Maaltijdservice Druten

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Druten voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Meer weten over verse maaltijden aan huis voor ouderen in Druten? Dankzij onze tool bekijkt u moeiteloos diverse aanbieders in uw regio. Tafeltje dekje, of kant-en-klaar maaltijden die alleen maar even de magnetron in hoeven: u bepaalt het helemaal zelf. En dat al vanaf €3,65 per maal. Aanschuiven voor Gepofte aardappels of Gebonden rundvleessoep? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Middels de maaltijdservice in Druten krijgt u smaakvolle maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieGelderland
GemeenteDruten
Netnummer0487 (+31487)
Postcode6651
PrijsindicatieVanaf €5,47
Maaltijd suggestieVisstukjes in kruidensaus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten mei 2022

Senioren maaltijdservice in Druten

Er zijn nogal wat maaltijdservices in en rondom Druten. Bijvoorbeeld interessante aanbieders als Maaltijdservice.nl en Vers Voor Thuis. Ook in de gemeente zelf kunt u terecht bij interessante initiatieven en wijkrestaurants. Iedere partij heeft weer een eigen aanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Via deze pagina kunt u derhalve de bezorgdiensten eenvoudig naast elkaar zetten. Het kiezen van een relevante verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo een stuk eenvoudiger. Twijfelt u nog? Profiteer nu van eerst een proefpakket. Zijn er speciale voorkeuren zoals lactosebeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Druten? Er is gelukkig een alternatief. Flink wat bezorgmaaltijden aan huis houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Daarna worden de ingrediënten gekoeld en goed verpakt. Daardoor blijven smaak en voedingswaarden optimaal behouden. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven in goede conditie. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Eenvoudig op te warmen
 • Veel verschillende menu’s

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje: warme maaltijden aan huis voor senioren in Druten. Vaak toegepast door bijv. chronisch zieken die geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. Gerechten zijn direct op te eten. In de regel verzorgd door een meer lokale partij.

 • Warm thuisbezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappenservice

De meeste leveranciers faciliteren daarnaast een extra boodschappenservice voor ouderen. In dat geval haalt u gelijk de supermarktartikelen als koffiecreamer en grillworst. Normaal zonder bezorgkosten op een vooraf gekozen moment (maandjaar).

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Groente, fruit, snacks etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Druten

Op zoek naar een oplossing voor gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Druten? Of neigt u meer naar een structurele oplossing zoals koelverse opwarmmaaltijden? Of neigt u meer naar een lokale organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje, met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn vele thuismaaltijden die mogelijk aansluiten op uw eisen en menu voorkeuren. Op die manier kunt u weer genieten van Kabeljauw in kruidensaus of Tomatensoep met balletjes. Op deze pagina bekijkt u een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk van dienst kunnen zijn. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Met zo’n proefbox kunt een voor een lage prijs vers bereidde maaltijden gemaakt met verse producten en weinig koolhydraten beoordelen. Een bestelling plaatst u vaak online, telefonisch of via de menulijst. De menu’s worden vaak geleverd door een persoonlijke bezorger. Er geldt meestal geen doorlopend abonnement. Lees ook verder over: Dieetmaaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Slagerij DekkersHogestraat 366651 BLDruten
BuurtzorgMolenstraat 2 B6645 BTWinssen
Keurslager van LeijdenThorbeckeplein 216641 CBBeuningen
BuurtzorgZandstraat 71 B6658 CNBeneden-Leeuwen
Slagerij LemmersZandstraat 566658 CWBeneden-Leeuwen
Zorggroep Maas en WaalPostbus 986658 ZHBeneden-Leeuwen
SPAR VeltmaatHollenhof 16659 BBWamel
Attent – TertzioBachstraat 296661 CPElst
Tafeltje Dekje ElstJasappel 376662 JDElst
BuurtzorgDe Zuiling 86662 ZCElst
Wilt u een nieuwe service toevoegen of aan laten passen? Neem dan contact met ons op.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Druten voor ouderen zijn erg wisselend. Het tarief voor een maaltijd wordt gevormd door factoren als de organisatie, het productieproces, en eventuele allergieën.

 • Koelverse maaltijd zoals Scharrolletjes, hollandaisesaus, erwten, wilde spinazie, rijst kunt u al bestellen vanaf €5,65.
 • Vriesverse maaltijd als Draadjesvlees in biersaus, stoofpeertjes, aardappelkoekjes bestelt u vanaf €3,65.
 • Een warme maaltijd (tafeltje dekje) als Gehakt in roomsaus kan je kopen vanaf €7,05.
De maaltijden is vaak uit te breiden met o.a. Kerriesoep, extra groenten en voor de volledigheid een Watergruwel achteraf. Heeft u een laag inkomen? Vanzelfsprekend kan men een tegemoetkoming in de kosten (subsidie / WMO) aanvragen in gemeente Druten. Meer details kunt u vinden op www.druten.nl. Lees ook verder over Van Smaak.

Gegevens

 • Provincie: Gelderland
 • Gemeente: Druten
 • (Regio) nummer: 0487 (+31487)
 • Hoofdpostcode: 6651
 • Lokale wijk: Druten

Maaltijd ideeën

 • Champignonsoep
 • Gehakt in jus
 • Pastaschotel
 • Witte rijst
 • Macaroni

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Druten aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Check als eerst wat voor ouderenmaaltijd aansluit op uw omstandigheden. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk de gespecialiseerde bezorgservices en selecteer er een. Achterhaal altijd eerst het aanbod, de manier van bezorging, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Proefpakket bestellen

  De bekende leveranciers stunten met een spotgoedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zo kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met professionele maaltijdservices.

 4. Een vaste leverdag

  Was het proefpakket naar wens? Zo ja, dan kunt u supersnel weer nieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders doet u dit door even te bellen, door de menukaart in te vullen, of online. De seniorenmaaltijden worden veelal geleverd aan huis door een persoonlijke bezorger in mei 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

In het geval van koelverse maaltijden krijgt u meestal te maken met een bestellijst met grofweg 25 gerechten. Binnen het vriesvers-segment is het aanbod gelimiteerd tot 70+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij tafeltje dekje heeft u te maken met een daghap, zonder keuze. Steeds vaker is zelf ingrediënten combineren een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, heel veel services gebruiken een speciale categorie met dieetmaaltijden. Neem nou Kalfsgehaktbal met vleesjus, gebakken aardappelen, stoofpeertjes of Varkensfilet met vleesjus, gekookte aardappelen, bloemkool. Zodoende zijn er voor iedereen thuismaaltijden voor senioren! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Is er een minimale afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd op het moment dat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Middels de menulijsten kunt u wekelijks zelf – op meerdere manieren – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De magnetronmaaltijden worden normaliter door een vaste bezorgdienst elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers is dat 1 of 2 keer per week. Het vriesverse assortiment 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met verse ingrediënten heeft invloed op uw energie en levenslust. Een uitgebalanceerde warme maaltijd is daarbij cruciaal. Diverse ouderen of invaliden kunnen moeite ervaren tijdens het koken. Daardoor onderscheiden we een aantal vormen van thuishulp rondom koken en eten. Bijvoorbeeld hulp bij koken, eten en opruimen. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO mei 2022), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u zich soms beroepen op een subsidie maaltijdvoorziening Druten. De ontvangen tegemoetkoming biedt goede ondersteuning voor:

 • Gesubsidieerde maaltijden via een wooninstelling of restaurant. Levering in alle wijken zoals Druten, Puiflijk, Afferden, Deest, Horssen.
 • Goedkope kant-en-klaar maaltijden van een verstrekker waar een gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Druten maaltijdbezorging.
 • Een persoon die samen met u gaat eten. Op www.druten.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 6650, 6651, 6652).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente