Maaltijdservice Wijchen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Wijchen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Op zoek naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Wijchen? Dankzij www.seniorenmaaltijd.nl vindt u moeiteloos diverse aanbieders in uw eigen gemeente. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of dagverse gerechten die u gemakkelijk zelf opwarmt: u maakt zelf de keuze. Te bestellen vanaf €3,55 per persoon. Smullen van Koolvis met tomatensaus, worteltjes en aardappelpuree en Kalkoenmedaillons met kerriesaus. Mexicomix. Gekookte aardappelen? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er is een oplossing! Via de maaltijdservice in Wijchen ontvangt u smaakvolle gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieGelderland
GemeenteWijchen
Netnummer024 (+3124)
Postcode6602
PrijsindicatieVanaf €5,82
Maaltijd suggestieSpinaziestamppot

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juli 2022

Senioren maaltijdservice in Wijchen

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdservices die actief zijn in Wijchen. Denk aan belangrijke services als Mealhero en HelloFresh. Maar ook in de buurt zijn er allerlei instanties en wijkrestaurants. Iedere leverancier onderscheidt zich door een eigen assortiment en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Met behulp van de maaltijdservice-vergelijker kunt u dus de bezorgers probleemloos naast elkaar zetten. Het uitzoeken van een solide verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor wat aangenamer. Moeite met kiezen? Begin dan met een aantrekkelijk proefpakket! Bestaan er specifieke wensen zoals bijv. veganistische of andere warme dieetmaaltijden in Wijchen? Dat is niet erg! Een aanzienlijk deel van de bezorgmaaltijden aan huis worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, vol verse producten en veel groenten. Later worden ze teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Hierdoor blijven smaak en vitamines gegarandeerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Maximale versheid
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Weinig zout en vetten

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven optimaal behouden. Meerdere maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen hoeft dan ook vaak niet.

 • Maandenlang te bewaren
 • Kleine en grote porties
 • Ruime keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Wijchen. Perfect voor bijv. senioren die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. In veel gevallen verzorgd door een lokale zorginstelling.

 • Direct na bereiding geleverd
 • 100% vers
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappenservice

Veel services beschikken over een extra boodschappenservice voor chronisch zieken. Zo koop men moeiteloos nuttige boodschappen zoals volle melk en roomboter. Normaal zonder extra kosten bezorgd op een vast tijdstip (maandjaar).

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Groente, fruit, snacks etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Wijchen

Gaat uw interesse uit naar uitstekende diepvriesmaaltijd in Wijchen? Of geeft u de voorkeur aan een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor ouderen? Of wenst u juist een bedrijf gericht op tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit talloze type aanbieders die mogelijk rijmen met uw gesteldheid en mogelijke allergieën. Geniet onbezorgd van maaltijden als Jachtschotel, rode kool, aardappelpuree en Kipfilet met kippenjus. Bladspinazie. Gekookte aardappelen. Verderop vindt u verschillende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Dikwijls kunt u het eerst proberen met een proefpakket. Hiermee kunt u zeer goedkoop complete maaltijden bomvol belangrijke voedingsstoffen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proeven. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. De gerechten worden vaak bezorgd door een persoonlijke bezorger. U zit meestal niet vast aan een abonnement. Bekijk ook meer informatie over Natriumarme maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgVijverlaan 266602 CXWijchen
SPAR WillemsenKerkstraat 1a6596 AKMilsbeek
BuurtzorgLangeweg 2036591 XBGennep
Stichting LuciVerLeemweg 1346603 AMWijchen
Van Eldijk MaaltijdenKamerlingh Onnesstraat 236603 AXWijchen
Stichting LuciVerGraafseweg 6296603 CDWijchen
Slagerij HermanussenHoogstraat 176611 BVOverasselt
Zorgcentrum St. BarbaraRooijsestraat 46621 ANDreumel
Yasemin MaaltijdserviceWoerdsestraat 16628 KAAltforst
Slagerij HermanussenMauritsplein 36641 BKBeuningen
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Stuur ons dan een mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Wijchen voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die u betaalt wordt samengesteld door zaken als de aanbieder, het totale assortiment, en de bezorgmogelijkheden.

 • Koelverse maaltijd als Varkensreepjes in champignonsaus, broccoli, bloemkool, wortelmix en aardappelpuree is er al vanaf €4,95.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Couscous, kip, mergueze worst is er al voor €4,85.
 • Tafeltje dekje (een warme maaltijd aan huis) als Kipfilet met kippenjus, spinazie en aardappelpuree is er al vanaf €6,5.
Het eten is niet waar het bij blijft. Ook Kimchi jjigae, een gezonde salade en iets fris zoals Slagroom om het feest compleet te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? Potentieel kan u maaltijdvoorziening bijzondere bijstand (WMO) aanvragen bij de gemeente Wijchen. Meer details kan u lezen op www.wijchen.nl. Of klik door voor meer informatie over Gemalen maaltijden.

Cijfers en feiten

 • Provincie: Gelderland
 • Gemeente: Wijchen
 • Netnummer: 024 (+3124)
 • Postcodegebied: 6602
 • Lokale wijk: Wijchen

Voorbeelden van maaltijden

 • Kersenpannenkoek
 • Kipfilet in jus
 • Burpee Chicken
 • Alaska-koolvis
 • Kipschnitzel

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Wijchen bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Stel eerst vast welk type thuismaaltijd in overeenkomst is met uw eetpatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk de populaire bezorgdiensten en geef de voorkeur door. Bekijk met name het gerechten-aanbod, de manier van bezorging, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Probeer het proefpakket

  De meeste leveranciers bieden een goedkoop of gratis proefpakket. U kunt denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Daardoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met bekende maaltijd-verzorgers.

 4. Elke week een levering

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Mooi, dan kan men zonder problemen weer nieuwe gerechten bestellen. Gewoonlijk kan dit door te bellen, met behulp van de menukaart, of online. Het eten wordt doorgaans geleverd aan huis door een behulpzame bezorger in juli 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu met ruwweg 30 gerechten. Als we het hebben over vriesvers hebt u de keuze uit 70+ vaste maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan heeft u te maken met een vast weekmenu. Bij sommige aanbieders is zelf een maaltijd samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, steeds meer services voorzien in een speciale categorie met dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Macaroni in tomatensaus, ham, kaas en Spareribs, gebakken wedges, broccoli. Hierdoor zijn er voor alle bejaarden seniorenmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw bezorger.

Is er een minimale afname?

Nee, aanbieders hanteren geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd als u deze besteld heeft. Door het invullen van de unieke menukaart / lijst kan men op eigen houtje – met de papieren lijst, online of telefonisch – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De magnetronmaaltijden worden in de regel door een regionale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Koelvers: 1 of 2 keer per week. Vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met verse ingrediënten helpt mee aan een optimale lichamelijke gesteldheid. Elke dag een warme maaltijd is daarbij van groot belang. Veel senioren of gehandicapten hebben moeite met het bereiden van een maaltijd. Daarom ontstonden er diverse mogelijkheden hulp bij koken of regelen van maaltijden. Denk aan een thuishulp voor eten bereiding, opdienen en afruimen. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juli 2022) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Voor ouderen met een laag inkomen bekijk dan de subsidie maaltijdvoorziening Wijchen. Uw regeling kan u veel voordeel brengen:

 • Lagere prijzen via een wooninstelling of restaurant. Levering in alle wijken zoals Wijchen buitengebied, Wijchen kern, Balgoij, Batenburg, Bergharen, Hernen, Leur, Niftrik, Alverna.
 • Voordelige magnetronmaaltijden van een bedrijf waar een gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Wijchen maaltijdbezorging.
 • Een thuishulp die de maaltijden opwarmt. Op www.wijchen.nl treft u onder “maaltijdvoorziening” de zaken waarvoor u bij de gemeente terecht kunt (postcodegebied 6600, 6601, 6602, 6603, 6604, 6605).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente