Maaltijdservice Deest

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Deest voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Interesse in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Deest? D.m.v. deze pagina ontdekt u eenvoudig verschillende leveranciers in uw regio. Een warme maaltijdvoorziening, of een dagvers maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: u maakt zelf de keuze. Nu al voor €4,40 p.p. Genieten van Runderhachee, rode kool, aardappelpuree en Kipstukjes in mosterdsaus? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er is gelukkig een alternatief. D.m.v. de maaltijdservice in Deest profiteert u van vers bereidde maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieGelderland
GemeenteDruten
Netnummer0487 (+31487)
Postcode6653
PrijsindicatieVanaf €5,07
Maaltijd suggestieBloemkool cordonbleu schotel

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €19,95 Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €24,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten januari 2022

Senioren maaltijdservice in Deest

Er zijn ontzettend veel maaltijdservices in de regio van Deest. U kunt denken aan interessante partijen als Thuisgekookt.nl of Picnic. Ook in de gemeente zelf kunt u terecht bij allerlei leveranciers en vrijwilligersorganisaties. Iedere leverancier heeft weer een eigen manier van bereiding en voorwaarden. Dankzij de maaltijdservice-vergelijker kunt u dus de services eenvoudig op een rijtje zetten. Het selecteren van de beste service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan leuker en makkelijker. Moeite met kiezen? Profiteer nu van een extra betaalbaar proefpakket. Is er sprake van voorkeuren als bijvoorbeeld gluten- en lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Deest? Er kan meer dan u denkt! Nogal wat maaltijden aan huis voor ouderen kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd verse producten. Later worden deze producten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door dit proces blijven geur, kleur en smaak intact. Het is 1 week houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Rijke smaak en beleving
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het koken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Structuur en smaak blijven zo erg lang goed. 10 weken lang eetbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen hoeft dan ook vaak niet.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • NL en buitenlandse keuken

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje: warme maaltijden aan huis voor senioren in Deest. Een prima oplossing voor bijv. chronisch zieken die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Veelvuldig verzorgd door een plaatselijk restaurant.

 • Vanuit de pan op het bord
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappenservice

Meerdere organisaties beschikken over een speciale boodschappenservice voor bejaarden. Hierdoor krijgt u direct broodnodige boodschappen als ontbijtspek en ontbijtkoek. Normaal zonder bezorgkosten met de maaltijden (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Alles aan huis bezorgd
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Deest

Bent u op zoek naar complete diepvriesmaaltijd in Deest? Of bent u meer op zoek naar vers bereidde koelverse maaltijden voor senioren? Of neigt u meer naar een service met expertise op het gebied van tafeltje dekje, met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn flink wat bezorgmaaltijden die mogelijk aansluiten op uw voorkeuren en menu voorkeuren. U beslist zelf wat er wordt bezorgd, denk aan menu’s als Stamppot Hutspot met worst of Witlofschotel, ham, kaassaus, aardappelpuree. Onderstaand tonen wij een aantal landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk ook verder kunnen helpen. Onze tip: begin met een proefpakket. Met zo’n proefbox kunt u extra voordelig gezonde maaltijden gemaakt met verse producten en weinig vet, zout of andere toevoegingen testen. Bestellen kan vaak online, telefonisch of met de bestellijst. De menu’s worden vaak geleverd door uw eigen bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken meestal niet met een abonnement. Lees ook verder over: Albert Heijn.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Slagerij DekkersHogestraat 366651 BLDruten
BuurtzorgMolenstraat 2 B6645 BTWinssen
Keurslager van LeijdenThorbeckeplein 216641 CBBeuningen
BuurtzorgZandstraat 71 B6658 CNBeneden-Leeuwen
Slagerij LemmersZandstraat 566658 CWBeneden-Leeuwen
Zorggroep Maas en WaalPostbus 986658 ZHBeneden-Leeuwen
SPAR VeltmaatHollenhof 16659 BBWamel
Attent – TertzioBachstraat 296661 CPElst
Tafeltje Dekje ElstJasappel 376662 JDElst
BuurtzorgDe Zuiling 86662 ZCElst
Onze lijst met opties aanpassen of uit laten breiden? Contact opnemen kan per mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met 4 maaltijden voor €15,00


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Deest voor ouderen lopen zeer uiteen. Het tarief voor een maaltijd komt tot stand door elementen als de organisatie, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en de bezorgmogelijkheden.

 • Koelverse maaltijd als Hamlapje, tuinboontjes, spekjes, aardappelpuree, bieslook vindt u vaak al vanaf €5.
 • Diepvriesmaaltijd als Klapstuk met hutspot vindt u vaak al vanaf €3,55.
 • Een warme maaltijd (tafeltje dekje) als Wokgroenten teriyaki bestelt u vanaf €6,05.
De avondmaaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Tom kha kai, een stukje fruit en voor de volledigheid een Patbingsu om het af te maken. Heeft u een laag inkomen? Wellicht kunt u een subsidie aanvragen via het WMO loket van de gemeente Druten. Overige informatie kunt u vinden op www.druten.nl. Bekijk ook meer informatie over Apetito.

Kerngegevens

 • Provincie: Gelderland
 • Gemeente: Druten
 • (Regio) nummer: 0487 (+31487)
 • Centrale postcode: 6653
 • Wijk: Druten

Maaltijden tips

 • Stamppot boerenkool
 • Gekruide krieltjes
 • Kip-groenteschotel
 • Flensjes met fruit
 • Zalm in dillesaus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Deest aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Kijk eerst na wat voor type opwarmmaaltijd past bij uw wensen. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk aangesloten bezorgservices en bekijk de beschikbaarheid. Let goed op het assortiment, bezorg- en betaalmogelijkheden, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Probeer het proefpakket

  De belangrijkste maaltijd-verzorgers hebben een zeer betaalbaar proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zo kunt u op een prettige manier kennismaken met gespecialiseerde aanbieders.

 4. Bestellingen plaatsen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dan kan men overzichtelijk weer nieuwe gerechten bestellen. Gewoonlijk doet u dit per telefoon, met behulp van de menukaart, of online. De gerechten worden vaak thuisbezorgd middels een lokale leverancier in januari 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden krijgt u meestal te maken met een bestellijst met gemiddeld 20 gerechten. In het aanbod van vriesvers kunt u meestal kiezen uit 70+ blijvende gerechten. Bij de tafeltje dekje service krijgt men een vast weekmenu. In sommige gevallen is zelf samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle services werken met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Onder andere Vis in hollandaisesaus, tuttifrutti en babyworteltjes en gebakken krieltjes en Speklapje met vleesjus, stamppot andijvie. Op die manier krijgt iedereen geschikte thuismaaltijden voor senioren! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er geldt geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis in het geval men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door middel van de welbekende bestellijst kan men eenvoudig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De maaltijden worden vaak door een vaste bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. In het geval van koelvers: elke 3/4 dagen. In het geval van vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Gezond en vers eten vormt de basis voor uw algehele gesteldheid. Een dagverse warme maaltijd is daarbij cruciaal. Sommige ouderen of beperkten lopen soms vast met zelfstandig koken / boodschappen doen. Hierom onderscheiden we een aantal vormen van thuishulp rondom koken en eten. Bijvoorbeeld hulp bij koken, eten en opruimen. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO januari 2022), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Heeft u moeite met de financiën? Dan is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening Deest. Uw regeling biedt goede ondersteuning voor:

 • Voordelig eten bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Bezorging in onder andere Druten, Puiflijk, Afferden, Deest, Horssen.
 • Goedkope magnetronmaaltijden van een maaltijdservice waar uw gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Deest maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het toedienen van drinken en eten. Middels www.druten.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en de opties in de gemeente (postcodegebied 6653).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan