Maaltijdservice Bingelrade

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bingelrade voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Interesse in de beste maaltijden aan huis voor ouderen in Bingelrade? Dankzij onze tool vergelijkt u overzichtelijk verschillende bezorgdiensten in de buurt. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een koelverse maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: de mogelijkheden zijn enorm. Nu al voor €3,55 per persoon. Ouderwets genieten van Gebakken heek met bearnaisesaus. Risotto van zilvervliesrijst met groenten of Kip in roomsaus? Maar is zelf koken geen optie meer? Er kan meer dan u denkt! Door de maaltijdservice in Bingelrade krijgt u ambachtelijke gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieLimburg
GemeenteOnderbanken
Netnummer046 (+3146)
Postcode6456
PrijsindicatieVanaf €6,74
Maaltijd suggestieBoerenkool, rundergehakt

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juli 2022

Senioren maaltijdservice in Bingelrade

We zien meer en meer maaltijdservices die bezorgen in Bingelrade. Denk aan interessante bedrijven als Maaltijdservice.nl en Ekonoom. Maar ook in de buurt zijn er verscheidene partijen en verswinkels. Iedere aanbieder onderscheidt zich door een eigen type maaltijd en voorwaarden. Met behulp van deze pagina kan u daardoor de bezorgers eenvoudig vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitzoeken van een relevante verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo wat aangenamer. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel dan een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen. Heeft u maaltijdvoorkeuren zoals vloeibare of andere warme dieetmaaltijden in Bingelrade? Er kan meer dan u denkt! Erg veel maaltijden aan huis zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd verse producten. Hierna worden de ingrediënten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Daardoor blijven voedingswaarden beschermd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Meest verse ingrediënten
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na bereiding ingevroren via de shock-freeze methode. Mineralen, vitamines en smaak gaan zo niet verloren. Maximaal 3 maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Porties ruim voldoende
 • Hollandse pot

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bingelrade. Vaak toegepast door bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Gerechten zijn direct op te eten. Vaak afgehandeld door een meer lokale partij.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappenservice

Diverse firma’s voorzien in een premium boodschappenservice voor bejaarden. Hierdoor koop men moeiteloos nuttige boodschappen zoals jonge kaas of ontbijtspek. Gewoonlijk zonder extra kosten bezorgd door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Op een vast moment in de week
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Bingelrade

Hebt u interesse in handige diepvriesmaaltijd in Bingelrade? Of geeft u de voorkeur aan de meest verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of neigt u meer naar een bedrijf die zich focust op tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? Er zijn verscheidene maaltijdservices die mogelijk aansluiten bij uw wensenlijstje en voedingsadvies. Geniet onbezorgd van maaltijden als Stamppot Boerenkool met rookworst of Pastaschotel: kip met broccoli. Hieronder treft u diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Onze tip: begin met een proefpakket. Daarmee kunt u extra voordelig gezonde maaltijden met verse ingrediënten en weinig koolhydraten uitproberen. Een bestelling plaatst u vaak online, telefonisch of via de menulijst. Uw bestelling wordt vaak geleverd door een vaste bezorger. Aanbieders werken meestal niet met een vast contract. Op deze website leest u ook meer over Koelvers maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgKerkstraat 7 A6447 BGMerkelbeek
Zorgcentrum EmmastaeteAkerstraat Noord 63 hs036446 XCBrunssum
Uw Slager KeldermannWijenweg 1836446 ALBrunssum
MeanderGroepMarkt 526461 EDKerkrade
Slagerij LochtmanHolzstraat 286461 HNKerkrade
BuurtzorgVeldhofstraat 496471 CDEygelshoven
Slagerij VanthoorLaurastraat 96471 JGEygelshoven
Kookservice Paul SchobbenZaunbrechersstraat 16471 VREygelshoven
étuméDaalseweg 56521 GENijmegen
BuurtzorgCipresstraat 1546523 HRNijmegen
Wilt u een nieuwe service toevoegen of aan laten passen? Neem dan contact met ons op.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bingelrade voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs wordt gevormd door aspecten als de maaltijdservice, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en de omvang van de bezorgservice.

 • Koelverse maaltijd zoals Forel met venkel is verkrijgbaar vanaf €4,95.
 • Een vriesverse maaltijd als Spaghetti, tonijn, kappertjes wordt al bezorgd vanaf €3,9.
 • Warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Stukjes rundvlees in saus is beschikbaar vanaf €6,1.
Een verse maaltijd kan men aanvullen met onder andere Ramen, een stukje fruit en een toetje als Krentjebrij om mee af te sluiten. Heeft u een laag inkomen? Potentieel kan u maaltijdvoorziening bijzondere bijstand (WMO) aanvragen bij de gemeente Onderbanken. Praktische info kunt u vinden op www.onderbanken.nl. U kunt op deze website ook meer informatie bekijken over Zoutarme maaltijden.

Belangrijke info

 • Provincie: Limburg
 • Gemeente: Onderbanken
 • (Regio) nummer: 046 (+3146)
 • Centrale postcode: 6456
 • Lokale wijk: Onderbanken

Suggesties van maaltijden

 • Verse fruitsalade
 • Lasagna bolognese
 • Zuurkoolstamppot
 • Bruine bonensoep
 • Een pizza hawai

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Bingelrade aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Achterhaal eerst wat voor opwarmmaaltijd rijmt met uw voedingspatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk de meest gekozen bezorgservices en maak een keuze. Let met name op het type maaltijden, op welke manieren u kunt bestellen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De bekende dienstverleners geven een scherp geprijsd proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Mede daarom kunt u zonder hoge kosten kennismaken met bekende maaltijd-verzorgers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kunt u direct opnieuw bestellen. Gewoonlijk kan dat door even te bellen, met behulp van de menukaart, of via de iPad. De (warme) maaltijden wordt steeds vaker bezorgd middels een vertrouwde bezorger in juli 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst met grofweg 15 menu’s. In het aanbod van vriesvers is het aanbod gelimiteerd tot 50 – 100 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Rondom tafeltje dekje kiest u voor een speciaal dagmenu. Bij meer en meer leveranciers is vers op maat een speciale feature.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdservices bieden een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Kalkoenfiletstukjes met champignonroomsaus, rode bietjes en gekookte aardappelen en Kaaskroketjes. Hiermee zijn er voor alle ouderen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, aanbieders hanteren geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen op het moment dat u een bestelling heeft doorgegeven. Middels de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Hoe werkt de bezorging?

De opwarmmaaltijden worden meestal door uw persoonlijke bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. In het geval van koelvers: elke 3/4 dagen. Het vriesverse assortiment 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een gewoon goede maaltijd helpt mee aan een vitaal en energiek lichaam. Een dagverse warme maaltijd ligt hieraan ten grondslag. Veel bejaarden of beperkten kunnen moeite ervaren tijdens het koken. Mede daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor hulp bij eten en drinken. Bijvoorbeeld een thuishulp voor keukeninrichting, opwarmen van eten en consumptie. Deze hulp valt onder de Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juli 2022) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Is er sprake van een laag inkomen? Dan bekijk dan de subsidie maaltijdvoorziening Bingelrade. Zo’n subsidie biedt enkele voordelen:

 • Lagere prijzen bij een concept als Open Tafel. Inclusief levering in de wijken Onderbanken.
 • Korting op seniorenmaaltijden van een service waar een gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Bingelrade maaltijdbezorging.
 • Een vrijwilliger die helpt met het opwarmen van het eten. Via www.onderbanken.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 6456).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan