Maaltijdservice Puiflijk

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Puiflijk voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Puiflijk? Dankzij de maaltijdservice-vergelijker achterhaalt u supersnel verschillende leveranciers die maaltijden thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of een diepvries maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: het kan allemaal. Al beschikbaar vanaf €3,60 per persoon. Flink uitpakken met Boeuf bourguignon, gemengde groenten en aardappelpuree en Kipfilet met kippenjus, spinazie en aardappelpuree? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er kan meer dan u denkt! Door de maaltijdservice in Puiflijk krijgt u vers bereidde gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieGelderland
GemeenteDruten
Netnummer0487 (+31487)
Postcode6655
PrijsindicatieVanaf €5,09
Maaltijd suggestieChampignonsoep met rundvlees

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €19,95 Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €24,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten januari 2022

Senioren maaltijdservice in Puiflijk

We zien meer en meer maaltijdservices in de omgeving van Puiflijk. U kunt denken aan grote partijen als Kantenklaarmaaltijden.nl en Ekonoom. Ook in de gemeente zelf zijn er verscheidene aanbieders en wijkrestaurants. Iedere organisatie wordt gekenmerkt door een heel eigen aanbod en bestelvoorwaarden. Met behulp van onze tool kan u daarom de bezorgdiensten overzichtelijk naast elkaar bekijken. De keuze maken voor de best passende dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve een beetje makkelijker. Moeite met kiezen? Bestel dan een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen. Is er sprake van voorkeuren zoals kaliumbeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Puiflijk? Dat is niet erg! Nogal wat maaltijden aan huis voor ouderen kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Daarna wordt het eten gekoeld en goed verpakt. Daardoor blijven structuur en smaak ongeschonden. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak en gezonde vitaminen raken niet bedorven. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Hollandse pot

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Puiflijk. Perfect voor bijv. chronisch zieken die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Doorgaans gedaan door een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • 100% vers
 • Elke dag bezorgd

Boodschappenservice

Veel services voorzien in een handige boodschappenservice voor chronisch zieken. Op die manier haalt men zonder moeite belangrijke boodschappen als scharreleieren of rauwe ham. Normaal gratis afgeleverd wanneer u dat wil (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Alles aan huis bezorgd
 • Duizenden producten

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Puiflijk

Wilt u af en toe genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Puiflijk? Of geeft u de voorkeur aan vers bereidde koelverse seniorenmaaltijden? Of zoekt u juist een instelling gespecialiseerd in tafeltje dekje, zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn een hoop opties die mogelijk rijmen met uw omstandigheden en diëten/allergieën. Wekelijks kunt u kiezen uit maaltijden als Scholfilet met kerrieroom uit de oven of Tomatensoep met balletjes. Hieronder vindt u een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk ook verder kunnen helpen. Vaak is er een proefpakket beschikbaar. Daarmee kunt u verrassend voordelig voedzame maaltijden met lekker veel groenten en weinig zout en andere toevoegingen proeven. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. De maaltijden worden doorgaans geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Ook is het vrijblijvend, er is meestal niet iets als een doorlopende afneemverplichting. Bekijk ook meer informatie over Proefpakket.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Slagerij DekkersHogestraat 366651 BLDruten
BuurtzorgMolenstraat 2 B6645 BTWinssen
Keurslager van LeijdenThorbeckeplein 216641 CBBeuningen
BuurtzorgZandstraat 71 B6658 CNBeneden-Leeuwen
Slagerij LemmersZandstraat 566658 CWBeneden-Leeuwen
Zorggroep Maas en WaalPostbus 986658 ZHBeneden-Leeuwen
SPAR VeltmaatHollenhof 16659 BBWamel
Attent – TertzioBachstraat 296661 CPElst
Tafeltje Dekje ElstJasappel 376662 JDElst
BuurtzorgDe Zuiling 86662 ZCElst
Bedrijf toevoegen of een vermelding aanpassen? Neem dan contact met ons op.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met 4 maaltijden voor €15,00


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Puiflijk voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs voor een gerecht wordt gevormd door onderdelen als de leverancier, het aanbod in gerechten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Koelverse maaltijd als Mexicaanse kipschotel, paprika, ananas, rijst bestelt u vanaf €5.
 • Een vriesverse maaltijd als Stamppot rode kool met hachee kunt u al laten bezorgen vanaf €4,5.
 • Warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Raapstelen stamppot met beenham kan je kopen vanaf €5,5.
De gerechten kan uitgebreid worden. Bestel ook Minosoep, een extra salade en iets fris zoals Kwark achteraf. Heeft u weinig financiële middelen? Dan kunt u mogelijk via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Druten. Aanvullende info kan u lezen op www.druten.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Maaltijdservice.nl.

Kerngegevens

 • Provincie: Gelderland
 • Gemeente: Druten
 • (Regio) nummer: 0487 (+31487)
 • Hoofdpostcode: 6655
 • Veel gezochte wijk: Druten

Voorbeelden van maaltijden

 • Varkenssteak in jus
 • Spagheti carbonara
 • Chinese wokschotel
 • Maaltijdpoffertjes
 • Babi ketjap, bami

Plaatsen in de buurt


Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Puiflijk aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Stel eerst vast welk type kant-en-klaar maaltijd past bij uw leefpatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk aangeraden bezorgservices en kies er een. Bekijk met name het assortiment, de wijze van bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Bestel het proefpakket

  De meeste aanbieders geven een goedkoop of gratis proefpakket. Vaak gaat het om 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Op basis daarvan kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met aantrekkelijke maaltijd-verzorgers.

 4. Wekelijks bestellen

  Beviel het proefpakket? In dat geval kan men wekelijks opnieuw bestellen. Doorgaans kan dit door te bellen, met behulp van de menulijst, of email / internet. Uw bestelling wordt in algemene zin geleverd door een vertrouwde bezorger in januari 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met plusminus 30 gerechten. Bij vriesvers kunt u kiezen uit 70+ blijvende menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan treft men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Meer en meer is zelf een maaltijd samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel leveranciers hebben een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. ZoalsSchnitzel met gebakken aardappels en Hamburger, currysaus, baby wortelen, krieltjes. Zo kan iedereen genieten van opwarmmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw leverancier.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd indien u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door gebruik te maken van de standaard bestellijst kunt u gemakkelijk – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling plaatsen.

Hoe verloopt de bezorging?

De verse maaltijden worden in de meeste gevallen door een regionale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. In het geval van koelvers: 2 wekelijks. Bij vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Verse voeding vormt het fundament van een vitaal en energiek lichaam. Een uitgebalanceerde warme maaltijd wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel bejaarden of hulpbehoevenden lopen soms vast met zelfstandig koken / boodschappen doen. Mede daardoor onderscheiden we een aantal vormen van hulp bij eten en drinken in huis. Denk aan hulp bij eten bereiding, opdienen en afruimen. Hiervoor kan ook aanspraak worden gemaakt op Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO januari 2022) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Voor ouderen met een laag inkomen bekijk dan de subsidie maaltijdvoorziening Puiflijk. De voorziening heeft als voordeel:

 • Gesubsidieerd eten bij een restaurant in de buurt. Levering in alle wijken zoals Druten, Puiflijk, Afferden, Deest, Horssen.
 • Voordelige thuismaaltijden van een partij waar uw gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Puiflijk maaltijdbezorging.
 • Iemand die helpt bij klaarzetten en bereiden van eten. Middels www.druten.nl treft u onder “maaltijdvoorziening” de mogelijkheden in de gemeente (postcodegebied 6655).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan