Maaltijdservice Onderbanken

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Onderbanken voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Onderbanken? Door gebruik te maken van onze tool vindt u gemakkelijk diverse aanbieders die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of koelverse maaltijden die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: het kan allemaal. Verkrijgbaar vanaf €4,30 per persoon. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Gebakken lekkerbekje met vegetarische jus, gebakken aardappelen, wortelen met doperwten en Wild Crunches? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Door de maaltijdservice in Onderbanken ontvangt u vers bereidde maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLimburg
GemeenteOnderbanken
Netnummer045 (+3145)
Postcode6439
PrijsindicatieVanaf €6,27
Maaltijd suggestieVarkenssteak in jus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Onderbanken

We zien meer en meer maaltijdservices in en rondom Onderbanken. We hebben het over grote aanbieders als Apetito en Ekonoom. Maar ook op regionaal niveau bestaan er allerlei organisaties en vrijwilligersorganisaties. Iedere optie heeft weer een eigen keuken en bestel- en bezorgmogelijkheden. Middels onze vergelijker kunt u de bezorgers probleemloos op een aantal punten vergelijken. Het kiezen van de beste verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij derhalve leuker en makkelijker. Moeite met kiezen? Kijk dan eerst naar een speciaal voordelig proefpakket. Heeft u te maken met maaltijdvoorkeuren zoals bijv. vloeibare of andere warme dieetmaaltijden in Onderbanken? Er is een oplossing! Een groot aantal thuismaaltijden voor ouderen zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Vervolgens worden deze producten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Om die reden blijven smaak en voedingswaarden onaangeroerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Rijke smaak en beleving
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na bereiding middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen raken niet bedorven. Maximaal 3 maanden houdbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is geen verplichting.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • NL en buitenlandse keuken

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje: warme maaltijden aan huis voor senioren in Onderbanken. Een uitkomst voor bijv. gehandicapten die het eten niet meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Doorgaans afgehandeld door een lokale zorginstelling.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappenservice

Meerdere services beschikken over een handige boodschappenservice voor senioren. Zo haalt u eenvoudig praktische of verse producten als griekse yoghurt of sappen. Veelal zonder extra kosten bezorgd door uw eigen bezorger (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Onderbanken

Bent u specifiek op zoek naar gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Onderbanken? Of bent u meer op zoek naar een blijvende oplossing als koelverse bezorgmaaltijden? Of neigt u meer naar een lokale organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn flink wat type aanbieders die mogelijk rijmen met uw gesteldheid en menu voorkeuren. Wekelijks kunt u kiezen uit maaltijden als Flensjes met fruit of Kipfilet in piri piri saus. Onderstaand ontdekt u diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk ook verder kunnen helpen. Veel leveeranciers wekren met een proefpakket. Hiermee kunt u heel voordelig heerlijke maaltijden met verse ingrediënten en weinig koolhydraten proeven. Het invullen van de bestellijst kan vaak via een menulijst, telefonisch of online. Het eten wordt vaak bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Ook is het vrijblijvend, er is meestal niet iets als een vast lidmaatschap. Bekijk ook meer informatie over Koolhydraatarme maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Zorgcentrum Elvira-LeontineDe Gyselaar 10/10a6436 AXAmstenrade
SPAR VliegerMgr. Hanssenlaan 836433 BKHoensbroek
BuurtzorgGouverneur Baron van Hovellplein 196432 HEHoensbroek
Cicero ZorghuisSt. Brigidastraat 36441 CRBrunssum
Cicero – Huize LouiseVijverlaan 56443 BABrunssum
MeanderGroepRumpenerstraat 4 a6443 CDBrunssum
Uw Slager KeldermannWijenweg 1836446 ALBrunssum
Zorgcentrum EmmastaeteAkerstraat Noord 63 hs036446 XCBrunssum
BuurtzorgKerkstraat 7 A6447 BGMerkelbeek
MeanderGroepMarkt 526461 EDKerkrade
Onze lijst met opties aanpassen of uit laten breiden? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Onderbanken voor ouderen zijn ontzettend divers. Het tarief voor een maaltijd komt tot stand door onderdelen als de maaltijdservice, herkomst ingrediënten, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Koelverse maaltijd zoals Quinoa met gra­naat­ap­pel & avo­ca­do bestelt u vanaf €4,9.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Broccoli rollade schotel is beschikbaar vanaf €3,55.
 • Een warme maaltijd (tafeltje dekje) als Bloemkoolsoep is beschikbaar vanaf €6,85.
Een verse maaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Soto, een extra rauwkostsalade en niet te vergeten een toetje als Vruchtensalade om het feest compleet te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Vanzelfsprekend kan men maaltijdvoorziening bijzondere bijstand (WMO) aanvragen bij de gemeente Onderbanken. Meer hierover bekijkt u op www.onderbanken.nl. U kunt op deze website ook meer informatie bekijken over Jumbo.

Kerngegevens

 • Provincie: Limburg
 • Gemeente: Onderbanken
 • Netnummer: 045 (+3145)
 • Hoofdpostcode: 6439
 • Wijk: Onderbanken

Tips voor maaltijden

 • Gehakt in roomsaus
 • Witlof a la creme
 • Macaroni met kaas
 • Pasta kip madras
 • Gebakken witvis

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Onderbanken bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Trek eerst na welk soort opwarmmaaltijd matcht met uw situatie. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk de gespecialiseerde aanbieders en geef de voorkeur door. Check vooral het aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Bestel het proefpakket

  De bekende services werken met een goedkoop of gratis proefpakket. U moet dan denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zo kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bekende maaltijd-verzorgers.

 4. Elke week een levering

  Bevalt het proefpakket? Dan kan men probleemloos weer nieuwe gerechten bestellen. Vaak kan dit via telefoon, door de menukaart in te vullen, of via internet. De menu’s worden in algemene zin thuisbezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met pakweg 20 menu’s. Als we het hebben over vriesvers is er een keus te maken uit 75 – 125 blijvende menu’s. Via het tafeltje dekje principe krijgt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In sommige gevallen is zelf mixen en combineren een speciale feature.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle leveranciers voorzien in een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Als o.a. Spaghetti Napoli en Andijviestamppot, vegetarische balletjes. Zodoende zijn er voor alle bejaarden bezorgmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd als u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Middels een speciale menukaart kan men direct en zonder moeite – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De gerechten worden meestal door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week week thuisbezorgd. In het geval van koelvers: elke 3/4 dagen. Bij vriesvers spreken we van om de 2 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een goede maaltijd stimuleert uw lichamelijke gezondheid. Een warme maaltijd in de avond is heel belangrijk. Diverse senioren of hulpbehoevenden lukt het niet om zelf hun potje te koken. Hierom zijn er verschillende vormen van hulp aan huis gericht op maaltijden. Het betreft hulp bij inkopen doen, koken en schoonmaken. Deze hulp valt onder de Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u een laag inkomen? Dan is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Onderbanken. Deze voorziening is een goede uitkomst voor:

 • Voordelig aanschuifen bij een restaurant in de buurt. Bezorging in onder meer Onderbanken.
 • Korting op seniorenmaaltijden van een maaltijdservice waar een gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Onderbanken maaltijdbezorging.
 • Een thuishulp die de maaltijden opwarmt. Op www.onderbanken.nl kan men meer informatie opvragen over de maaltijdvoorziening en hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 6450, 6451).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente