Maaltijdservice Kerkrade

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Kerkrade voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Meer weten over gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Kerkrade? Middels www.seniorenmaaltijd.nl achterhaalt u moeiteloos verschillende bedrijven die maaltijden thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of een koelvers gerecht die nog even in de magnetron moeten: u bepaalt het helemaal zelf. En dat al vanaf €3,95 p.p. Aan tafel voor Vegetarische omelet met kruiden, witte rijst, broccoli of Gehaktbal, bladspinazie à la crème, gekookte aardappelen? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Geen probleem! Dankzij de maaltijdservice in Kerkrade hebt u toegang tot uitstekende maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieLimburg
GemeenteKerkrade
Netnummer045 (+3145)
Postcode6461
PrijsindicatieVanaf €6,18
Maaltijd suggestieGehakt in kappertjessaus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Kerkrade

We zien meer en meer maaltijdservices in en rondom Kerkrade. Denk aan grote maaltijdbezorgers als Mealhero of Ekonoom. Ook in de gemeente zelf zien we uitstekende aanbieders en verswinkels. Iedere service wordt bestempeld door z’n eigen manier van bereiding en bestel- en bezorgmogelijkheden. Met behulp van onze tool kan u daarom de firma’s rustig op een aantal punten vergelijken. Het uitzoeken van een solide leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zo wat overzichtelijker. Moeite met kiezen? Bestel in dat geval eerst een proefpakket. Spelen er dieetwensen als bijv. veganistische of andere warme dieetmaaltijden in Kerkrade? Er kan meer dan u denkt! Steeds meer maaltijden aan huis voor ouderen zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. Daaropvolgend worden de ingrediënten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Met deze techniek blijven geur, kleur en smaak beschermd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden bereid met verse producten en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven zo erg lang goed. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week een bezorging is geen verplichting.

 • Maandenlang te bewaren
 • Eenvoudig op te warmen
 • Veel verschillende menu’s

Tafeltje dekje

Bij tafeltje dekje krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Kerkrade. Ideaal voor bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Meestal gedaan door een lokale zorginstelling.

 • Warm thuisbezorgd
 • 100% vers
 • Elke dag bezorgd

Boodschappenservice

Verschillende bedrijven hanteren ook een bruikbare boodschappenservice voor chronisch zieken. Hiermee bestelt men gelijk de boodschappen zoals kwark en desem bol grof. In algemene zin gratis afgeleverd op een vooraf gekozen moment (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Alles aan huis bezorgd
 • Duizenden producten

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Kerkrade

Bent u op zoek naar smaakvolle diepvriesmaaltijd in Kerkrade? Of houdt u juist van een blijvende oplossing als koelverse bezorgmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een aanbieder gericht op tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit meerdere opwarmmaaltijden die mogelijk voldoen aan uw omstandigheden en voedingsadvies. Op die manier kunt u weer genieten van Couscous, kip, mergueze worst en Champignonsoep met rundvlees. Op deze pagina ziet u diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk ook terecht kunt. Dikwijls kunt u het eerst proberen met een proefpakket. Op deze manier kunt u zeer goedkoop de lekkerste maaltijden bomvol belangrijke voedingsstoffen en weinig koolhydraten keuren. U kunt vaak via verschillende manieren bestellen. Uw bestelling wordt vaak bezorgd door een persoonlijke bezorger. U zit meestal niet vast aan een vast abonnement. U kunt hier ook meer lezen over Spar: eet smakelijk.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
MeanderGroepMarkt 526461 EDKerkrade
BuurtzorgKerkstraat 7 A6447 BGMerkelbeek
Zorgcentrum EmmastaeteAkerstraat Noord 63 hs036446 XCBrunssum
Slagerij LochtmanHolzstraat 286461 HNKerkrade
BuurtzorgVeldhofstraat 496471 CDEygelshoven
Slagerij VanthoorLaurastraat 96471 JGEygelshoven
Kookservice Paul SchobbenZaunbrechersstraat 16471 VREygelshoven
étuméDaalseweg 56521 GENijmegen
BuurtzorgCipresstraat 1546523 HRNijmegen
BliXem Eetcafé en WinkelGroesbeekseweg 756524 CSNijmegen
Bedrijf toevoegen of een vermelding aanpassen? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat kosten de maaltidjen?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Kerkrade voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die u betaalt wordt gevormd door bijvoorbeeld de aanbieder, het soort maaltijd, en andere extra services.

 • Koelverse maaltijd als Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst is verkrijgbaar vanaf €6,15.
 • Diepvriesmaaltijd als Penne pesto, kip, groene groenten kunt u al laten bezorgen vanaf €4,05.
 • Warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Macaroni met kaas kunt u al bestellen vanaf €7,1.
De avondmaaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Chinese tomatensoep, een lekker bijgerecht en voor de volledigheid een Yoghurtijs na. Beschikt u niet over voldoende geld? Potentieel kan u een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Kerkrade. Meer details bekijkt u op www.kerkrade.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Uitgekookt.

Stats & Facts

 • Provincie: Limburg
 • Gemeente: Kerkrade
 • (Regio) nummer: 045 (+3145)
 • Postcode: 6461
 • Wijk: Kerkrade-West

Maaltijd ideeën

 • Kippenbout in jus
 • Macaroni met kaas
 • Nasi babi ketjap
 • Rundvlees in jus
 • Pasta carbonara

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Kerkrade regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Achterhaal eerst wat voor soort thuismaaltijd rijmt met uw eisen. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk de beschikbare maaltijdvoorzieningen en bekijk de beschikbaarheid. Let goed op de versheid van ingrediënten, de wijze van bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  De grote aanbieders hebben een extra goedkoop proefpakket. Denk dan aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Hierdoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met aantrekkelijke leveranciers.

 4. Vaste levermomenten

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Gelukkig, nu kunt u moeiteloos nog een bestelling doen. Gewoonlijk doet u dat via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menukaart, of email / internet. De seniorenmaaltijden worden gemiddeld genomen aan huis gebracht via een persoonlijke bezorger in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu met ongeveer 20 maaltijden. Kiest u voor vriesvers dan kunt u meestal kiezen uit 100+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij tafeltje dekje kiest u voor een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In sommige gevallen is vers op maat ook een optie.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke services gebruiken een ruim assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Vegetarische pastaschotel met tomaten en Zalmfilet, dillesaus, Parijse worteltjes, aardappelpuree. Daardoor ontvangt men altijd goede thuismaaltijden voor senioren! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd als u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Middels de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men eenvoudig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten laten brengen.

Hoe werken de leveringen?

De bezorgmaaltijden worden normaliter door een regionale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers spreken we van elke 3/4 dagen. Het vriesverse assortiment 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Verse voeding vormt de basis voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Elke dag een warme maaltijd is essentieel. Diverse senioren of beperkten hebben problemen met het zelfstandig koken. Mede daardoor onderscheiden we een aantal vormen van hulp aan huis gericht op maaltijden. Het gaat om thuishulp bij inkopen doen, koken en schoonmaken. Dit wordt dikwijls geregeld uit zorgwetten als Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u moeite met de financiën? Dan is er een subsidie maaltijdvoorziening Kerkrade. Een voorziening biedt enkele voordelen:

 • Voordelig eten bij een restaurant in de buurt. Zij leveren in de regio, waaronder Kerkrade-West, Kerkrade-Oost, Kerkrade-Noord.
 • Gesubsidieerde maaltijden aan huis van een verstrekker waar uw gemeente een contract mee heeft voor tafeltje dekje Kerkrade maaltijdbezorging.
 • Iemand die bij u thuis helpt met het eten. Op www.kerkrade.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” hoe de gemeente hiermee omgaat (postcodegebied 6460, 6461, 6462, 6463, 6464, 6465, 6466, 6467, 6468, 6469, 6471).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente