Regio) nummer: 043 (+3143)
 • Postcode: 6367
 • Veel gezochte wijk: Voerendaal

Maaltijden suggesties

 • Gepofte aardappels
 • Slavink in uienjus
 • Nasi babi pangang
 • Lamsvlees in saus
 • Runderstoofpotje

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Voerendaal aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Achterhaal eerst wat voor soort kant-en-klaar maaltijd aansluit op uw omstandigheden. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk professionele maaltijddiensten en maak een keuze. Bekijk met name de voedingswaarden, de wijze van bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Probeer het proefpakket

  De meeste maaltijdservices stunten met een goedkoop of gratis proefpakket. U kunt denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Op basis daarvan kunt u zonder hoge kosten kennismaken met alle maaltijdservices.

 4. Maaltijden afnemen

  Beviel het proefpakket? Zo ja, dan kan men zonder moeite weer nieuwe gerechten bestellen. In veel gevallen doet u dat door even te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of via internet. De thuismaaltijden worden altijd aan huis gebracht via een lokale leverancier in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er doorgaans een keuze menulijst met plusminus 20 gerechten. In het aanbod van vriesvers kunt u kiezen uit 80+ vaste menu’s. Bij tafeltje dekje is er sprake van een daghap, zonder keuze. In steeds meer gevallen is zelf uw bord samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel dienstverleners voorzien in een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Als bijv. Lekkerbekje remouladesaus sperziebonen puree of Naturel-pannenkoek. Hiermee kan iedereen genieten van opwarmmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er is geen sprake van een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd indien u zelf een bestelling geplaatst heeft. Aan de hand van de unieke menukaart / lijst kan men eenvoudig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling plaatsen.

Hoe verloopt de levering?

De maaltijden worden normaliter door een lokale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelverse maaltijden 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesverse gerechten elke 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een gewoon goede maaltijd is van belang voor een goede balans en energie. Een verse warme maaltijd is daarbij een voorwaarde. Sommige bejaarden of hulpbehoevenden kunnen moeite ervaren tijdens het koken. Om die reden zijn er een aantal vormen van hulp bij koken of regelen van maaltijden. Bijvoorbeeld iemand die helpt bij keukeninrichting, opwarmen van eten en consumptie. Dit wordt vaak geregeld vanuit de Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Voerendaal. Zo’n voorziening kan bijvoorbeeld inhouden:

 • Gesubsidieerd eten bij een wijkrestaurant of eetpunt. Zij leveren in de regio, waaronder Voerendaal, Kunrade, Ubachsberg, Klimmen, Ransdaal, Verspreide huizen Voerendaal.
 • Gesubsidieerde maaltijden aan huis van een verstrekker waar uw gemeente een contract mee heeft voor tafeltje dekje Voerendaal maaltijdbezorging.
 • Klaarzetten, aanreiken en toedienen van voeding. Via www.voerendaal.nl treft u onder “maaltijdvoorziening” het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 6312, 6367).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente