Maaltijdservice Milsbeek

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Milsbeek voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan verse maaltijden aan huis voor ouderen in Milsbeek? Door gebruik te maken van deze website ontdekt u overzichtelijk verschillende organisaties in uw regio. Warme gerechten, of een kant-en-klaar maaltijd die nog even in de magnetron moeten: er is veel mogelijk. En dat al vanaf €4,60 per maaltijd. Aanschuiven voor Gepaneerde kipnuggets en Gegrilde kippenpoot? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er kan meer dan u denkt! Via de maaltijdservice in Milsbeek profiteert u van voedzame maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

ProvincieLimburg
GemeenteGennep
Netnummer0485 (+31485)
Postcode6596
PrijsindicatieVanaf €6,92
Maaltijd suggestieHeldere boerengroentesoep

aanvragen-maaltijd Advertentie: Voordelig Uitgekookt proefpakket

Senioren maaltijdservice in Milsbeek

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices in Milsbeek. Denk aan populaire partijen als Vers aan tafel of Budget meals. Ook binnen de gemeente zien we prima aanbieders en restaurants. Elke optie heeft weer een eigen keuken en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Aan de hand van onze tool kan u de services overzichtelijk naast elkaar zetten. Het selecteren van een degelijke verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo leuker en makkelijker. Zijn er meerdere opties? Begin dan met een speciaal voordelig proefpakket. Spelen er specifieke wensen zoals bijvoorbeeld glutenvrije of andere warme dieetmaaltijden in Milsbeek? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Een groot aantal maaltijden aan huis voor bejaarden zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Vervolgens wordt het gerecht gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Met deze techniek blijven voedingswaarden optimaal behouden. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Altijd volledig vers
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct ingevroren via de shock-freeze methode. Kleur, smaak en geur blijven zo intact. 10 weken lang eetbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is dan ook overbodig.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Groot keuzemenu

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Milsbeek. Een goede vervanger voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. Geschikt voor directe consumptie. Vaak geregeld via een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Warm thuisbezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappenservice

Diverse bezorgers beschikken over een extra boodschappenservice voor gehandicapten. Daarmee koop men direct verse of handige boodschappen als koffieroomcups en groenteburger. Dikwijls kosteloos bezorgd met de maaltijden (maandjaar).

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Milsbeek

Hebt u interesse in handige diepvriesmaaltijd in Milsbeek? Of zoekt u de meest verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of geeft u de voorkeur aan een instelling gericht op tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit flink wat bezorgmaaltijden die mogelijk passen bij uw situatie en eetpatroon. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Sucadelapje met jus. Tuinbonen met ui en tijm. Aardappelgratin Mediteraans of Stamppot prei met roomkaas. Onderstaand bieden wij verschillende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk ook verder kunnen helpen. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Op deze manier kunt een voor een lage prijs complete maaltijden gemaakt met verse producten en zonder conserveringsmiddelen testen. Het invullen van de bestellijst kan vaak via een menulijst, telefonisch of online. De maaltijden worden doorgaans geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken meestal niet met een doorlopend abonnement. Op deze website leest u ook meer over Vegetarische maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Warm bezorgd Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
24 koelverse maaltijden per week Uitgekookt
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
food-connect
120 vriesvers, koelvers zelf samenstellen Food Connect
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
SPAR WillemsenKerkstraat 1a6596 AKMilsbeek
BuurtzorgLangeweg 2036591 XBGennep
Maaltijd-service.nlZandstraat 146591 DCGennep
BuurtzorgVijverlaan 266602 CXWijchen
Stichting LuciVerLeemweg 1346603 AMWijchen
Van Eldijk MaaltijdenKamerlingh Onnesstraat 236603 AXWijchen
Stichting LuciVerGraafseweg 6296603 CDWijchen
Slagerij HermanussenHoogstraat 176611 BVOverasselt
Zorgcentrum St. BarbaraRooijsestraat 46621 ANDreumel
Yasemin MaaltijdserviceWoerdsestraat 16628 KAAltforst
Wilt u een nieuwe service toevoegen of aan laten passen? Stuur dan een bericht.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met 4 maaltijden voor €15,00


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Milsbeek voor ouderen variëren nogal. Het tarief voor een maaltijd heeft te maken met aspecten als de aanbieder, het soort maaltijd, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Koelverse maaltijd als Varkensreepjes in champignonsaus, broccoli, bloemkool, wortelmix en aardappelpuree is er al vanaf €5,8.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Nasi goreng speciaal, kip in satésaus is verkrijgbaar vanaf €4,25.
 • Een warme Tafeltje dekje maaltijd als Braadworst in barbecuesaus kan je kopen vanaf €6,4.
De recepten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Bruinebonensoep, extra groenten en iets fris zoals Sinaasappel mousse achteraf. Heeft u weinig financiële middelen? Potentieel kan u maaltijdvoorziening bijzondere bijstand (WMO) aanvragen bij de gemeente Gennep. Meer details kunt u teruglezen op www.gennep.nl. Op deze website leest u ook meer over Van Smaak.

Cijfers en feiten

 • Provincie: Limburg
 • Gemeente: Gennep
 • Regionummer: 0485 (+31485)
 • Hoofdpostcode: 6596
 • Populaire wijk: Milsbeek

Suggesties van maaltijden

 • Hutspot met hachee
 • Witlof ovenschotel
 • Champignon omelet
 • Zalm in dillesaus
 • Speklapje in jus

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met 4 maaltijden voor €15,00


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Milsbeek regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Trek eerst na welk soort kant-en-klaar maaltijd rijmt met uw wensenlijstje. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk de professionele bezorgdiensten en kies er een. Let goed op het gerechten-aanbod, keuze in bezorgdagen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Proefpakket bestellen

  De populaire services geven een zeer betaalbaar proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zodoende kunt u zonder hoge kosten kennismaken met alle maaltijd-verzorgers.

 4. Elke week een levering

  Bevalt het proefpakket? Gelukkig, nu kunt u direct nog een bestelling doen. Gewoonlijk doet u dit via een speciaal telefoonnummer, via de papieren bestellijst of met de computer. De thuismaaltijden worden gemiddeld genomen geleverd aan huis door een vertrouwde bezorger in juni 2021.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met pakweg 15 menu’s. Gaat men voor vriesvers, dan is het aanbod gelimiteerd tot 50 – 100 blijvende menu’s. Bij tafeltje dekje treft men een daghap, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf een maaltijd samenstellen ook een optie.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel maaltijdverstrekkers komen u tegemoet met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Zoals bijv. Sukadelapje in jus, stoofpeertjes en gekookte aardappelen of Pangafilet in Provencaalse saus. Parijse worteltjes. Aardappelpuree. Hiermee zijn er voor iedereen seniorenmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd wanneer u zelf een bestelling geplaatst heeft. Middels de wekelijks vernieuwde bestellijst kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling plaatsen.

Hoe werken de leveringen?

De bezorgmaaltijden worden normaliter door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Het koelverse aanbod elke week 2 keer. Bij vriesverse gerechten om de 2 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Gezond en vers eten is van belang voor uw algehele gesteldheid. Een verse warme maaltijd wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige senioren of mensen met een beperking kunnen moeite ervaren tijdens het koken. Daardoor zijn er verschillende vormen van hulp bij maaltijden. Denk aan hulp bij koken, eten en opruimen. We onderscheiden hiervoor een aantal zorgwetten: Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juni 2021) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening Milsbeek. De ontvangen regeling kan u veel opleveren:

 • Voordelig eten via een wooninstelling of restaurant. Netjes bezorgd in o.a. Milsbeek, Ottersum, Ven-Zelderheide, Gennep, Heijen.
 • Gesubsidieerde maaltijden voor ouderen van een verstrekker waar de gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Milsbeek maaltijdbezorging.
 • Een vrijwilliger die helpt met het opwarmen van het eten. Via www.gennep.nl treft u onder “maaltijdvoorziening” het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 6596).

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met 4 maaltijden voor €15,00